לפרי שלי

לפרי שלי../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

ובכן... גם פרי האהובה שלי חגגה בדיוק אתמול יום הולדת. כן כן..... יחד איתי חוגגת אישה שבמיוחד אהובה עלי. איך לא ידעתי ??? איך? ??? האמת שאותך פרי אני קוראת וחשה כאילו אנחנו יישות אחת. לא פעם אני חושבת עליך, ואני משוכנעת שבאותה השנייה גם את חושבת עלי. מהיום שהכרנו, יש לי אותה התחושה. היום אני יודעת מדוע. החוזק והשבריריות האלו שלנו עושים אותנו לכאלו מיוחדות, אה?.... אין לך מושג יקירתי כמה הערכה יש לי כלפיך. כמה אהבה, וכמה כבוד אני רוחשת אלייך. החכמה הזאת שלך, הרגישות, האמפתיה,החברות ,הנתינה, המילים החמות שיוצאות ממך תמיד בזמן הנכון, במקום הנכון ובמינון הנכון, וכמובן כל שאר התכונות המייחדות אותך,הופכות אותך לאישה כה מיוחדת בעיני. אני יכולה לומר לך עוד הרבה דברים, אך אני יודעת עד כמה ענווה את, ואיני רוצה להעמיד אותך במצב לא נוח, אז רק אומר שאני אוהבת אותך, ואני מאחלת לך את כל מה שאני מאחלת לעצמי, וזה אומר הכל. ממש הכל. אני תמיד פה עבורך אישה יקרה. וכשאני אומרת תמיד, את יודעת שזה תמיד, מתמיד, ולתמיד. ארי.

smo

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifפרי היקרה!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

יום
הולדת
שמח! מאחלת לך
הרבה ימים
שקטים
רגועים
וטובים בקרב
המשפחה והחברים
נרים כוסית
מיוחדת לכבודך
ובלב תאמרי את משאלך.
ולא אמרת כלום?!!!!זה עולה ביוקר פה....

יומולדת שמח לפרי../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

ליום הולדתך שפע ברכות ואיחולים, עד מאה כעשרים,
מאחלת שכל יום חדש יהייה לך מתוק כדבש
המון ובעיקר בריאות ואושר, הרבה הצלחה ולא יזיק גם עושר....
מזל-טוב

פרי יקרה../images/Emo49.gifעד 120../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ובעיקר נחת ובריאות טובה אמן ואמן!!!
מימי. נ.ב. שמחה לראות אותך התגעגענו.

../images/Emo49.gif ויום הולדת שמח לפרי היקרה../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

איפה נעלמת לנו?? שתהיה לך שנה נפלאה, עם המון שמחה, הצלחה, בריאות ונחת ....

peri101

New member
סיגל,מיכל,מיכל,מימי,אורלי ../images/Emo24.gif תודה רבה

תודה רבה על הברכות החמות ועל ההתעניינות. נעלמתי באמת בתקופה האחרונה שהיא אחת התקופות הקשות בחיי, אבל אני תמיד אתכם כאן כקוראת, גם אם איני כותבת. אוהבת אתכן מאוד! פרי

peri101

New member
ארי יקרה../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

תודה על המילים החמות והמרגשות האלה. תחושותיי זהות לתחושותייך. ולרגל יום הולדתך קבלי נא "שיר במתנה": "שמרי נפשך, כוחך, שמרי, שמרי נפשך, שמרי חייך, בינתך, שמרי חייך... ...שמרי שיער ראשך, עורך, שמרי שמרי יופייך, שמרי ל י ב ך ה ט ו ב , אמציהו בידייך" (נתן אלתרמן) אוהבת ומעריכה מאוד, פרי

חני ח

New member
פרי היקרה מזל טוב ../images/Emo65.gif

מזל טוב יקירתי הרבה אושר שמחה בריאות ונחת נחת נחת. מתגעגעת אליך (שולחת לך מסר)

למעלה