ומה אתם חושבים על זה?
פולגאר Well-known member אתמול ב- 18:47 #5 נכתב ע"י דורי 1981: ומה אתם חושבים על זה? לחץ כדי להרחיב... משפט נכון, במיוחד בכביש.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member אתמול ב- 19:18 #7 נכתב ע"י פולגאר: משפט נכון, במיוחד בכביש. לחץ כדי להרחיב... בתשדיר שירות אחד הראו קטע מתוכנית שידוכים שבו מישהו אומר: אני סימפטי, ספונטני, רגיש, ואז השחקן אומר: איפה כל אלה כשאני על הכביש? ואמי אמרה: מסכן האיש מתוכנית השידוכים, עכשיו כל חייו חבריו ילעגו לו.
נכתב ע"י פולגאר: משפט נכון, במיוחד בכביש. לחץ כדי להרחיב... בתשדיר שירות אחד הראו קטע מתוכנית שידוכים שבו מישהו אומר: אני סימפטי, ספונטני, רגיש, ואז השחקן אומר: איפה כל אלה כשאני על הכביש? ואמי אמרה: מסכן האיש מתוכנית השידוכים, עכשיו כל חייו חבריו ילעגו לו.
ד דורי 1981 Well-known member אתמול ב- 14:00 #3 נכתב ע"י Lucifer LightBringer: אם בחכם זה לדעת מתי לשתוק אז כן. לחץ כדי להרחיב... לא רק לשתוק. לפעמים להגיד משהו או לעשות משהו קצת אחרת, שאנשים לא יחשבו שאתה נגדם.
נכתב ע"י Lucifer LightBringer: אם בחכם זה לדעת מתי לשתוק אז כן. לחץ כדי להרחיב... לא רק לשתוק. לפעמים להגיד משהו או לעשות משהו קצת אחרת, שאנשים לא יחשבו שאתה נגדם.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member אתמול ב- 19:21 #8 נכתב ע"י דורי 1981: לא רק לשתוק. לפעמים להגיד משהו או לעשות משהו קצת אחרת, שאנשים לא יחשבו שאתה נגדם. לחץ כדי להרחיב... נכון גם בשחמט, היום ניצחתי חבר שלי בשחמט במועדון.
נכתב ע"י דורי 1981: לא רק לשתוק. לפעמים להגיד משהו או לעשות משהו קצת אחרת, שאנשים לא יחשבו שאתה נגדם. לחץ כדי להרחיב... נכון גם בשחמט, היום ניצחתי חבר שלי בשחמט במועדון.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member אתמול ב- 18:42 #4 גילו כבר שיש סתירה פנימית במשפט הזה: גם החכם צודק.
ד דורי 1981 Well-known member אתמול ב- 19:02 #6 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: גילו כבר שיש סתירה פנימית במשפט הזה: גם החכם צודק. לחץ כדי להרחיב... אבל הוא לא חייב שיראו שהוא צודק. לפעמים מישהו פותר בעיה בצורה אידיוטית ואתה אומר לו בסדר. רק אחרי שהוא נכשל הוא מבין שצדקתי.
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: גילו כבר שיש סתירה פנימית במשפט הזה: גם החכם צודק. לחץ כדי להרחיב... אבל הוא לא חייב שיראו שהוא צודק. לפעמים מישהו פותר בעיה בצורה אידיוטית ואתה אומר לו בסדר. רק אחרי שהוא נכשל הוא מבין שצדקתי.