תמיד היה אפשר. אם זה יפעל טוב, תלוי בכרטיס המסך ובחוזק המחשב. אם המחשב חלש הסרטים יתחילו לגמגם. אם המחשב חזק אפשר לפתוח כמה חלונות מאותו נגן או מנגנים שונים ושהם יפעלו במקביל. אבל אם אתה מפעיל את הנגן על כל המסך אתה כצפוי תראה רק אותו.שלום באיימק ניתן לפתוח הרבה סרטים באותו זמן עם הנגן וידיאו ולראות אותם ביחד האם אפשר גם בווינדוס באיזה נגן וידיאו תודה
ב- VLC צריך פשוט לפתוח את הנגן ולגרור אליו את הקובץ. ואז לפתוח שוב חלון של הנגן ולגרור אליו קובץ אחר. הוא לא נגן ברירת המחדל שלי אז ככה אני משתמש בו.שלום לך תודה על התגובה .מה שקורא נפתח חלון אבל עם הסרט האחרון עם הvlc אני גם משתמש ולא פותח כמה באותו זמן אוליי זה כשור להגדרות משהו אני לא יודע
לי ההגדרה העליונה של נגן בודד לא מונעת לפתוח חלון נגן נוסף ולגרור אליו קובץ אחרב- MPC יש הגדרה שצריך לשנות לפני שמפעילים במקביל כמה חלונות של הנגן.
קליק ימני באמצע של החלון של הנגן. הגדרות. נגן. יש ציור של נגן אחד ולמטה ציור של כמה נגנים. להעביר את הסימון לכמה נגנים. ולאשר
אם מוגדר לך חלון אחד ובזמן שאתה צופה בוידאו עם MPC אתה תפתח קובץ נוסף עם אותו נגן, הוידאו הקודם יסגר.לי ההגדרה העליונה של נגן בודד לא מונעת לפתוח חלון נגן נוסף ולגרור אליו קובץ אחר
אך אם זאת אני משמש MPC באופן נייד עם שמירת הגדרות בקובץ ini (באותו החלון ליד ההגדרה אשר ציינת), ולא ברישום המערכת
אולי יש לך עוד נגן MPC שדרכו הם מופעלים ואת ההגדרות האלה אתה רואה מנגן אחר. אחרת אין לזה הסבר. אולי באג בתוכנה.כפי שכתבתי, "מוגדר" לי חלון אחד, אבל פתוחים בלי בעיה שלושה חלונות נגנים מאותו קובץ הפעלת הנגן מאותה התיקיה (לא מעותק יישום שונה הנמצא במקום אחר), ובכל חלון פתוח ומנגן סרט אחר
צפה בקובץ המצורף 58822
אין נגן אחר, זה אותו נגן פתוח שלושה פעמים מאותה התיקיה, אחרת הסרטים לא היו מתקבצים לאותו סמל בשורת המשימותאולי יש לך עוד נגן MPC שדרכו הם מופעלים ואת ההגדרות האלה אתה רואה מנגן אחר. אחרת אין לזה הסבר. אולי באג בתוכנה.
[Settings]
AllowMultipleInstances=0
אין חדש בגרסה הזאת. זה אולי מסביר את הבאג הזה.אין נגן אחר, זה אותו נגן פתוח שלושה פעמים מאותה התיקיה, אחרת הסרטים לא היו מתקבצים לאותו סמל בשורת המשימות
כאמור, גם ב-ini ההגדרה קיימת כפי שבתמונה
אבל בפועל אין לה תוקףקוד:[Settings] AllowMultipleInstances=0
MPC HC 1.7.13 x64, אין חדש יותר, MPC מזמן לא מעדכנים
ברגע שהנגן MPC מוגדר לפתוח קיבצי וידאו, אז כל לחיצה על קובץ וידאו מפעילה אותו בנגן. אפשר להפעיל כמה קבצים שרוצים. לגבי הסגירה של כולם יחד, לא נראה לי שאפשר.היי שלום תודה על העזרה אני מעריך מאוד
יש לי את vlc שהגדרתי כברירת מחדל וזה לא פותח כמה ביחד צריך לפתוח ולגרור כמו שהוסבר כאן .בנגן mpc שהורדתי בידיוק כמו שכאן הצעתם גם לא פותח רק אם אני פותח את הנגן pmc וגורר בו את הסרט אז אפשר לפתוח כמה שרוצים ולא ניתן להגדיר אותו כברירת מחדל .מה שאהבתי באימק אני פותח תיקיה של סרטים שהורדתי לוחץ על אחד נפתח והשני וכמה שאני רוצה נפתחים ביחד כל חלון סרט אחר וברגע שאני מסיים לראות לוחץ על אחד סגור את הנגן ונסגרים כולם ביחד הנגן quick time player ולא ניתן להוריד בווינדוס .אולי אני מפספס כאן משהו או שיש עוד משהו לעשות תודה לכם
תודה לך
לא מצליח להגדיר כברירת מחדל הנגן לא מופיע עם כל הנגנים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.