לפתוח פה גדול...

menashnesh

New member
לפתוח פה גדול... ../images/Emo2.gif

חמי רודנר וירמי קפלן בבארבי 23.3.07 עבר הרבה זמן מאז שפקדתי את הבארבי להופעה, ועוד יותר הרבה זמן מאז שראיתי את חמי וירמי פעם שעברה. מזג האוויר היה מדכא, gloomy כזה שבא לך להקיא שאתה מסתכל לשמיים, ואז השמיים מקיאים עליך גשם בוצי. אבל למזלי כששני האייקונים עלו לבמה הכל נשכח. המופע הפותח היה נושי פז, שנתן סיפתח נחמד מאוד להופעה הגדולה. שר מספר שירים שלא הכרתי ממש חוץ מהאחרון, אבל הופתעתי לטובה, יו גו נושי! לאחר סידורים אחרונים עלו הכובען והתלתל חמי וירמי (בהתאמה) ופתחו בתתחיל מאפס. הקהל כבר קופץ וצורח את המילים יחד איתם. קשה להגדיר את ההרגשה שעוברת בך כשאתה מגיע להופעה כזו, השירים המוכרים ממריצים את הדופק, אתה מוצא את עצמך מתנועע בקצב השיר, מתאפק בכל כוחך מלהתפרע כמו ילד תיכוניסט (שהיו לידנו דיי הרבה וחשבתי שיפית הולכת לרצוח אחד מהם
), זה לא תמיד עבד לי אבל ניחא.. אומרים שיין משתבח עם השנים, i couldn't agree more. השניים האלה עובדים יחד המון שנים, והחיבור הזה לדעתי הוא מדהים. אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי אותם מופיעים יחד, לפני שנתיים בערך בפסטיבל הבירה בטיילת, ומאז הם רק משתפרים. מה עוד לומר על שני המדהימים האלה,עוד הופעה מצויינת, לכו לראות!! הפלייליסט: תתחיל מאפס השמיים הגבול מה שעובר עליי קולה וברה זה אותו הקיץ כמה את יפה מודדת גאולה כלא החופש חשק מחפשת סאלי מכונת השירים הגדולה אני אשתנה בואי ניפרד הדפוק הזה מישהו שומע כבר עכשיו נפלת חזק

Oyster Girl

New member
היה מצויין ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif!!

הייתי כבר פעמיים בחמי ירמי , זאת הייתה הפעם השלישית. הפעם היה קצר יותר אבל הרבה יותר טוב. היו אנרגיות מטורפות והביצועים היו פשוט מושלמים! השירים החדשים שחמי בחר לשיר היו בול במקום והיה ממש כיף לשיר אותם איתו בפעם הראשונה. כבר מההופעה הקודמת שלהם בבארבי כפר סבא התחלתי לחבב את ירמי , עכשיו אני מחבבת אותו קצת יותר. הוא חמוד לאללה ומאד נהנתי ממנו בשישי. הופתעתי שדווקא ב"מחפשת" הוא עשה הרבה בלגן, אבל זה היה ממש כיף ונחמד. מלא חיוכים של חמי , מלא כיף ובעיקר מלא מוסיקה טובה. כיייייייייייייייייייייייייייף חיים
שני מלכים , ללא ספק

dsol

New member
אוי היה טוב (בחלק הקטן שהייתי)_../images/Emo189.gif

הגעתי להופעה שאחרי והכניסו אותי לסוף של זו... הגעתי בדיוק שהיה "הדפוק הזה" וממש היה טוב החלק הקטן שזכיתי לראות מההופעה והצטערתי שלא באתי גם להופעה הזו

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif WOW! ../images/Emo41.gif

הייתה הופעה אדירה! גם המופע פותח היה ממש מגניב! הפלייליסט היה מצויין וכל רגע היה מלא בשמחה והנאה! כן ירבו הופעות כמו אלה

למעלה