לצאת איתו או לא?...

מםעשי

New member
לצאת איתו או לא?...

התקשרתי לאחד ממוקדי שירות הלקוחות של חברת פלאפונים מוכרת. הבחור שענה לי עזר לי ותוך כדי שאל אותי על עצמי. מה אני עושה, בת כמה וכו'. אני שיתפתי פעולה והוא סיפר לי קצת על עצמו. כשסיימנו את השיחה הוא סימס לי לפלאפון ואחרי קצת הסתמסות התקשר ושאל אם אני רוצה להיפגש איתו. אמרתי לו שכבר יש לי תוכניות אבל אולי שבוע הבא. אז מה השאלה?.. הוא בן 29 ואני בת 19 האם הוא רוצה לצאת איתי רק בשביל סקס או שהוא באמת רוצה להכיר אותי?.. תודה על ההתייחסות!

סקס

אם הוא השקיע מחשבה בהפרשי גילאים, הוא עדיין רוצה לראות אותך, והוא בן 29 שעובד בדבר הזה. הוא רוצה סקס. זאת דעתי. אשמח ללכת לחנות כובעים הקרובה ולאכול שם משהו אם אני טועה.

falling stud

New member
אני במקומך הולך ותובע לו את התחת

כל עובד בשירות לקוחות מקבל הוראה חד משמעית שאסור "להתחיל" עם לקוחות. משום צרה שנקראת "הטרדה מינית". כדי שהחברה תימנע מתביעות מלקוחות הם גם מחתימים את העובדים על הצהרה שהם מתחייבים שזה לא יקרה. ובמידה וזה קורה הם יפוטרו לאלתר בלי פיצויים ובלי וותק. והחברה תסיר מעצמה כל אחריות במידה ותובעים אותו. וכן. הבחור רוצה רק סקס.

למה לפגוע לו בפרנסה

בגלל שהיא מצאה חן בעיניו דיי כבר עם הרוע הזה אני אומר לך לדעתי הפרש הגילאים גבוה מדי ביניכם אבל תעשי מה שבא לך

pain is MY love

New member
אוף איך כולם אוהבים לבאס!!!!!

אני גם בחורה פלרטטנית כזאת ויצא לי מלא לדבר עם כל מני מוקדנים כאלה ה-ר-ב-ה מעבר לעזרה שהם היו צריכים להגיש לי.. אם הייתי תובעת את כולם החברות היו מסכנות! אני לא חושבת שהוא יכולל צרות רק סקס כי הוא לא ראה אותך!!!!! ואם הוא לא ימשך?! ואם הוא לא ירצה?! למה שהוא ייקח סיכון כזה?! לפי דעתי תעשי דבר כזה: תחליפו תמונות במייל או משהו שיהיה לך מושג עם מי יש לך עסק ואם ימצא חן בעינייך תקבעו להיפגש באיזה מקום סולידי וניטטרלי כמו בית קפה או משהו ותשבו לדבר כמו בני אדם רק אחר כך תוכלי לדעת מה הוא רוצה...

מםעשי

New member
תודה חבר'ה!

עזרתם הרבה. החלטתי לא להיפגש איתו. נראה לי :/ תודה על התגובות,

Paranoid Eyes

New member
אותי מעניין לדעת

מי האחראי שלו, ולמה לא מאזינים לשיחות האלה.. חחחחח

בלאגנית

New member
גם לי פעם קרה שאחרי שיחה עם נציג

שירות הוא חזר אלי באס אמסים לא מאזינים לשיחות האלה? אחד לא בודק אותם? מאוד מוזר...

Paranoid Eyes

New member
חחחח

זה בדיוק מה ששאלתי, בדיוק מעלייך.. אגב, לפני איזה שנה כשהייתי בתחנת שירות של אורנג' בוולפסון.. טיפל בי איזה נציג אחד.. שאחרי כמה שעות, שלח לי SMS שממש מצאתי חן בעיניו והוא היה רוצה להכיר אותי חח לא מבינה איך, באתי כולי ג'יפה שם.חח

keren888

New member
נואששששש..

יש אנשים שקול יכול למשוך אותם..והקול שלך עשה לו את זה..לדעתי זו סתם נואשות..יש מצב שהוא סתם איזה מכוער..אבל יכול להיות שאני טועה.. בדיוק כמו זה שאולי הוא רוצה רק סקס או שהוא באמת רוצה להכיר אותך..לעולם לא תדעי אם לא תלכי על זה.. תחליטו להפגש ברביעיה..תביאי חברה ושהוא יבא חבר.. ואם הוא מוצא חן העיניך..פגישה שניה סוליקו... ואם לא.. לפחות תזמיני מה שתרצי ולא יטריד אותך המחשבה שהוא יחשוב עליך דברים רעים כמו"כמה היא אוכלת??" "איך שהיא עושקת אותי?" "אני לא אצא עם בזבזנית כזאת" אני אומרת לפחות תצאי מורווחת....חחחח ושבעה..חח

למה נואש..

היא התקשרה אליו הם דיברו... בנתיים הוא בסך הכל סימס לה כמה פעמים... מזה את חושבת שהוא נואש...?.... הרי אם היא לא תרצה.. אז מה הוא הפסיד.. אפילו הסימוסים בטח לא עולים לו כסף... חחחחחחחחחחח

pain is MY love

New member
וואי זה מזכיר לי משהו!!!

פעם יצאתי עם איזה איש תמיכה כזה מסלקום.. אומנם לא יצא מזה שום דבר אבל הוא היה שולח לי פול רינגטונים בחינם!!!

נרקי

New member
שכחי מהפגישה אחותי!!../images/Emo88.gif

הוא רוצה ממך רק דבר אחד וזה ס-ק-ס וראבק צריך לפטר אותו
תזהרי מאנשים כאלה.. חוץ מזה הוא בן 29 שילמד איך ואיפה מתחילים עם בחורה. בקיצור כמו שאמרתי שכחי מהפגישה

למעלה