לפעמים קשה לי לקבל את הא-מיניות והא-רומנטיות שלי

רjה

Active member
שואלת את עצמי למה אני לא לסבית או ביסית ודווקא א-מינית וא-רומנטית. העו"ס שלי הוא אייספובי ואמר לי שפסיכולוגים רואים בזה כהפרעה נפשית. לא מאמינה בטיפולי המרה שיהפכו אותי למינית אבל מרגישה תסכול, במיוחד שזה אחוז קטן מאוד במיוחד בארץ.

k500

Active member
מנהל
שואלת את עצמי למה אני לא לסבית או ביסית ודווקא א-מינית וא-רומנטית. העו"ס שלי הוא אייספובי ואמר לי שפסיכולוגים רואים בזה כהפרעה נפשית. לא מאמינה בטיפולי המרה שיהפכו אותי למינית אבל מרגישה תסכול, במיוחד שזה אחוז קטן מאוד במיוחד בארץ.

שלום,
צר לי לשמוע שהעו"ס שלך לא ממש מבין על מה מדובר ושהתפישה הפסיכולוגית הרווחת כאן היא שמדובר במשהו שלילי או בבעיה כלשהי.
כמובן שא-מיניות וא-רומנטיות אינן בעיות, אינן הפרעות או משהו שדורש טיפול. מדובר בנטיה כמו שאר הנטיות והיא לגיטימית כמו השאר גם כן.
הבעיה מתחילה בחוסר המודעות והבורות לנושא ולכן מה שלא מוכר עדיין, נחשב ללא נכון או שלילי.
אם את מרגישה א-מינית או א-רומנטית וזה מה שאת, שום דבר לא צריך ולא יכול לשנות אותך כי אין צורך. את בסדר גמור וטובה כמו שאת, אין מה לשנות. הדבר היחידי שדורש שינוי באמת הוא התפישה המוטעית בקרב הציבור הרחב שלא מכיר את הנושא היטב.

למעלה