לפעמים לא הכל הולך כמו שרוצים

יהב87

New member
לפעמים לא הכל הולך כמו שרוצים ../images/Emo10.gif

זוכרים שהצהרתי שאני לקראת ווארט? אז זהו שהייתה בעיה טכנית בסיסית שלא בררתי עליה והרב שלי אמר לי לבטל את הכל אוףף כמה שזה קשה ששני הצדדים רוצים ואז צריכים להתבטל לדעת תורה, אבל מה לעשות שזה עניין חשוב כל כך שאפילו אחרי 5 פגישות אי אפשר להמשיך איתו, על זה נאמר "קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף" המלצה שלי: לא להתלהב מוקדם מדיי עד שלא הכל סגור!!! כבר ביטול שני שאני מבטל כי רבנים אמרו ועד עכשיו אף פעם הצד השני לא ביטל לי..אולי זה סוג של אגו כזה ונחמה שאני לא נידחה ע"י אף אחת אבל קשה להבין איך המשכתי כל כך הרבה פגישות בלי התייעצויות בסיסיות וחבל שכך
שיהיה בהצלחה לכולכם ותמיד להישאר אופטימים

יהב87

New member
אבל אל תקראו לי מסכן!! שונא שמרחמים עליי!!../images/Emo46.gif

kiss 18

New member
אופטמי זה טוב.

אבל קח עיצה להמשך דרך מבורכת ומשגשגת. "אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין" העיקר שאתה מרגיש טוב. הרבה הצלחה.

יהב87

New member
וגם לא תמונה ../images/Emo8.gif

אם הייתם יודעים כמה חפרו לי במסרים על התמונה הזאתתתתתתתתת מה קרה?? כולה תמונה!!! כנסו לפייסבוק או מקושרים תראו שםמ עוד...חחחח

יהב87

New member
עזבי אותך בשביל מה

זה תמונות מהעבר הלא זוהר שלי חחחח

אnת 21

New member
יהב!!

בוא תסביר לי פעם אחת ולתמיד מההההה לעזאזל מצחיק אותך..?! כמות הטפשות שנמצאת בשכל כל כך קטן כשלך...?!

יהב87

New member
א. דברי בבקשה בכבוד ולא בגנות!!

ב. זה שאני בנאדם שמח וצוחק זה לא אמור לעניין אף אחד ואני לא אמור בגללך עכשיו להתחיל לבכות ג. בהצלוחה ולהתראות

יהב87

New member
לא יודע אם את מכירה אותי...

אבל מי שניפגשתי איתן עד עכשיו חושבות שאני מספיק בוגר!!!! אז אולי הבעיה היא בך!!!

אnת 21

New member
בטח

שאני מכירה אותך!! שכחת...?! היו כאן תמונות מר(י)היבות.. ממש דוגמן הבית של ``עזרה ואחוה``.. ועוד משו, אל תבקש ממני לכבד אותך כשאתה לא מכבד את עצמך!! חבל.

אnת 21

New member
אולי הבעיה בי...?!

מכיר את המשפט..-``המשוגעים חושבים שהנורמלים משוגעים`` ?! כי הוא ממש תואם אותך. . .

חושבת25

New member
כן אחת,הבעיה בך

ואת ממש לא מכבדת את עצמך בתגובותיך.אני גם לא אשים כאן תמונה שלי אבל מכאן ועד לפגוע בבן אדם שעבר משהו לא קל ואת יורדת לו לצורה בכזה זלזול,תסלחי לי אבל אם חשבתי שאת חכמה,עכשיו אני חושבת שאם את חכמה,את חכמה להרע וחבל.תעבדי על עצמך בעניין דחוף!

דרוmי

New member
פשוט גועל נפש!

את צריכה להתבייש בעצמך שאת מתנהגת בצורה כזאת.זה נראה שיש לכם חשבון ישן.בשביל זה יש מסרים

אnת 21

New member
הבהרה

לכל מי שלא הבחין! אין לי שום דבר אישי כנגד יהב87. אני חושבת שהוא בחור חזק ושכל הכבוד לו שהוא שמע בקול דברי חכמים!! באמת. התגובה שלי היתה על כך שהוא מזמין לראות עוד תמונות שלו ! ! בבקשה שימו לב לנקודה שעליה אני מדברת. יהב. המון הצלחה ושבעז``ה תמצא את זיווגך בעיתו ובזמנו ושילך לך בקלות!! /tapuzforum/images/emo215.gif

למעלה