לפרופיטרולה היקרה!

סמדר83

New member
לפרופיטרולה היקרה!

ניראה לי ששתינו באותה בעיה. יש לי בעל מקסים. אנחנו מאוד אוהבים, אבל... לא בא לא!!! עוד מאז שאנחנו חברים. באיזשהו שלב התיאשתי, די נעלבתי מהדחיות שלו, גם אם הן עדינות והפסקתי ליזום. אבל התסכול הולך וגובר. אוננות זה לא גבר שמחזר ומראה לך שהוא רוצה אותך וחושק בך. הלילה חלמתי שגבר מחזר אחרי ונעניתי לו. בחיים האמיתיים אני לא אעשה את זה. אני מאוד מאוד מתוסכלת ומיואשת. מה איתך? סמדר

inbardaf

New member
את יכולה לשלוח לה מסר אישי לתיבה

זה נראה לי מתאים יותר. לאנשים פה לא היה הרבה מה להציע לה.. הפורום הזה מתאים יותר לבני זוגכם מלכן

סמדר83

New member
איך ניתן לשלוח מסר אישי לתיבה?

איך ניתן לשלוח מסר אישי לתיבה?

inbardaf

New member
יש כמה דרכים

הכי פשוט וקצר: ללחוץ על השם שלה בסמוך להודעה שרשמה בפורום. (יש כאן בפורום הודעה שלה יותר למטה.) יפתח כרטיס עם הפרטים שלה ואפשרויות תקשורת איתה. אחת מהם: לשלוח מסר. תלחצי על המילים האלו ויפתח לך תיבת המסרים שלך עם "מכתב" מוכן לנמען. עכשיו נשאר לך רק למלא נושא ותוכן ובסוף כמובן לשלוח.. דרך אחרת: בראש העמוד בכל מקום בתפוז, מופיע מעטפה קטנה בשורה הכי עליונה ליד השם שלך. לחיצה על המעטפה הזו מביאה אותך לתיבת המסרים שלך. שם את יכולה לבחור ב: מסר חדש. החיסרון השיטה הזו שאת צריכה לאיית נכון את השם שלה (אלה אם כן הוא אצלך ברשימת הקשר) ובדרך השניה הוא נרשם לך אוטומטית. בהצלחה!

Berethor

New member
סך הכל את צודקת

זה כמו לשאול אותנו איך לתמודד עם עצמנו..

Berethor

New member
אנשים לא מבינים שאהבה זה לא הכול

גם אין קשר בין אהבה למשיכה, או לסיפוק הגשמי שלך. אם ידעתם זאת מאז שהייתם חברים, למה לא לקחת את זה בחשבון, ולמה התחתנתם ?. מה לא ניתן היה לחשוב קצת קדימה. למה שבעלך יחזר ?. ההבנה שלך של רוצה היא מאוד לא נכונה ולחשוק בך הוא לא יכול. חלמת על בגידה ? אוליי כדאי שתתגרשו.. בכול אופן למה שלא תזמינו את הבעלים לפורום ? בגלל הדברים שרשמתם או בגלל שהם לא רוצים, תנסו ככה היה הרבה יותר פשוט לעזור לכם כאן..

למעלה