לפרינסס - כפות הידיים!....

לפרינסס - כפות הידיים!....

מזל טוב... כמעט! להבא: 1. התבונני בכפות הידיים (ולא בגבות הידיים...) 2. אל תתעסקי יותר מדי עם הצורה שלהן... (להגדיל בהונות להקטין בהונות וכולי...) אלא: 3. אחרי שאת מתבוננת עליהן (מה שמצריך את הרמתן ואת הורדת הראש אליהן, מן הסתם), הרימי את הראש והתבונני על אחד מהדברים האחרים בחלומך; 4. כאשר הוא יהיה מטושטש, החזירי שוב את המבט לכפות הידייך; 5. כאשר כפות הידיים יתחילו להיטשטש, הסתכלי שוב על משהו אחר בחלום וכן הלאה, הלוך ושוב... (בכל פעם הסתכלי על משהו אחר בחלום, שונה מהפעם הקודמת - וחזרי לכפות הידיים). 6. הניחי לגמרי למאורעות החלום. התרגיל נועד לקבע את המודעות שלך במקום אליו הגעת. ההתבוננות בכפות הידיים ובשאר הפרטים של החלום יהפכו אותו לצלול באופן בלתי רגיל... מה שקורה סביבך באותו רגע הוא חסר משמעות... 7. סלחי לי על הסגנון הלאקוני. זאת תשובה אחרונה ללילה זה, לפני שאני פורש לחלומות משלי... בקרוב נפגשים.......
שלך באהבה רבה, בן

deep ocean

New member
בן תודה על התשובה :)

קיבלתי את העצות שלך ואיישם אותן בפעם הבאה :)

Panther

New member
אבל איך זוכרים להסתכל עליהם?

איך זוכרים להסתכל על הידיים? כדי לזכור להסתכל על הידיים צריך להיות כבר בחלום צלול. ואם אני כבר בחלום צלול, יש שיטות להגברת החדות כמו פקודות קוליות, או שפשוף ידיים. למה צריך דווקא להסתכל על כפות הידיים?

להסתכל על כפות הידיים זה לא

טכניקה להשגת חלומות צלולים!!! להיפך: כדי להתבונן בכפות הידיים, הדרישה המקדימה הינה "להיות צלול". זהו תרגיל התובע מאיתנו להיות צלולים מאוד בחלום - זוהי מהותו העיקרית. כלומר, כדי להצליח לבצע אותו, יש להצליח באופן כללי להיות צלולים מאוד בחלומותינו. בנוסף לכך, תרגיל זה יוצר חיבור בין שני חלקים בתוכנו, שבדרך כלל הינם נפרדים. אתה רשאי לקרוא להם "המודע" ו"תת המודע", למרות שזה לא יהיה מדוייק. צריך להצליח במציאת כפות הידיים, כדי להבין על מה מדובר כאן. זה הרבה יותר מאשר לדעת שאני חולם. זה לחבר שני חלקים בתוכי שלא היו מחוברים מעולם - ולהיוולד בעקבות כך לתוך עולם אמיתי יותר. גם בחיי היומיום איננו צלולים במיוחד. השאיפה לצלילות היא שאיפה כוללת, המתבטאת הן בחלומות שלנו, הן בחיינו שבמקום זה. שלך באהבה, בן

למעלה