לפקוח עיניים בבהלה

אפרת.א

New member
לפקוח עיניים בבהלה

בשש ושלושים הוא צלצל. מצועפות העיניים, ישנתי מעט. לא ידעתי היכן, לא חשבתי. ופתאם הידיעה: בואי מהר, תאונה. קמתי בבהלה, לא התקלחתי, בריפרוף רק צחצחתי, יצאתי. היא היתה בדרכה לבית החולים. תאונה. כשזה קורה לאחר, אתה נאנח כשזה קורה לך...אתה... מאבד שפיות - משוגע. נחרדתי. כשראיתי אותה נרגעתי. כל אותה עת, תמונות... תמונות זוועה. זעזוע חזק. לא שקטה. זכרון תאונה - אחרת, טרייה, מי יודע, מה - איך... ובכלל... נרגעתי - כשראיתי אותה... הלם התאונה, עוצמת הכאב שיתקו אותה. בין דמעה לדמעה חייכתי היא כאן, איתנו שלמה! פה ושם סדקים, שבר דימום - אך - שלמה! ילדה שלי יקרה החלמה מהירה אין יותר יקר מכם ילדיי, יקירה... מחבקת אותך - מאמצת אל תוכי יקרה שלי...ילדתי.

eliela

New member
הכעס נהפך לשיתוק

אוי מתוקה שלי מתוקות שלי בערב כעסתי כי לא דיברת איתי זרקת משהו כמו אני אצא מזה יהיה בסדר לו ידעת מה קרה וביקשת הפסקה במעט שיחת חולין ולא חזרת אלי למרות שנשארת און ליין ואמרתי לעצמי: אמרה שתחזור לא אפריע לה ואני מסתכלת על השם שלך וזוכרת אותך ברורה מאוד מתוקה שלי מאוד והיופ! תאפום השם נהפך באי סי קיו לאדום אמרתי לעצמי: בטח מסתתרת רוצה לדבר בשקט עם מכריה וחבריה וחיכיתי בסבלנות למתוקה שלי שהצעתי אפילו בעצה לעזור אם תשתף... ועכשיו אוי עכשיו הכעס להפך לשיתוק כי איך? כי למה? מתוקה שלי מתוקות שלי שהאל ישמור עליכן ואנחנו נעזור לו גלית

שש

New member
מאחל לה החלמה מהירה

ולך שתחזרי במהרה לשלוות הנפש שלך ואני תמיד ישן עם עין אחת פקוחה סלולר פתות ואם מתעורר דבר ראשון מציץ מהמרפסת אם הרכב חזר (הרכב ...אה) ונרגע

הייתי שם.

קרה גם לנו. נגמר טוב. מאחלת החלמה מהירה. שישכח במהרה ושתחזרו לשיגרה .

יאיר*

New member
מכיר את ההרגשה

הבן שלי חיל נוהג רחוק רחוק בצפון כל תאונה קטנה מקפיצה את הלב למעלה ועד שנרגעים חרדים גם לילדים של אחרים שיהיה כל טוב לכולנו שבוע טוב ובלי חרדות

שרי42

New member
לאיריס וקרן היקרות

את החרדה והאימה שעברת באותן דקות נוראיות שמעתי בקולך יקרה שלי, וכל כך רציתי להיות לידך, אך לא יכולתי - רק לחבק אותך, ולעודד דרך הטלפון, ולהרגע יחד איתך כשהבנו שקרן בסדר, שהיא איתנו, תמשיך לחייך אלינו, לצעוק לי בטלפון כמה העוגה שלי ``מגעילה`` ושאני לא אשכח להביא אליכם בדיוק את אותה העוגה כשאני פעם הבאה מגיעה. יום מטורף של חרדה איומה ואת יקרה שלי היית האמא הכי אמיצה בעולם. קרן מתוקה כל כך שמחה לדעת שאת בסדר, מחייכת, מוקפת חברים שדואגים, מבקרים, וזכרי, הכאב הזה הוא זמני, הוא יחלוף, שולחת מכאן החלמה מהירה, חיבוק ונשיקה ומבטיחה לך שכשאת חוזרת את מקבלת אותה.....מה את מה? את העוגה המגעילה חחחחחחח

קוב

New member
למההההההה

מזועזע לשמה הידיעה מאחל ומקווה להחלמה מלאה מלאה קוב נ.ב. אם יעזור גם אני יכול לאפות עוגה (רק לא מוכן לאכול אותה...)

הילי

New member
בכל בוקר

כמה טוב לדעת שבכל בוקר אנו נולדימ מחדש החלמה מהירה וקלה הילי

elki toledano

New member
תאונת דרכים

שלום אפרת אני עושה סרט דוקומנטרי בנושא ניפגעי תאונות דרכים. מהשיר אני מבין שהחויה קרובה אליך,אני מחפש אנשים המוכנים לחלוק ולדבר על הנושא. והיה ויש לך עיניין בנושא אשמח לדבר איתך, החלמה מהירה וטובה לאותו אדם שנפגע. תודה מראש.

elki toledano

New member
תאונת דרכים

שלום אפרת אני עושה סרט דוקומנטרי בנושא ניפגעי תאונות דרכים. מהשיר אני מבין שהחויה קרובה אליך,אני מחפש אנשים המוכנים לחלוק ולדבר על הנושא. והיה ויש לך עיניין בנושא אשמח לדבר איתך, החלמה מהירה וטובה לאותו אדם שנפגע. תודה מראש.

הזר

New member
זה שוב קורה

חריקת בלמים עזה,צורמת,מאיימת, לאחריה קול חבטה עזה,רעש זכוכיות מתנפצות, ריח של צמיגים חרוכים,ואחר כך מן שקט באויר, שקט לא ברור,מעט מוזר. לאחריו קול זעקה ואז......ואז מתחילה ההמולה. אנשים רצים אנה ואנה,רעש צפירות,משטרה היגעה, אמבולנס בא. ומולינו מוטלים חלקי מתכת,חלקי פח,ערימת זכוכיות. ... המון כאב באויר,מתי מתי כבר נלמד? מתי נפסיק לשחק ברולטה על הכביש? מתי נלמד דרך ארץ? לא נעקוף את התור מימין או משמאל, נכבד איש אצ רעהו ונלמד לתת כבוד. נהיה חכמים וממש לא צודקים, נלמד שהחיים כה קצרים, נלמד שיש לשמור על היקר לנו מכל, נזכור כשאנו נכנסים לאוטו ולוחצים על הגז, מאחור נשארים היקרים לנו מכל, נשארים אנשים שמקוים שנחזור בשלום. מילה אישית:איריסי אני מקווה שהכל יסתיים בטוב, הדבר הזה מוכר לי אישית מלפני 30 שנה(יותר נכון לאמא שלי), רוצה אני לקוות שהכל הולך רק לטוב ולמרות הימים הקשים שעוברים עלייך,יסתיים הכל בצורה הטובה ביותר. המון בריאות לך לכולנו ושלום על ישראל בכבישים ובכלל, רק אהבה שלכם א-ג-ד-ה

gugi-גוגי

New member
אפרת 43

ליבי איתך החלמה מהירה!! אם זקוקה לעזרה תתקשרי!! אוהב אותך אין לי מה לומר יותר מזה גוגי

למעלה