לפעמים צריך לכתוב גם דברים טובים :)

my sTar

New member
לפעמים צריך לכתוב גם דברים טובים :)

החלטתי שצריך גם לכתוב הודעות של אור ולא רק של תלונות וקיטורים
עבר עליי שבוע ממש ממש נחמד בפנימייה, בגלל שזה היה השבוע של פורים, אז עשינו מין תקנון מיוחד לקבוצה. בתחילת השנה בחרנו את ועדת תב"פ [ועדת תרבות בידור ופנאי (תודו שזה מקורי- אני המצאתי את השם
)] והם ישבו ועשו איתי את התקנון כל יום היה יום מיוחד, יום איפור, יום תסרוקות מצחיקות, יום צבעים וכדו'. יום אחד עשיתי להם יום של "כן-לא-שחור-לבן" במשך כל היום אסור להגיד את המילים האלה, ואני הסתובבתי כל היום עם הדף של הנקודות על מנת לכתוב פסילות, זה היה ממש ממש מצחיק והבנות נהנו מזה. יום אחד גם יצאנו לקולנוע, הקיצר היה שבוע ממש נחמד וכייפי. האמת, שהיו לי קצת חששות מהשבוע הזה, שיהיו בעיות שתייה ושהבנות ינצלו את התקנון בשביל לאחר לכיבוי אורות או לברוח. אבל הבנות שלי, כפרה עליהם, ממש 'שיחקו אותה' והיו ממש אחלה, הרוב שיתפו פעולה בכל הפעילויות ואפילו הקפידו יותר מתמיד [לא כולם אבל בהחלט כמות נכבדת] להגיע בזמנים ולהיות בסדר. אפילו לא היה מקרה אחד של שתייה השבוע. אז היום בשיחת בוקר אמרתי להם שהיה לי ממש כייף השבוע ושהם באמת התנהגו טוב וכל הכבוד להם. יצאנו לחופש [אה, כן.. היום(!!!!!) יצאנו לחופש עד יום חמישי הבא
] בהרגשה טובה ונעימה.
שיהיה לכולם חג שמח

די... תגידי את האמת..

זה הכל בזכות הישיבה של תחילת השבוע ובעיקר בזכות מס' הטלפון שקיבלת.... והמבין יבין!!

my sTar

New member
אוי.. כתומית, כתומית...

את קמת היום בשעה חמש וחצי.. ואני קמתי ב-10. כייף לי אה?

joyjoy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo150.gif...../images/Emo6.gif

joyjoy

New member
איזה כייף לקרוא במיוחד היום

היה לי יום פיכססססס מגעיל ! שמחה שנהניתם השבוע ועוד יותר שמחה על שיתוף הפעולה שלהן איתך זה בטח מאד רומם את רוחך וטוב שכך ! שיהיה לך חופש מגניב ומלא במנוחה ! אולי תבואי לביקור ?
אגב פורים הזכרת לי משהו חיובי לחשוב עליו , כל המדריכים הותיקים שהדריכו איתי ונטשו את הספינה אחריי וחלקם לפניי ,כולם כולם באים למסיבת פורים בפנימייה - אני כבר מחכה למסיבה

my sTar

New member
../images/Emo212.gif

חזרתי עכשיו מחתונה של חניכה בוגרת שלי.
[למרות שהשמחה הייתה מהולה בעצב כי היא מתחתנת רק בגלל שהיא בהריון
] היה ממש נחמד, הרבה מאוד מהחניכים הבוגרים של הפנימייה באו וגם היו חניכים נוכחיים, אף פעם לא הייתי באירוע אתיופי וזה היה מעניין להיות שם. כולם היו מסטולים רצח, וזאת הייתה בהחלט חוויה. כתומית- כמה נחמד לי להיות
כך אוזניי ערלות לדברי זימה וחטא :) ג'וי- יש מצב גדול.. אולי יום רביעי?

למעלה