לפתוח את היום בחיוך

pitzi2

New member
לפתוח את היום בחיוך

שלום לכולם, בעיקר לשני. מצורפות שלוש תמונות מההופעה של דייויד בזאפה. תמונות מספר 1 ו 3 מצולמות עם מבזק, תמונה מספר 2 כמו רוב התמונות שצילמתי בהופעה הינם ללא מבזק. וזאת על מנת לא להפריע למהלך ההופעה ובטח לא לזמר במופיע. התמונות מצורפות ברזולוציה נמוכה - על מנת שיהיה ניתן לראותם בלבד ושאף אחד לא יוכל לעשות שימוש בהם הלאה. למעט האדם המופיע בתמונה שאליו ישלח לו CD עם התמונות של ההופעה. זהו, שני - מתי נראה תמונות שלך?. להתראות בקרוב - שי

SHANILIROY

New member
היי שי מה נשמע ...

אכן פתחת לנו את היום בחיוך גדול
אני צריכה לפתח את התמונות אז ממש בקרוב , אני מבטיחה שיהיה לך יום מקסים - לך ולכולם

שניייי מי דרלינג. גם את היית בהופעה

בירושליים? יופי! שימי גם את תמונות. אילו תמונות יפות (בעיקר אהבתי את 3). ומה שלום לירוי תכול העינים?

SHANILIROY

New member
היי אור

ההופעה היתה בזאפה בת"א . אני צריכה לפתח תמונות . לירוי בסדר יש לי תמונות חדשות אני אשלח לך בקרוב . מה שלומך ? לאן נעלמת ?

הי שני. תשלחי אני מחכה בקוצר רוח

חח לא נעלמתי אני דנידין הרואה והבלתי נראית. אני פה קוראת הכול אבל הגבתי פחות בזמן האחרון. בקשר לתמונות בסדר שתפתחי אותם אני אראה אותם בנתיים אני אצטרך לחכות בציפיה.

rabenir

New member
תודה שי !

יופי של תמונות ! אתה רוצה את הכתובת למשלוח הדיסק ? ניר

pitzi2

New member
למה לא

Rabiner כן, אתה יכול לשלוח לי את הכתובת,אשלח את הדיסק. תודה. שני - ערב טוב, מתי תשלחי תמונות של ההופעה. שי.

למעלה