מיריייייי. זה היה גדול "נ-ה-ר-י-ה"
טוב, אחרי שגמרתי להתגלגל מצחוק, אז ככה... תאכלי הרבה אגוזים בנוסף לפירות היבשים. פירות קיץ לבדם, אינם משמינים! זו טעות! ברגע שאוכלים אותם בלי כלום, וחצי שעה אחריהם כלום, הם רק עושים טוב לגוף. יש בהם פרוקטוז ולא גלוקוז. מייחסים להם הרבה סוכר ולכן הם נחשבים למשמינים. אך אם אוכלים אותם לבדם, על קיבה ריקה ובייחוד בבוקר (צירוף נכון) אזי הם לא משמינים. כעקרון קוטר הטבעת אמור להיות חצי ס"מ. לדעתי הוא יותר הרבה מזה. כך שנראה לי שזה אישי. הקוטר שלי גם אחרי הצרה של 1.5 סמ"ק עדיין רחב. התכוונתי שתסבירי לה שבשר קשה לך לאכול, אבל נגיד שטונה / דגים כן (אני סתם זורקת). לחם את לא יכולה, אבל טוסט / פתית כן. דרך אגב, להיזהר מפריכיות אורז שסופחות מים ומתנפחות בקיבה. תנחי אותה לגבי הרבה ארוחות קטנות. מהנסיון שלך מה טוב לך לאכול ומה לא, וככה יחד תצעדו אל השקיעה. מנסיון עם התעמלות, צריך להחזיק מעמד חודש, אח"כ הכימיקלים במוח עושים את העבודה לבד, ופשוט מתמכרים לזה. זה יהפוך לכיף. צריך למצוא תמריצים רק לחודש הראשון. אני כעת בהפסקה של חודשיים מפעילות גופנית בשל הניתוח השני והאשפוזים הרבים, ואני סובלת! אני בקושי מחכה ליום שאוכל לחזור שוב להתעמל. לגבי תמריצים: למרות שאת נשואה, בטוח יהיה שם מישהו שווה להתסכל עליו... ואם לא מישהו, אז מישהי
. זה להתחלה. אחרי שבועיים מרגישים טוב יותר במדרגות / עליה וזה עוד תמריץ. אחרי עוד שבועיים כבר רואים איך הגוף מתחיל להתעצב וזה אחלה תמריץ. צירופים נכונים "על רגל אחת" אומרים: כל קבוצת מזון לאכול לבדה + ירקות (חיים / מבושלים). אז אל תנהגי כך. תאכלי חלבונים יחד עם פחמימות בכל ארוחה, ואז רוב הפחמימות הופכים לשומנים. כמובן שזה לא כל כך פשטני ותלוי בסך הכל שאת אוכלת וכו´. אך למשל, תפוחי אדמה עם דג ביחד. תפוח אדמה ברוטב שמנת. אורז עם חתיכת בשר. כל הקטניות למיניהן עם תוספות אחרות כמו אורז, פסטה, דגים. לחם/ תחליפי לחם עם גבינות ביחד. גבינות עם ביצים. ואני חוזרת ומנדנת לך (עד שתישברי
) ד-י-א-ט-נ-י-ת!! (איך למדתי מהר...). בשניה היא שולפת לך תפריט מעלה במשקל. עכשיו ברצינות, יקירתי למרות הנסיבות שלא מאפשרות לך גמישות, פשוט תעלי את זה לראש סדר העדיפויות שלך, כי זה עושה לך לא טוב, וחבל... תחליטי שזה הדבר הכי חשוב היום. תנהגי כמו בפרוייקט: תקבעי מטרה, ולוח זמנים. תקציבי לך מהיום שבוע למצוא דיאטנית (למשל), עוד שבוע להיפגש איתה, וכך הלאה. נ.ב: ב ב ק ש ה! בשמחה, מכל ה-
, הלוואי עלי...