לצאת מהבדידות, להכיר ולאהוב

לואיס24

New member
לצאת מהבדידות, להכיר ולאהוב

היי לכולם. נורא שמחתי למצוא את הפורום, לקרוא תגובות ולהבין שאני לא לבד. אני גבר בן 25 בקרוב מתגורר כרגע בארה"ב , עובד ולומד. עניין ה"אסקסואל" במקרה שלי הוא מבחירה ואני אנסה להסביר בקצרה למרות שנורא קשה לי להפתח בנושא שמעולם לא שיתפתי בו איש. גדלתי בעיר בצפון הארץ ותמיד ועד היום ההשתלבות החברתית שלי היתה מעולה. אני נראה די טוב, אני בן אדם עם המון נוכחות, תמיד הייתי מוקף חברים, מלא בטחון, כושר ביטוי, רגישות ומאוד חם ומשפחתי וזאת אני מניח כי באתי ממשפחתה מאוד חמה אוהבת ותומכת. בתקופת התיכון עד הצבא היו לי מספר חברות שאני בהחלט יכול להעיד כי את חלקן ממש הרגשתי שאני אוהב ומאוד נהנתי בחברתן. תמיד ועד היום הרגשתי משיכה ורצון ריגשי להיות בקשר עם בחורה. עניין הסקס אף פעם לא עניין ומשך אותי ברמה המקובלת של גבר שמעוניין בסקס. כבר בעבר התלבטתי ונסיתי להבין האם גברים הם הקטע שלי אך הבנתי שזה לא העניין, למרות כי אף פעם לא התנסתי בחוויה מינית עם גבר. ואולי גם אם חשתי משיכה כלשהי לגבר פשוט דחיתי אותה בתוקף ולא הצלחתי לקבל את זה. כך שגם אם חווי בתוכי איזה "הומו" קטן הוא לעולם לא יצא החוצה כי זה פשוט לא אני ואלו לא סוג החיים בהם אני חפץ. במהלך השנים האחרונות המכשול הזה של חוסר המשיכה ברמה המינית לנשים פשוט מהווה לי מכשול לייצירת קשר עם בחורה כי אני תמיד חושש מהאקט עצמו ומהאפשרות שלא אצליח לתפקד ובכלל מעצם העניין שאני פשוט לא מרגיש בצורך. הצורך לאהבה אצלי הוא הרבה יותר גדול מהצורך בסקס. הצורך לחלוק עם בת זוג חיים כיפיים ואוהבים אני מאוד רוצה להכיר מישהי שבאה מרקע דומה לשלי וסקס אצלה זה בפירוש הדבר האחרון החשוב במערכת היחסים אלא לשם מטרות רציניות כמובן של ילדים. אני בן אדם שמתעניין בהמון תחומים. בראש ובראשונה זהו תחום המוסיקה אך יש עוד המון דברים שמעניינים אותי. אני רוצה להכיר מישהי שפשוט יהיה לי כיף בחברתה. מישהי עם ראש פתוח שיודעת להעניק חום ואהבה, לדבר לשתף להקשיב, לצחוק לטייל ... כל מי שמכיר אותי יחשוב לכאורה כי יש לי חיים די מושלמים אך עובדה שאני מרגיש שעדיין משהו חסר. אני גבר שאוהב לפנק מאוד., לא הכי רומנטי אבל מאוד קשוב ותומך ובאמת מרגיש כי יש בי עוד המון המון אהבה וחום לתת אני מאוד אשמח להכיר בנות שמצליחות להבין ולו רק קצת את הראש שלי. כמובן שבשיחה 1על1 אני ארגיש יותר פתוח ואשמח לשתף ולהכיר. אשמח למסור את הMSN שלי לשיחות פרטיות יותר

נטע523

New member
היי ברוך הבא :)

אני יכולה להזדהות איתך לגמרי בהרבה מישורים... אז ברוך הבא ותרגיש בנוח כאן לבוא ולספר דברים

לואיס24

New member
../images/Emo13.gifלנטע523

מה קורה נטע?? בא לך לספר לי קצת על עצמך?? מה הביא אותך לכתוב כאן?

נטע523

New member
אממ חחח

קצת מסובך להסביר כלכך הרבה על עצמי דרך פורום של תפוז בהודעה אחת.... אבל אני בטוחה שעם הזמן נלמד להכיר אחד את השני יותר טוב שיהיה יום טוב ושבת שלום.....

p019

New member
ברוך הבא../images/Emo212.gif

לא ממש הבנתי למה אתה חושב שאתה א-מיני מבחירה. חוץ מהעיניין שלא בדקת בכנות את עיניין המשיכה המינית לגברים - כל מה שתארת לגבי משיכה ריגשית לנשים לא סותר א-מיניות. אני בהחלט מרגישה כמוך בכל הקשור במערכות יחסים - אם רק היה לי מושג איך מוצאים אדם כזה
. ברוך הבא.

לואיס24

New member
הנה ההמשך...

היי בנות. ותודה רבה על קבלת הפנים הלבבית! אולי לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך לגבי "א-מיני מבחירה" ואולי זה באמת כמו שאת אומרת לא מבחירה. אבל עצם העובדה ששנינו מרגישים דומה לגבי החשיבות והצורך בסקס זה כבר משהו משותף לשנינו שגורם לי הקלה ורצון להעמיק את ההכרות איתך ואת הרצון לדבר איתך. אמרת - "אם רק היה לי מושג איך מוצאים אדם כזה" מצאת!!! עדיין מוזרה לי מאוד הסיטואציה שבעצם אני מדבר אל מישהי שאני בעצם לא מכיר. אבל גם יש בזה משהו נחמד, כמובן שבהמשך אשמח להכיר אתכן בצורה קצת יותר אישית ואני מניח שלשני הצדדים זה יהיה קל יותר כשזה נעשה בצ'אט פרטי ולא בפורום שכל אחד יכול לקרוא. אני לא יודע למה אבל לאחרונה נושא הזוגיות מעסיק אותי יותר מתמיד ואת האמת זה קצת מפתיע אותי. הבדידות אף פעם לא הוותה לי בעייה, אולי כי תמיד דאגתי שיהיו מסביבי חברים, ואנשים שאני מכיר. עכשיו אני מתחיל קצת להבין שבסופו של דבר כי אחד חיי את חייו שלו וזוגיות היא המתכון לחיים מאושרים ובריאים! אני סוג של בן אדם מאוד אבל מאוד עצמאי. פיתחתי לעצמי איזה סוג של חסינות שאף אחד לא יכול עלי. כי אם אני מתמודד עם בעייה כזו אז כל השאר באמת קטן עלי, אם זה בהתמודדות ובאתגרים של החיים. בשאפתנות וברצון להצליח ולשאוף קדימה כל הזמן. אני מאוד ביקורתי כלפי עצמי ומתעסק המון במחשבות של איפה אני רוצה לראות את עצמי בעוד ככה וככה שנים. הרצון להצלחה ולמצוינות הוא עצום, ואני חושב שחלק ממנו כבר קיים אצלי. (השנה האחרונה הוותה שינוי עצום בשבילי מבחינה כלכלית והצלחה עסקית) לכן אני מנסה לשלב הכל ומנסה להספיק כמה שיותר. (עסק עצמאי, הכנסה מכובדת ולימודים). מרבית חברי בארץ ורוב האנשים בגילי בוחרים במסלול המקובל של לחזור מהטיול, להרשם ללימוד תואר, לסיים ולצאת לשוק העבודה בגיל 27 בערך בלי שום בטחון ולהתחיל מ-0 ולנסות לסלול לעצמם את הדרך לחיים הרגילים, מחושבים כשכל שקל חשוב, וכל דקה היא קריטית. אני פשוט לא יכול לראות את עצמי חיי חיים כאלה!!! כן ,עניין הזוגיות הוא מאוד חשוב בשבילי, ואולי הגיל זה מה שבעצם גורם לי להתעסק בזה ולחשוב על זה כל כך הרבה. מצד שני אני יודע שאם אני אלחיץ את עצמי זה לא יביא לתועלת, אבל יש גם צד שלישי! שהוא , שאני לא רוצה למצוא את עצמי כאיזה רווק פנוי בגיל 30 שהזמן רק כרסם והגדיל את הקושי במציאת החצי השני שלי. שלא תתבלבלי!!! אני נשמע בן אדם מאוד רציני בכל מה שאני כותב כאן אבל בהרבה מובים אני גם עוד ילד!!! שאוהב לעשות שטויות, לבלות עם חברים, לצחוק לטייל ומאוד אבל מאוד מחובר למשפחה גם אם הם שם ואני כאן. זה עדיין לא מונע ממני לדבר עם אמא שלי כל יום. זה החמצן שלי!!!! ומה נותן לי את הכוח להיות כאן

p019

New member
../images/Emo124.gif

מספיק חזק?
אם נתעלם לרגע מאהבה רומנטית - כי אני עדין לא ממש מסוגלת להבין אותה - שאני בהחלט רוצה שתהיה במערכת יחסים עתידית (אם תהיה לי), יש כמה דברים בסיסים (לפני שמגיעים לשאלה של כן מין לא מין) שחייבים להיות שם. דבר ראשון צריך למצוא אדם שנהנים להיות בחברתו, שנהנים לדבר איתו. נשמע פשוט אבל למען האמת - בכל מקום שהייתי בחיים לא היה יותר מאדם שניים שענו על ההגדרה הזו. דבר שני, אם רוצים מערכת יחסים ארוכת טווח, צריך אדם שאפשר לחיות איתו. לכל אחד יש דרישות שונות של דברים שעקרוניים לו והוא חייב אותם - וזה ממש לא פשוט למצוא את דרך הבייניים. אני לא חושבת שכל 2 אנשים שתיקח בעולם יכולים למצוא דרך כזו. סביר להניח שהמידה של הקבוצה הזו די קטנה. ארבה מהבעיות במערכות יחסים נובעים בדיוק מזה. ואז בנוסף לכל הצרות - הוא צריך להיות א-מיני. דרך הגב - בניגוד אליך, לא ישנה לי מינו של האדם - כיוון שבכל מקרה מדובר על קבוצה מימידה אפסילון (אם ניהיה אופטימים)- לא צריך להקשות על עצמי ולזרוק 50% מאוכלוסית העולם.

avi1283

New member
בהצלחה

שיהיה לך, גם אני לא הבנתי למה "מבחירה" אם אין לך משיכה מינית זה נשמע א-מיני קלאסי.

lior2583

New member
../images/Emo20.gifהיי

נכון, שכל הקטע המיני מלחיץ ומפריע- זה משפיע על היכולת לבנות מערכת יחסים עם בני-זוג (שכן מעוניינים במין) כתבת בצורה מקסימה, מאוד נהניתי לקרוא
.

ClarkK

New member
ברוך הבא!

אכן. לחשוב שבמידה ותיצור קשר עם מישהו והוא ידרוש בשלב כזה או אחר את החלק המיני של הקשר, קצת מפריע בהחלטות של להכנס לקשר או לא.

למעלה