לצאת למועדון...???

לצאת למועדון...???

הייתם יוצאים עם אחת שלא נראה לי שהיא מאלה שאוהבות לרקוד למועדון...?? כי אני דווקא אוהב.. וזה נראה לי לא יסתדר טוב...... מה אתם אומרים... בנות תהפכו את השאלה ותענו גם...

ChilD SouL

New member
ברמת העקרון - לא...

כי אז הבחור לא יהנה, ואם הוא לא יהנה אז מה שווה ההנאה שלי
אבל לפעמים מתפשרים. פעם עושים מה שהוא אוהב, ופעם מה שאני אוהבת.

גם חבר שלי לא אוהב ../images/Emo4.gif

אתם יכולים להתפשר - פעם תצאו למועדון ופעם תצאו למקום אחר. וגם אם יוצאים למועדון, והיא לא אוהבת לרקוד, לא חייבים לרקוד כל הזמן, אפשר לשבת בבר, אפשר לשתות, בקיצור - להתפשר.

dd27

New member
ברור שהיתי יוצאת עם בחור שלא

הולך למועודנים... זה נכון שאני אוהבת מ-א-ד לרקוד ואני בהחלט רוצה שבן הזוג שלי יהיה שותף לבילוים אבל מה לעשות הוא לא אוהב מועודנים SO ואם אני שונאת כדורגל ? אז אסור לו לצפות בזה בטלויזיה ? אסור לו ללכת עם חברים למשחקים ? איזה קשקוש .. יש הרבה דברים /תחביבים שונים בין בני זוג ולא הכל חייבים לעשות ביחד .. אם נתחיל בגלל סיבה כזו או אחרת להתחשבן מה הוא אוהב או לא אוהב לא נצא לעולםםם עם מישהו בקיצור זו לא סיבה מספיק טובה לדעתי ..

ת מ ו ז

New member
לא לימדו אותך לא לשפוט לפי מראה?

ולדעתי הכי פשוט זה לדבר אם הבחורה ולשאול אותך, תגידי בא לא לצאת איתו למועדון, אין פיתרון יותר טוב מזה.

דעתי

שמע, חבר שלי לא אוהב לרקוד ואני ההפך הגמור אז אם אני רוצה לרקוד, אני הולכת עם חברות, או ידידים טובים... וכשאנחנו ביחד אז לא הולכים למועדונים ומסיבות... כי אז נוצר מצב שאחד רוקד ונהנה והשני יושב משועמם ומת לעוף הבייתה... אם אתה שואל אם אתם יכולים להיות יחד, אז בטח! חסר מה לעשות ביחד? סרטים, פאב, באר, מסעדות וכו' תהנה

למעלה