לפרש לי חלום ,

לפרש לי חלום ,

רציתי לספר חלום שחלמתי ואולי מישהו ממכם יכול לעזור לי בפירושו . החלום : חלמתי שהייתי בשואה ((ובמציאות אף פעם לא יצא לי לינסוע לפולין ואף פעם לא ראיתי את המקום הזה שראיתי בחלום )) חלמתי שהיה שביל מאווד ארוך וסימטא עם מדרגות עליתי במדרגות וראיתי חדר חשוך ומפחיד ניכנסתי אליו וראיתי נעליים של ילדה קטנה וגולגולת יצאתי מהחדר הזה בבהלה וחזרתי לשביל . רחוק ממני היו 3 מחנות השמדה ((מקלחות השמדה)) לפתע הופיעו בחלום שלי 4 חברות שלי שלומדות איתי בבית הספר לא זיהיתי את הפנים שלהם בחלום . עמדנו בשביל הזה ופיתאום שמענו צעקות היסתובבתי ליראות מזה הצעקות האלה וראיתי רוח רפאים מבוגרת שדוחפת ילדה קטנה לתוך המקלחות השמדה ((הילדה הקטנה זאת בעצם הרוח רפאים של האישה)) הרוח של האישה שדחפה את עצמה כשהיא בתור ילדה לתוך המקלחות השמדה ((למקרה שלא הבנתם למה היתכוונתי : הרוח של האישה המבוגרת הופיעה לי פעמיים בחלום באותו זמן גם בתור ילדה קטנה וגם בתור רוח של אישה מבוגרת והיא דחפה את עצמה אבל בתור ילדה קטנה למקלחות השמדה)) אחרכך אחרי ששמעתי את הצעקות וראיתי את האישה ווהילדה במקלחות השמדה הופיע בית שמאוד דומה לבית שאני גרה בו עכשיו אבל זה לא היה הבית שלי רק מאוד דומה לו . ניכנסו לבית הזה אני והחברות שלי ולא יצאנו ממנו . סיפרתי למחנך כיתה שלי את החלום והוא ניבהל כי הוא יצא עם תלמידים שלו לפולין והוא זוכר שכן היה מקום כזה בגטו . אני מאוד מוטרדת מהחלום ביגלל שלא הייתי אף פעם בשואה ובחלום ראיתי את המקום הזה . אשמח אם תעזרו לי לפרש את החלום תודה .

שטול1

New member
פשר החלומות

מכורה יקרה זיגמונד פרויד אבי תורת הפסיכואנליזה כמו גם יונג תלמידו שפיתח אסכולה דומה כתבו שניהם ספרים הדנים בנושא יחד אם זה ראוי להדגיש שפסיכואנליטקאים ממליצים לפרש חלומות בארבע עיניים אם מטפל מוסמך או בקבוצה שמנחה אותה מטפל מוסמך. זאת משום שהפתרון לכל חלום צריך להיות מקובל גם על המטופל וגם על המטפל מכיוון שעולים (בחלום) עניינים שונים מתת המודע. לכן למרות שהחלום שלך כפי שתארת מרתק לדעתי האישית זו אחריות גדולה מדי למידותי לנסות ולפרש חלום בשלט רחוק. ממולץ לשתף איש מקצוע מיומן או אם את מתעקשת לבד נסי לקחת בספריה הקרובה את "פשר החלומות" מאת זיגמונד פרויד בהצלחה אוהבים אותך שטול

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif אסטרולוגיה שבועית ../images/Emo57.gif

תחזית אסטרולוגית שבועית . 06/04/2008 - 13/04/2008 טלה השבוע היזהרו מהנטייה להעיק על אחרים בגלל הצורך שלכם בתמיכה רגשית. הירח מוסיף רגישות רבה לתגובותיכם, אתם תרגישו פגיעים ואמוציונאליים באופן בולט. הירח נכנס למזלכם אך היבטיו מאכזבים. החל מיום שלישי זמן לא קל במישור הפיננסי. הוצאותיכם עלולות להיות גבוהות מהרגיל. אתם עלולים להפסיד סכום כסף בגלל עקרון כלשהו. הוצאות מעבר לתכנון ידאיגו אתכם. מסר שבועי: "כישלון הנו הזדמנות להתחיל מחדש בדרך חכמה יותר "- הנרי פורד שור השבוע חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. הפן החברתי ייצוגי שלכם יהיה במיטבו. אנשים יפרגנו ויחמיאו לכם על הופעתכם. החל מיום שלישי אתם לא אובייקטיבים וכדאי לקחת זאת בחשבון. נסו לקבל גם את דעתם של אחרים. סכסוכים עם אחרים ומאבקי כוח. הירח מוסיף רגישות רבה לתגובותיכם, אתם תרגישו פגיעים ואמוציונאליים באופן בולט. מסר שבועי: "כדי להיות לוחם שוורים, עליך קודם כל להיות שור"- פתגם ספרדי תאומים השבוע אתם נכנסים לשלב מעשי יותר בתחומים חדשים ובעלי אתגר. שיקול הדעת בתקופה זו עבורכם צריך להתקשר לטווח ארוך ולביטחון כלכלי. אופציות והזדמנויות חדשות בפתח ויביאו אפשרויות רווח וחיזוקים בתחום הפיננסי. תתכן עזרה כספית שתסמל שינוי משמעותי. החל מיום שלישי התעסקות בדברים אזוטריים יכולה להיות מועילה מאוד. תוכלו כרגע גם להתקדם בתחום בו אתם מתעניינים וגם לשחרר חלק מבעיותיכם הרגשיות בעזרת דברים רוחניים. סף הרגישות גבוה והדבר יכול לתת את ביטויו גם בפן הבריאותי. מערכת החיסונית שלכם חלשה ואתם עלולים להידבק מכל דבר, כמו כן הנטייה לעייפות מצטברת חוסר שינה בעוכריכם. מסר שבועי: "אלוהים כנראה אוהב את האנשים הפשוטים;משום כך ברא כה רבים מהם..." - אברהם לינקולן סרטן השבוע ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. אתם בימים חשובים בנושא קידומכם. זמן טוב לחתום על חוזים ולטפל בנושאים משפטיים. התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות. החל מיום שלישי אתם יותר קנאים ועשויים להתנהג בילדותיות. נסו להיות בוגרים יותר ולהבין שהרגישות שלכם מוקצנת. יש לכם נטייה לרכושנות רגשית וזה עלול לסבך אתכם ביחסים עם הקרובים אליכם. יחס הסביבה אליכם לא מעודד ולא מפרגן לכם מספיק. מסר שבועי: "אדם צריך להתחרות מול צדדיו השליליים, ולא מול התכונות הטובות של חברו." - הרב אוהד תירוש אריה השבוע אתם עשויים להרגיש חיוניות ואופטימיות בפתרון בעיות כלכליות. זמן מתאים לטיפול בענייני כספים, רכוש ומשא ומתן בדבר שיפור תנאי עבודתכם במישור הכספי. גישה חיובית תעזור מאוד לעניין. זמן טוב להשקעות ולרווחים נאים. החל מיום שלישי תידרשו ותיתבעו לתת את מיטבכם ולא בהכרח תקבלו משוב על מאמציכם. העבודה תהיה רבה והלחץ עליכם גדול. יכול להיות שתאלצו להתמודד עם חשיפה לא נוחה של דברים אישיים בפני אנשים זרים. ייתכנו מצבים לא פשוטים בהתמודדות עם נושאי בירוקרטיה. מסר שבועי: "אהבה היא הנכס היחיד המתרבה ככל שמפזרים אותו. ככל שאתה נותן יותר,נותר לך יותר. "- רומן גארי בתולה השבוע זהו זמן מתאים לעיסוק בתחום הזוגיות, לפנויים הערב מתאים במיוחד למפגשים רומנטיים. התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. החל מיום שלישי היו זהירים בדרכים. קיים סיכוי גדול יותר לבעיה כלשהי הקשורה ברכבים. היכולת שלכם להיפתח לאופקים חדשים טובה. בקשר לנסיעה, קשרים עם חו"ל בגין פרויקט, הקשיים יגיעו השבוע לשיאים. מסר שבועי: "אדם שמצא את עצמו,כבר לא יאבד דבר בעולם הזה. ומי שהבין פעם אחת את האדם שבקרבו, מבין את כל האנשים." - סטפן צווייג

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif אסטרולוגיה שבועית-המשך ../images/Emo57.gif

ה מ ש ך . מאזניים השבוע חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. זמן מתאים לאירוע חברתי ולמפגש מהנה. החל מיום שלישי הרגשות שלכם מוקצנים ועליכם לנסות להישאר רגועים עד כמה שניתן. גם בני זוג עלולים לאכזב בתחום הכספי או אתם עשויים להתאכזב מהמקורות הפיננסיים עליהם בניתם. ייתכן ותאלצו לטפל בנושאי כספים המעיקים עליכם. עם זאת לא מומלץ ליזום התחלות חדשות משום מסר שבועי: "להפגש זו ההתחלה. להישאר יחד זו התקדמות. לעבוד יחד זו הצלחה." - הנרי פורד עקרב השבוע אתם נכנסים לשלב מעשי יותר בתחומים חדשים ובעלי אתגר. שיקול הדעת בתקופה זו עבורכם צריך להתקשר לטווח ארוך ולביטחון כלכלי. תתכן עזרה כספית שתסמל שינוי משמעותי. זמן טוב לבניית מסגרת עבודה ועיסוק בתכנונים ארוכי טווח. החל מיום שלישי אתם נוטים להיות יותר רכושנים וקנאים בקשר למערכות היחסים שלכם. ימים אלו משפיעים על יחסים רגשיים. בני זוג נוטים לדרוש מכם יותר. בני זוג עלולים להוציא אתכם משלוותכם, אולי בגלל עניין חברתי. אתם צריכם לגלות כרגע איפוק. מסר שבועי: "להפגש זו ההתחלה. להישאר יחד זו התקדמות. לעבוד יחד זו הצלחה." - הנרי פורד קשת השבוע הודעות שיגיעו אשר קשורות למשפחה יהיו משמחות. עזרה משמעותית עשויה להגיע ממישהו קרוב, היו פתוחים לקבל זאת. השבוע זה בהחלט הזמן לשבת עם המשפחה ולבלות סוף סוף. החל מיום שלישי אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. אתם נוטים להדחיק את הרגשות שלכם וזה עלול לגרום לכם לבעיות. נסו להיות מודעים לכך. עניני בריאות עלולים להאפיל על הכל, שימרו על תזונה ועל איזון כללי. מסר שבועי: "אם זה לא יהיה פשוט, זה פשוט לא יהיה." - גנרל פטון גדי השבוע תדעו איך לפעול ומה לעשות בקשר עם אחרים אם לא תתנו לשכל להפריע. דווקא עכשוו זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. בעיה אשר קשורה באנשים קרובים יכולה להיפתר על ידי שיחה. החל מיום שלישי אתם יותר רכושנים כלפי אחרים מבחינה רגשית וקשה לכם לא לריב איתם. נסו לשחרר את הלחצים בעיסוק בתחביב כלשהו, זה זמן טוב ליצור דברים. יש להיזהר מריב או קשיים אשר עשויים לנבוע מכך שאתם נמצאים במצב של הגנתיות יתר. זה יקשה על מי שנתון לחסותכם. מסר שבועי: "אתה יכול להוביל סוס אל המים, אך אינך יכול להכריחו לשתות"-פתגם אנגלי דלי השבוע נדמה לכם שאנשים מציצים לכוון הכיס שלכם? יכול להיות שזה נכון. יש הזדמנויות לשפר דברים הקשורים בפיננסים אשר התעכבו בימים האחרונים. הארנק יהיה בשימוש השבוע. היזהרו משליפות יתר של סכומים גדולים. החל מיום שלישי היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. נושאי משפחה ובית יטרידו ויעיקו. מסר שבועי: "כל אושר תלוי בעבודה ובאומץ לב." -אונורה דה בלזאק דגים השבוע זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. אתם בימים חשובים בנושא קידומכם. זמן טוב לחתום על חוזים ולטפל בנושאים משפטיים. במידה ואתם נבחנים ההצלחה תהיה גדולה מציפיותיכם. החל מיום שלישי השכן לא נראה לכם? קיימת נטייה גבוהה יותר לריב עם אנשים קרובים. נסו להיות מאופקים. התקשורת שלכם עם אחרים נוטה להיות בעייתית, לא בטוח שאתם מבינים היטב את מה שאומרים לכם. מסר שבועי: "מה שאנו מקווים לעשות פעם בקלות, עלינו ללמוד קודם לעשות בשקדנות." - סמואל גקסון .

למעלה