לפרופ חרוזי\לדיאטנית\רועי....

מירי,

New member
לפרופ חרוזי\לדיאטנית\רועי....

או כל מי שיודע... אני רוצה שוב לברר את הקריטריונים להורדת הטבעת (כן אני יודעת שזה אומר לוותר על כל מה שהישגתי!!!)

lia*

New member
מירי! אולי פספסתי משהו אבל תוכלי

בבקשה להסביר למה את רוצה לעשות את זה?! אני מבינה שהגעת למשקל המיוחל אולי אפילו יותר מזה... מאוד אודה לך! ושיהיה לך יום טוב, ליה

lia*

New member
דפדפתי בהיסטוריה של הפורום

ועדיין לא מצאתי תשובה לשאלתי... היתי מאוד רוצה לדבר איתך בטלפון אם לא אכפת לך אנא שלחי לי מספר טלפון ואיצור איתך קשר.. רק שתדעי שאני חולמת להיות במקומך..אני לפני הניתוח ויש לי עוד דרך ארוכה לעשות אבל אני חייבת לדעת מה השיקולים שאחרי זה.. תודה!

למירי בוקר טוב.

מירי שלום לך מה שלומך? אני מבין שאת הגעת למשקל הרצוי ואפילו פחות ,גם אני במשקל הרצוי 96 ק"ג בגובה של 192 ס"מ .אצלי הטבעת פתוחה לא סגרו אותה בכלל.אני 8 חודשים אחרי הניתוח,אני יכול לאכול הכל וממש הטבעת לא עושה כלום אבל מצידי שתשאר שם היא ממש לא מפריעה לי ,למה את רוצה להוציא את הטבעת היא מפריע לך? אני חושב שרכשת הרגלי אכילה נכונים וזה שיש לך טבעת או שלא יהיה לך זה אותו הדבר .אז אני חושב שתשאירי את הטבעת ,אבל זכותך לעשות בגופך מה שאת חושבת ,שיהיה ללך יום טוב ובהצלחה במה שתיבחרי.

gal33

New member
מיריייייייייייי ../images/Emo39.gif

צרות של עשירים }-: סתם. ברור שכעת זה נראה לך איום ונורא, אך שניה לפני, יש כמה דברים נוספים לנסות. מה דעתך לשלב דיאטנית עם התעמלות בונת שרירים - בטוחני שכך תוכלי להוסיף כמה קילוגרמים למשקלך. לא חסרים משקאות שהם פצצות אנרגיה (קלוריות) בדיוק לאנשים עם הבעיה שלך. אך הייתי עושה זאת עם דיאטנית. סך הכל בגוף שלך יש תאי שומן רבים, וניתן לגרום לו לעלות בחזרה במשקל די בקלות. דרך אגב מתי לאחרונה עשית בדיקות דם? יתכן והגורם הוא משהו אחר - איזה ויטמין / מינרל שחסר, והוספתו תסדר את הדברים. דרך אגב, אני לא שוללת הוצאת טבעת למרות הדיעה הרווחת, אני רק חושבת שצריך לעשות את זה כמה שנים טובות אחרי שההישג הושג ונשמר באופן יציב. כלומר, אחרי שהושג השינוי ההתנהגותי, המחשבתי, והתפיסה העצמית. אחרי שהצלחנו לשנות את האינסטינקטים בנושא אוכל. חוץ מזה, אם אני זוכרת נכון את תכננת בזמנו עוד מירי קטנה, אז לא כדאי לחכות לאחרי? בכל מקרה, בהצלחה.

מירי,

New member
אני לא רצה..

אני חושבת על הנושא חודש... ייקח זמן עד שאחליט , רק שכל פעם שהמחוג זז עוד קצת מתחזק בי הנושא... אני עכשיו מנסה לחזור לספורט (תמיד היה הצד החלש שלי) , אני שותה (מעט) סנדי שייק (600 ק"ק לכוס...) , אני מנסה לתאם פגישה עם הדיאטנית - שינתה שעות עבודה בין רופאים עבודה וילדים זה לא מצליח... עשיתי בדיקות דם כלליות + בלוטת התריס והכל תקין! ולגבי מירי קטנה (או עוד צחי קטן) - רופא הנשים לא ממש בטוח שזה יצליח בלי לפחות (!!!) 10 קילואים נוספים (הוא מדבר על 20...). עצם המחשבה על לעלות למשקל בתרם הניתוח מכניסה אותי לדכאון יותר גדול מזה שהייתי בו כשהייתי בדיאטות לא מוצלחות... האמת היא שאם הרופאים לא יגידו זה הפתרון האחרון אני לא אפנה אליו... ואם בעוד כמה שנים אני אחיה בשלום עם הטבעת , אני לא אוציא אותה , בסה,כ אני אוהבת את הטבעת שלי!

gal33

New member
מירושקה, קודם כל אני מוכנה להלוות

לך (בלי צורך להחזיר) 10 -20 -30 קילו, רק תגידי כמה
איזו נשמה אני! בשורה טובה היא שהבדיקות בסדר. פרה פרה. רזות ממך מצליחות להיכנס להריון, אז נשמור על אופטימיות, שלה דרך אגב מרכיב חשוב בהצלחה. מה אגיד לך, אני מקווה שתמצאי את הכוח והזמן להיפגש באופן רציף עם דיאטנית + 2-3 בשבוע התעמלות, כי נראה לי שזה ממש יכול לעזור לך. תראי איך החיים מתגלגלים, טומנים בחובם הפתעות שמי היה מאמין. לפני שנה היית מאמינה שזה מה שיקרה לך? עם יד על הלב אני חייבת לאמר שזה דווקא נותן תקווה למישהי כמוני, שהקילוגרמים כן ינשרו, למרות שעכשיו זה נראה כאילו לעולם זה לא יקרה. הקיצקץ, מירושקה, כפי שאמרתי, מקווה שתמצאי את הכוח והזמן לקדם נושאים אלו כי נראה לי שהם מאוד חשובים לך היום. יקירתי, תעשי למען עצמך!! תבדקי אולי אפשרות של דיאטנית אחרת, את בטח הולכת דרך הקופה, אז יש להם כמה אופציות. אולי שווה שתבדקי עם דיאטניות של מחלקות להשמנת יתר באחד מבתי החולים (למרות שזה דווקא יותר סיפור). תנסי לבדוק כל מיני אפשרויות שיקלו עלייך בלו"ז הצפוף. אני למשל, כדי להכניס את עצמי למסלול של התעמלות הלכתי ושילמתי כסף מראש לתקופה, כי ידעתי שזה יגרום לי לצאת מהבית עד שהאנדורפינים במוח יגרמו לי. אולי תנסי ככה לעבוד על עצמך. אולי תנסי לגייס להתעמלות חברה, בשניים יותר כיף ללכת. תלכי תקני לך בגדים כייפים להתעמלות, משהו שיעשה לך חשק. דבר נוסף, אחת הבעיות של הניתוח היא שאפשר לעלות במשקל למרות קיומו. אולי תנסי את החיסרון הזה לטובתך, לאכול כמה שיותר, למרות שזה לא בריא, מתוקים. מה עם איזה מילקשייק, שניים בערב. חבילת שוקולד אחר הצהריים. ושאר פצצות קלוריות, לא עבד? טוב לבינתיים נגמרו לי הרעיונות, עד הפעם הבאה... בהצלחה, גל.

שלגיה**

New member
רגע רגע גל...יש תור בהלוואות... ../images/Emo6.gif

מה זה ככה את מלווה למירי קילוגרמים....יש תור אני מוכנה להלוות בתנאים נוחים ביותר ללא ריבית,ללא ערבים,ללא חתימה,פשוט לתת וללכת מהר... ועכשיו ברצינות-וכתבתי את זה מירי´לה,את צריכה ייעוץ דיאטני/רפואי אמיתי.

מירי,

New member
האמת היא שעכשיו אני מנסה הכל...

לא נוגעת בסוכר וקמח לבן! אולי רוצה להשמין אבל גם רוצה להיות בריאה! אני אכן עובדת על עצמי , החלק הקשה תמיד היה הספורט , המישפחה (אמא שלי והאיש שלי) נתרמו לעניין וממש משתדלים לזרוק אותי מהבית... ניסיתי את עניין התשלום מראש - שילמתי הון לקאנטרי בשנה שעברה , התלהבתי חודש חודשיים וזהו!!! מישהי רוצה להצטרף להליכה??? לגבי ההריון הבעיה היא לא הרזון אלא הירידה במשקל... עשיתי את זה הרבה מדי מהר מדי! נו טוב...עכשיו אני חושבת רק על איך לאושש את הגוף שלי! באזור שלי יש בעיה עם הדיאטניות , יש בנהריה רק אחת בקופה שמבינה בניתוחים , לביה"ח בנהריה הקופה לא מפנה ולנסוע לחיפה כבר לא חסכתי זמן , אבל אולי אני אזמין אחת הביתה... (אוי מסכן התקציב שלי...) תודה לכולכן על העידוד!!!!!! אני אופטימית !אם היצלחתי לרדת במשקל , כמה קשה יהיה לעלות????

שלגיה**

New member
נורא קשה לשמנים לחשוב על זה

לדבר עם שמן על איך לעלות במשקל זה ממש קשה....במיוחד שהוא עשה צעד כל כך קיצוני כמו ניתוח לירידה במשקל. יהיה לך יותר קל לעלות במשקל מאשר לגשת לתהליך הוצאת הטבעת ! דיאטנית טובה תעזור ואת זה אמרנו. אם הייתי גרה בנהריה אז היינו קובעות לצאת להליכה בערב ובסוף את זו שתזרוק אותי מהבית לצאת להליכה...כי היום אני ממש מכריחה את עצמי אבל אח"כ נהנית מכל רגע.

gal33

New member
מירי, עוד רעיון קטן ../images/Emo41.gif

טוב, אז אפשר פירות יבשים, וכל מיני אגוזים למיניהם שהם מאוד מאוד בריאים וגם משמינים! אפשר לעבור לגבינות שמנות. אפשר לאכול לא בצירופים נכונים. הרבה פחמימות עם חלבונים יחד
תנסי לבדוק גם דיאטנית שלא מתמחה בניתוחים, את צריכה מישהי שתעזור לך לאושש את הגוף ולחזק אותו. מישהי נבונה תצליח בעזרת הנחייתך גם ללא נסיון שלה בניתוחים. תנחי אותה מה קוטר הטבעת מה את לא יכולה לאכול, ומשם היא תמשיך. יש גם דיאטניות בכל מיני מכוני כושר מכובדים, SPA של בתי מלון וכו´. לגבי ההליכה - אני ממש ממש לא מהאיזור, הגם שלדעתי הליכה לא תעזור לך להעלות במשקל, את צריכה ללכת למכון כושר ולהתחיל לבנות שרירים! דרך אגב, התעמלות מעוררת את התיאבון היטב, שגם הוא בעייתי אצלך לאחרונה (הלוואי עלי!!!!
) מה דעתך על שמן קיק לעידוד התיאבון?
אה ועוד משהו אחד קטן, תתחילי לחשוב כל היום אני רוצה להעלות במשקל (לא שההיפך בדיוק עוזר לי
), אבל חשיבה והתכווננות מאוד עוזרות. בהצלחה!

מירי,

New member
שמן קיק?? ../images/Emo3.gif

אז ככה , מאז שגיליתי את הפרות היבשים (שהם עוברים לא רע) אני אוכלת מהם לא מעט ועכשיו בקיץ אני מוסיפה גם פרות קיץ , המון ענבים ואבטיח ומלון וכאלה.. אף פעם לא אהבתי גבינות שמנות! ובכלל מה קוטר הטבעת??? ואיזה SPA??? גגגלללללללל - נהריה !לא ת"א! נ-ה-ר-יה!! אתמול הלכתי לאירובי וכושר, איך לעזאזל מתמידים בזה? ואני לא יודעת על איזה תאבון דיברת, חזרתי כל כך מותשת שהיו צריכים להכריח אותי לאכול... אני לא מאמינה אפילו שאני כותבת עכשיו על עצמי... ולגבי הצרופים... אף פעם לא הבנתי את הרעיון מה זה צרוף לא נכון? גבינות הולכות עם מה? ועם מה אני צריכה לאכול אותן עכשיו ? בשר אני לא אוכלת כמעט - לא עובר טוב אבל תפ"א מבושלים כן - אז עם מה? ושוב המון תודה!

שלגיה**

New member
יש כל כך הרבה קרקרים משמינים

בקלות אפשר לחסל חבילת קרקר עם גבינת נפוליאון עם מלייאן אחוזי שומן...תוך כדי קריאת עיתון (אח זה הרגל גרוע..אבל אפשר לפתוח כאן סדרה ארוכה של הודעות עם הרגלים רעים שגרמו לי להשמנה: לאכול בעמידה תוך כדי הכנת אוכל לאכול תוך כדי קריאת עיתון.. לאכול כשמכינים למישהו אחר לאכול לאכול בדרך הביתה לאכול בדרך מהקיוסק ולחסל תוך שנייה חטיף במהירות ואז להסתער על המקרר.. כתבת שאת לא אוכלת כשאת לא רעבה !זה הרגל מצוין למי שלא רוצה להשמין,את צריכה לקבוע שכל שעתיים את מכניסה משהו לפה... אולי זה יעזור לגבי הכושר,תחשבי עליי ועל אחרים שכל יום בערך בשמונה-תשע בערב עושים למען הגוף שלהם משהו ויוצאים להליכה/מכון כושר וכו´,צדקה גל בעניין בניית השרירים ולאו דווקא הליכה. זהו ושוב דיאטנית,דיאטנית,דיאטנית רק אחת טובה תוכל באמת לסייע לך !

gal33

New member
מיריייייי. זה היה גדול "נ-ה-ר-י-ה"

טוב, אחרי שגמרתי להתגלגל מצחוק, אז ככה... תאכלי הרבה אגוזים בנוסף לפירות היבשים. פירות קיץ לבדם, אינם משמינים! זו טעות! ברגע שאוכלים אותם בלי כלום, וחצי שעה אחריהם כלום, הם רק עושים טוב לגוף. יש בהם פרוקטוז ולא גלוקוז. מייחסים להם הרבה סוכר ולכן הם נחשבים למשמינים. אך אם אוכלים אותם לבדם, על קיבה ריקה ובייחוד בבוקר (צירוף נכון) אזי הם לא משמינים. כעקרון קוטר הטבעת אמור להיות חצי ס"מ. לדעתי הוא יותר הרבה מזה. כך שנראה לי שזה אישי. הקוטר שלי גם אחרי הצרה של 1.5 סמ"ק עדיין רחב. התכוונתי שתסבירי לה שבשר קשה לך לאכול, אבל נגיד שטונה / דגים כן (אני סתם זורקת). לחם את לא יכולה, אבל טוסט / פתית כן. דרך אגב, להיזהר מפריכיות אורז שסופחות מים ומתנפחות בקיבה. תנחי אותה לגבי הרבה ארוחות קטנות. מהנסיון שלך מה טוב לך לאכול ומה לא, וככה יחד תצעדו אל השקיעה. מנסיון עם התעמלות, צריך להחזיק מעמד חודש, אח"כ הכימיקלים במוח עושים את העבודה לבד, ופשוט מתמכרים לזה. זה יהפוך לכיף. צריך למצוא תמריצים רק לחודש הראשון. אני כעת בהפסקה של חודשיים מפעילות גופנית בשל הניתוח השני והאשפוזים הרבים, ואני סובלת! אני בקושי מחכה ליום שאוכל לחזור שוב להתעמל. לגבי תמריצים: למרות שאת נשואה, בטוח יהיה שם מישהו שווה להתסכל עליו... ואם לא מישהו, אז מישהי
. זה להתחלה. אחרי שבועיים מרגישים טוב יותר במדרגות / עליה וזה עוד תמריץ. אחרי עוד שבועיים כבר רואים איך הגוף מתחיל להתעצב וזה אחלה תמריץ. צירופים נכונים "על רגל אחת" אומרים: כל קבוצת מזון לאכול לבדה + ירקות (חיים / מבושלים). אז אל תנהגי כך. תאכלי חלבונים יחד עם פחמימות בכל ארוחה, ואז רוב הפחמימות הופכים לשומנים. כמובן שזה לא כל כך פשטני ותלוי בסך הכל שאת אוכלת וכו´. אך למשל, תפוחי אדמה עם דג ביחד. תפוח אדמה ברוטב שמנת. אורז עם חתיכת בשר. כל הקטניות למיניהן עם תוספות אחרות כמו אורז, פסטה, דגים. לחם/ תחליפי לחם עם גבינות ביחד. גבינות עם ביצים. ואני חוזרת ומנדנת לך (עד שתישברי
) ד-י-א-ט-נ-י-ת!! (איך למדתי מהר...). בשניה היא שולפת לך תפריט מעלה במשקל. עכשיו ברצינות, יקירתי למרות הנסיבות שלא מאפשרות לך גמישות, פשוט תעלי את זה לראש סדר העדיפויות שלך, כי זה עושה לך לא טוב, וחבל... תחליטי שזה הדבר הכי חשוב היום. תנהגי כמו בפרוייקט: תקבעי מטרה, ולוח זמנים. תקציבי לך מהיום שבוע למצוא דיאטנית (למשל), עוד שבוע להיפגש איתה, וכך הלאה. נ.ב: ב ב ק ש ה! בשמחה, מכל ה-
, הלוואי עלי...

rinaoren

New member
היי מירי!

מה שלומך! אני כמובן כבר אחרי ומרגישה אחלה! אני מוכנה להצטרף להליכה כי אין לי אם מי ללכת! אם את רוצה תצרי קשר יש לך את הטלפון שלי! ביי רינה

למעלה