לפתוח חברה סטרפ אפ ?

לפתוח חברה סטרפ אפ ?

שלום לכם.
אני הייתי רוצה באופן כללי שתפנו אותי לחומר בקשר ליזמות (הרצאות, מאמרים, כתבות) כל חומר טוב, עכשיו לעניין עצמו האם פתיחת עסק היא בהכרח סיכון? ועדיף ודם כל לציבור ידע בתחום ורק אז לחשוב על הכיוון הזה?, את זה אני אומר בגלל שיש לי רעיונות לדברים ממש מיוחדים ואפילו פרוצי -דרך בתחום מסיום משמעותי מאוד.

, אבל אני מפחד שיקחו לי את הרעיון האם פתיחת חברה על שמי יכול לעזור לי להגן על רעיון ועל בלעדיות?, מה הסיכונים הכרוכים בפתיחת עזק שכזה?, שהדגש הוא טכנלוגיה ( אפלקצות ,אתרים, ועוד תחומים כאלו) ונושא שני ציוד- רפואי שזה הפריוקטים היותר גדולים.

אני אשמח לשמוע מה דעתכם .
,

איך אני עושה את זה?

אותו דבר שאני רוצה לפתח הוא לא פרויקט קטן בכלל ( חלק מהם כן) אלה סופר מגה של מיזם יותר נכון דבר שיכול גם להציל חיים זה לא דבר שאני יכול לישם לבד אתה מבין?, אני צריך שיגידו אם זה אפשרי לביצוע, מה העליות? מה הרווחים? זה הדבר הגדול בקשר לסטרפ אפ זה חלק שני שאני י מחבב אותו וזה פיתוחים טכנלוגים ( אתרים -אפלקציות וכדומה) מה שיותר אולי יכנס כסךף מהר אבל לא כזה ישפע.,הרעיון הגדול שלי זה הבעיה כי אין לי שום ידע איך זה אפשרי ליישם אותו בלי עזרה...

ויש לי את הרעיון בגדול

אבל זה עדיין סך הכל רעיון ועדיין אןין אב טיפוס או דרךשזה עבוד במציאות בגלל זה אני צריך מימון+ צוות מחקר+ הערכות ועוד, בקשר לסטרפ אפ אני חושב על כיוון הזה בכיוון שאמרתי הייטיקסטי אבל גם אין לי ממש דע בזה אבל רעיונות די טובים שאני צריך לשמוע עד כמה הם טובים אבל אני לא יודע למי לפנות תוכל להפנות אותי לאנשים שמקדמים יזים צערים?, ראיתי הרצאה על זה משהוא כמו "תנופה" של אבינעום משהוא כזה לא זוכר תודה מראש.

ofer309

New member
ככל שתתחיל להתקדם ביישום בכוחות עצמך

אתה תהיה יותר ממוקד בצרכים בספציפיים שיעזרו לך להמשיך קדימה

תודה על העזרה.

אני אכן צריך לחשוב יותר קדימה- ולנסות לפתח אותו יותר אבל קצת נתקעתי בקשר לישום הרעיון אין לי את הכלים הטכנים לזה+ ידע עסקי+ והבנה ביזמות כל כך אני ממש - ירוק בתחום.
&nbsp
אבל תודה בכל זאת על העזרה.

לפתוח חברת סטארטאפ

פעמים רבות רצוי להקדים את מועד הקמת החברה, השאלה תלויה, בין היתר, בשלב שבו אתה נמצא - עד כמה הרעיון שלך מגובש? האם קיימת לו היתכנות? ומה התוכנית העסקית לביצועו? בנוסף יש לקחת בחשבון את היתרונות והחסרונות הגלומים בהקמת חברה, אני מציע לשקול לפחות את השאלות הללו לפני שנכנסים להוצאות הכרוכות בפתיחת חברה וניהול עסקים במסגרתה, להרחבה ראה הקמת מיזם עסקי.

על-מנת להגן על הרעיון בעת הצגתו לצדדים שלישיים רצוי להחתים אותם על הסכמים לסודיות ואי תחרות.

בהצלחה.

אין לראות באמור לעיל ייעוץ משפטי או להסתמך על האמור לעיל ללא קבלת ייעוץ משפטי פרטני.

למעלה