לפעמים

לפעמים

לפעמים אני רוצה אותך פה לידי ולפעמים אתה חמוד ואמיתי אוהבת אותך בלי חוקים זאת אהבה מהסרטים לפעמים כשמחשיך בחוץ וקר אני אוהבת אותך וזה העיקר אז אל תלך הישאר עוד קצת עוד מעט יירד המסך ויתחיל הסרט עלינו אז אל תבכה זה לא מאוחר לכבוש את החצי מושלם לפעמים אתה נראה לי רחוק ועצבני לפעמים זה רק נראה לי ולא יודעת מה יהיה איתי לפעמים אני אוהבת ולפעמים שונאת זה המשחק באהבה אמת או חובה אני או אתה לפעמים רוצה אותך כל כך שהאהבה אותי מסנוורת בואד אחת לפעמים בא לי רק לחבק ולאהוב מקרוב זה עושה לי כל כך טוב לפעמים כשאני עצובה אני חושבת מה היה קורה לו לא הכרתי אותך אני מודה ולפעמים זה נראה מציאות רחוקה מכאן אלפי שנות אור ולפעמים זה רק נראה אבל האהבה מחבקת בחזרה לפעמים אני רוצה רק אותך אז אל תגיד לי מחר זה כבר מאוחר ולפעמים קשה לי מה אני יעשה רוצה אותך וזה מה שיהיה לפעמים כשהחמה נוגעת בענן אני יודעת שהולך להיות מעונן ועכשיו שאתה כה קרוב אלי יותר מתמיד תדע שאתה תמיד תהיה בשבילי העבר הווה עתיד כי אני אוהבת ואיתך נשארת באהבה הזאת אין חוקים אוהבת אותך לתמיד מתוק שלי מקסים

אוהבת

אל תלך רחוק מדי תראה אני אוהבת אם כוכב בך ייגע אז תדע שזאת השלכת אבל אני אוהבת אותך ולא אכפת היום או מחר אוהבת אוהבת אוהבת אותך אל תלך רחוק במחשבה תן לי לתפוס אותך בין זרועותיי אל תיכנע לאהבה אהוב שלי מושלם כי זה עכשיו זה הרגע להפתיע ולשגע כי זה היום יותר מאתמול לשיר ולחגוג ולהיות רק שלך רק שלך אל תגיד לי מחר אוהבת אותך היום אל תגיד לי מה יהיה איתך כל זה בגדר חלום ואני אוהבת וכותבת לך מהנשמה של הלב

cavell

New member
תגובה

השיר מאוד ישיר ורואים שהוא בא מהלב. נראה לי שאת רוצה יותר מדי להיות דבוקה. לפעמיים מה שכיף זה לא הלהיות ביחד אלא זה הלהיפגש אחרי שאנחנו לבד לא צריך לאכול את כל העוגה בביס אחד. קרע אותי השם "נפשושה סגלגלה" :) תמשיכי כך.

למעלה