לפרסקופיה והריון

אלירון33

New member
לפרסקופיה והריון

היי בנות, אני חדשה כאן, אני קוראת כאן מדי פעם ואתן מאוד עוזרות גם מבלי לדעת..
אני ובעלי כבר שנתיים מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה, אחרי כמה וכמה רופאים שהייתי אצלם הגעתי לרופא מדהים שגילה אנדומטריוזיס וצ'יסטות בשחלה די גדולות, ולכן הופניתי לניתוח לפרוסקופיה כדי להוציא אותם ולנקות מוקדים של אנדו והפרדת הידבקויות. ברוך השם עברתי את הניתוח בהצלחה, אני כבר שני מחזורים לאחר הניתוח, והתקווה להיכנס להריון טבעי מתחילה להתכווץ..מישהי הצליחה להיכנס להריון טבעי אחרי הניתוח? אני כל כך לא רוצה להגיע לטיפולים, אבל אני כבר מתחילה להתייאש במיוחד מהעובדה שגם הכאבי מחזור לא ממש השתנו לאחר הניתוח.

מישהי עברה משהו דומה?

simba1231

New member
גם אני אשמח לדעת...

אם מישהי נכנסה להריון באופן טבעי אחרי הניתוח. מדהים כמה הסיפורים פה דומים, גם אנחנו מנסים בערך שנה וחצי, ארבעה חודשים אחרי הניתוח ועקרונית אנחנו אחרי הזמן ש"הוקצה" לנו לנסות באופן טבעי, אבל לאור זמינות התורים לרופא פוריות בקופ"ח קיבלנו חודש הארכה (;
גם אני נורא לא רציתי להגיע לטיפולים...

liats80

New member
בטוח יש כאלו

לצערי לא אני.
אולי יענו בנות מאוחר יותר.

חגית2001

New member
אני!אחרי לפרסקופיה נכנסתי טבעי.

אבל לא היה לי בשחלות.
אלא הידבקויות והרבה באגן ואדנומיוזיס.

ההריון לא החזיק הרבה..(אבל זה כבר סיפור אחר)

nsharoni

New member
נכנסתי טבעי

אני עברתי לפרוסקופיה עם הוצאת אנדומטריומה של 9 ס"מ בשחלה שמאלית והמון מוקדים והדבקויות, כעבור הניתוח הייתי 3 שנים וחצי על גלולות. מיד בתום הפסקת הגלולות נכנסתי להריון טבעי שהסתיים לצערי בגרידה, לאחר מכן התפתחה לי אנדומטריומה חדשה בשחלה ימין ובייצתי רק בשמאל, חשבתי שזה יקשה עליי להיכנס ולאחר חצי שנה נכנסתי שוב אך הפעם זה היה הריון מחוץ לרחם. מיד לאחר ההריון השני שלא צלח נכנסתי שוב להריון (כולם באופן טבעי), כרגע אני ממש ממש בהתחלה ומקווה לטוב. בכל מקרה הזמן שמנסים להיכנס הוא קריטי כי כמובן שיש כאבים ומתפתחות אנדומטריומות ואולי הדבקויות והשם יודע מה קורה לנו בפנים, שימו לכן זמן הגבלה לניסיונות טבעיים, ואח"כ פשוט תעברו להזרעה ללא הורמונים ותראו משם....
שיהיה לנו רק בשורות טובות

למעלה