לפרופ' בוסקילה וכולם - על Backlife

מיששש

New member
לפרופ' בוסקילה וכולם - על Backlife

כבר כמה זמן שאני עוקבת אחרי המכשיר הזה, אבל עוד לא הצלחתי למצוא חולי פיברומיאלגיה שניסו אותו וחזרו לדווח... האם מישהו מכם התרשם לטובה או לרעה? פרופ' בוסקילה - האם אתה מכיר חולים שהתנסו ב- Backlife ודיווחו על הקלה או החמרה במצב? האם יש לך עמדה לגבי השימוש בו? אשמח לשמוע על חוויות... מיה גור

מיששש

New member
תודה ../images/Emo20.gif

אויש, פרופ' בוסקילה, ממש סיבכת אותי... אני אף פעם לא יודעת מה להגיד כששואלים אותי מה שלומי, כי אם אני עונה שכואב - אני מיד מזהה את המבט הזה של "שוב היא מתלוננת...", אבל כשאני אומרת סתם "בסדר", מי ששומע אותי ישר מתרגש: "איזה יופי, הבראת! יופי שאת מרגישה טוב, מתי הולכים לים..." ואז אני מסתבכת לגמרי, כי איך אני יכולה להסביר שאני עדיין חולה, סתם לא בא לי לקטר?
אז אני מניחה שהתשובה הכי מתאימה היא: "יציב, תודה".
בכל מקרה, ניסיתי היום את ה- Backlife, זה עשה לי ויברציות די מעצבנות בזמן הפעולה שלו ומאז אני לא מרגישה משהו מיוחד ולטוב או לרע. אולי אנסה שוב בעתיד - בפיזיותרפיה של קופת החולים מציעים טיפול כזה וזו הזדמנות להתנסות בלי לשלם 1,500 ש"ח... אני מאוד מעריכה את זה שאת מקדיש מזמנך לענות לנו על שאלות (ובכל את כל העשייה שלך במשך השנים למען חולי פיברומילאלגיה) תודה, מיה

למעלה