לפעמים
לפעמים אני מרגישה שבא לי להפרד, ואז ישר עולה דעה מנוגדת של מה פתאום?!
לפעמים אני מרגישה שאין לי חיים בלעדיו (בכל זאת אני תלויה בו באיזה 90% במיוחד כלכלית)
המצב הבריאותי שלי הדרדר בחודשים האחרונים, וקשה לי נורא.
בנוסף מגדלת את בני בן השנה בבית, ואין לי כוונה לשלוח לגן בשנה הקרובה.
היחסים מלכחילה עוד לפני הנישואים היו מקרטעים מבחינה מינית, באתי מקשרים של סקס יום יומי ואיתו זה פעם בשבועיים במקרה הטוב. אין מה לדבר בכלל על פעמיים באותו לילה (שלא קרה מעולם איתו)
הוא לא פתוח לרעיונות חדשים, עושים סקס עייף כזה ומשעמם.
תמיד שאני מציעה אז הוא עייף/כואב לו / אכלו לו /שתו לו. אני ישר מבינה את המצב ויורדת מזה ולא מכריחה (נשבר לי)
אני הראשונה שלו אגב.
בגלל מצבי הבריאותי אמרתי לו שאני רוצה לקנות מיטה כדי שנישן בנפרד. המיטה שלנו קטנה ומאז שאנחנו גרים ביחד אני לא ישנה טוב (4 שנים)
ההורים שלי הרבה פעמים היו ישנים בנפרד, אחד בכל קומה, ואני לא רואה עם זה בעיה.
בעלי חושב שזו טעות וצריכים לישון ביחד ( מי ישמע מה קורה בלילה)
נושא הטיפול הזוגי עלה אצלי לא פעם, אבל הכסף מרתיע אותי מאד, גם ככה חיים ממשכורת אחת.
מאד קשה לדבר עם בעלי שיחת נפש או שיחה של מה קורה?!?
תמיד הוא שותק, לא נותן תשובות, מתחמק בלהאשים אותי בשטויות.
יוצא לי לא מעט לחשוב על האקסים שלי לאחרונה, ולדאבוני גם חושבת על חלק מהם למטרות אחרות שהשתיקה יפה להם.
אני מודה הסקס עם בעלי לא טוב ואף פעם לא היה. יש לנו ילד קסם שאנחנו מאד אוהבים, ואני רוצה עוד אחד, אבל פתאום יוצא לי בכלל לחשוב אם אני רוצה להשאר בזוגיות הזו בכלל?? ואז שובב מחשבה של מה פתאום!
עזרה!
לפעמים אני מרגישה שבא לי להפרד, ואז ישר עולה דעה מנוגדת של מה פתאום?!
לפעמים אני מרגישה שאין לי חיים בלעדיו (בכל זאת אני תלויה בו באיזה 90% במיוחד כלכלית)
המצב הבריאותי שלי הדרדר בחודשים האחרונים, וקשה לי נורא.
בנוסף מגדלת את בני בן השנה בבית, ואין לי כוונה לשלוח לגן בשנה הקרובה.
היחסים מלכחילה עוד לפני הנישואים היו מקרטעים מבחינה מינית, באתי מקשרים של סקס יום יומי ואיתו זה פעם בשבועיים במקרה הטוב. אין מה לדבר בכלל על פעמיים באותו לילה (שלא קרה מעולם איתו)
הוא לא פתוח לרעיונות חדשים, עושים סקס עייף כזה ומשעמם.
תמיד שאני מציעה אז הוא עייף/כואב לו / אכלו לו /שתו לו. אני ישר מבינה את המצב ויורדת מזה ולא מכריחה (נשבר לי)
אני הראשונה שלו אגב.
בגלל מצבי הבריאותי אמרתי לו שאני רוצה לקנות מיטה כדי שנישן בנפרד. המיטה שלנו קטנה ומאז שאנחנו גרים ביחד אני לא ישנה טוב (4 שנים)
ההורים שלי הרבה פעמים היו ישנים בנפרד, אחד בכל קומה, ואני לא רואה עם זה בעיה.
בעלי חושב שזו טעות וצריכים לישון ביחד ( מי ישמע מה קורה בלילה)
נושא הטיפול הזוגי עלה אצלי לא פעם, אבל הכסף מרתיע אותי מאד, גם ככה חיים ממשכורת אחת.
מאד קשה לדבר עם בעלי שיחת נפש או שיחה של מה קורה?!?
תמיד הוא שותק, לא נותן תשובות, מתחמק בלהאשים אותי בשטויות.
יוצא לי לא מעט לחשוב על האקסים שלי לאחרונה, ולדאבוני גם חושבת על חלק מהם למטרות אחרות שהשתיקה יפה להם.
אני מודה הסקס עם בעלי לא טוב ואף פעם לא היה. יש לנו ילד קסם שאנחנו מאד אוהבים, ואני רוצה עוד אחד, אבל פתאום יוצא לי בכלל לחשוב אם אני רוצה להשאר בזוגיות הזו בכלל?? ואז שובב מחשבה של מה פתאום!
עזרה!