לפתוח עיניים סהר תמיכה

morrr

New member
לפתוח עיניים סהר תמיכה

בוקר טוב לוקח זמן כדי שאסימון יפול ומן הסתם באמת משהו קטן כדי להבין פשוט לא היבנתי עד היום שזה מן התעללות לא ממש אבל אפשר לקרוא לזה גם כך בכל מקרה למדתי. למדתי שלפעמים צריך לא לבקש לא לחכות שמיהו יתן פשוט לקחת ואז גם אדם שיש לו רגשות נותן. כי לא כולם יודעים לתת יש אנשעם שאיין להם יכולת או ידיעה אייך לתת או שנותנים כדי לקבל . ואני למדתי וגם כך עשיתי אתמול לאחר שקרתי את המאמר חשבתי לי על המון דברים בחיי ובעיקר על המערכת לא מערכת שלי אם אדם שאני אוהבת ולקחתי וקיבלתי המון ממש נמון וזה עושה לי טוב עושה לי יום שמח בלי למרוח . פשוט לקחת עד היום רק נתתי וזה מילא אותי מה לעשות התרוקנתי . וכרגע היתי זקוקה לקחת כדי להתמלאות ואני חשה אם זה נפלא אוהבת אותכם

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מסקנה חשובה כל כך...

זו במיוחד מלכודת של אנשים שאוהבים לעזור, לתת לאחרים, "אנשים טובים" מה שנקרא, שגדלים בהרגשה שיאהבו אותם רק אם יעזרו לכל מי שמבקש,שיקריבו את עצמם למען הזולת. חלק מהזמן זה יכול לעבוד, כי מרגישים כל כך טוב עם זה שאנשים מעריכים את מה שאת עושה בשבילם, משבחים אותך וכו´. עד לאותו יום שבו את מעיזה להגיד "לא" או "עוד לא, כי היום אני רוצה להיות לבד, עם עצמי"... או משהו כזה. אז פתאום יש כעס. פתאום לא מקבלים אותך כמו שאת. ואז אנשים כאלה מתבגרים ובאמת, כמו שאמרת, מרגישים מרוקנים. כי נתנו ונתנו, אבל לא לימדו אותם שאפשר גם לבקש חזרה. וזה שלב נפלא שהגעת אליו, שהבנת שמותר לך גם לקבל ולא רק לחכות שיתנו לך, אלא ממש לתת לאחרים להבין מה את צריכה, מתוך אמונה שיהיו אנשים שיאהבו אותך גם אם את רוצה משהו לעצמך. אז

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ;-

למעלה