לפרוק...

לפרוק...

בצבא למדתי להיות שקרנית מדופלמת איבדתי את הערכים שלי ואת העקרונות שלי נהייתי בן אדם חסר אישיות. בצבא אני לא יודעת מי אני- אני מתמוססת בהמון שאני מתעבת ואחר כך בוכה כשאני לבד ומתייחסת באגרסיביות עצמי ולגוף שלי כי אין לי פורקן אחר. אני רוצה לחיות את החיים שלי כי הם שלי ולא של אף אחד אחר. אני רוצה כל כך חזק אבל אין בי את הכוח. אין בי אמונה בכלום ואני מפוחדת. אני לא רוצה שיפשטו אותי על פי ההחלטות שלי אני לא רוצה שישפטו אותי! אני רוצה שיראו אותי כבן אדם אני רוצה שיראו אותי כבן אדם טוב!!! רוצה להרגיש אני עצמי ולא איזה ג'וק... אני רוצה להחליט את ההחלטות שלי לחיות את החיים העצמאיים שחייתי בתקופה שנראית כל כך רחוקה... אני רוצה את החיים שלי בחזרה אני רוצה לצאת... רוצה את זה יותר מכל דבר אחר.... אבל אני כל כך מפחדת!!!!! אני כל כך מפחדת מביקורת.

oriomesi

New member
תחפשי את השיר ``יחזקאל ממשיל``

של שלומי שבן. אם את באמת בחורה טובה, אל תיתני לשום דבר לשנות אותך. ואם כזה נורא לך בבסיס אז תנסי לעבור למשהו שייתן לך יותר סיפוק. אני יודע שקשה לעבור כמו גם שאני יודע שהצבא זו מערכת עם אנשים מטומטמים ואם היתה אלטרנטיבה אז הייתי בוחר בה אבל אין ולדעתי נידירים האנשים שבאמת לא מסוגלים לשרת (ואני לא מכיר אותך כדי לדעת אם את אחת מהם). תיחפשי לך את נקודות האור הקטנות שלך ותיאחזי בהם. והכי חשוב זה לשמור על החיוך. תיזכרי שעוד לא נולד המניאק שיעצור את הזמן. בברכת עד מתי?! אוג` 5

פימבייה

New member
תאמיני בעצמך

נראה שאין לך כלים להתמודד מול המערכת שמדכאת אותך ואת מחזירה מלחמה אבל מרגישה רע עם עצמך. נכון שהצבא מדכא את האינדיבידואליות והביטוי האישי ולפעמים מכניס אותך למצבים מתסכלים ובסוף התיסכול פוגע בך ! אז קודם כל זה יעזור אם תשתפי בדברים הספציפים ששוברים אותך ולא רק בהרגשה שלך באופן כללי. דבר שני את צריכה להאמין בעצמך במי שאת ולהבין שפשוט ככה זה המסגרת והיא לא שווה את כל התיסכול. תנסי להתעלם מדברים שמעצבנים אותך גם אם זה מאוד מקומם תזכרי שאם עושים לך בעיות אז זה נובע מתיסכול או טימטום ואת רואה מה קורה מתיסכול אז תנסי להתעלות על זה, להגיב בפרופורציות הנכונות ולפעמים לוותר כי בסופו של דבר התקופה הזאת תעבור ותשכחי בכלל שהיתה אז תשמרי על עצמך ואל תיתני לעצמך להיסחף ולהדרדר. תסתכלי על חצי הכוס המלאה ואל תשכחי לחייך, אז יהיה טוב ובהצלחה בכול! ;)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
להחזיר את הגלגל לאחור..

מרגישה שהצבא לקח אותך ופירק לגורמים.. רמס את האישיות שלך, הפך אותך לאחרת.. לאדם שאת לא מכירה בכלל.. אדם עצוב, כואב, כועס, שקרן.. ורק מבקשת לחזור להיות מה שהיית, איך שהיית.. יקרה, אנחנו מזמינים אותך לבוא אלינו לשיחה, לנסות ולדבר יותר על התחושה הזו, שהצבא שינה אותך.. אולי לפלס ולמצוא אותך בחזרה..

"אם זה גמור תאמרי לבחור"...

נו מה?! את אומרת שאת רוצה לצאת יותר מכל דבר אחר!!! זה איפה התהיה בכלל?! מה קרה לך? להרוס את עצמך בשביל הצבא? הלו, את קצת יותר חשובה ממנו! שלום לקב"ן ותעשי שירות לאומי. ככה לא יוכלו להגיד לך כלום (וגם יהיה לך נחמד).

אמרתי לבחור! :)

זאת כזאת הקלה... זהו הייתי אצל קב"ן, הפגישה הבאה היא עם פסיכיאטר שזה כבר שלב די מתקדם עד כמה שהבנתי. מקווה שהתהליך יהיה קצר ולא סוחט מדי. ואגב כבר התחלתי לברר בכל מני מקומות על שירות לאומי... מקווה לטוב! כשדי אז די!!! :)

למעלה