לצאת מהבלבול

Shar0ni

New member
לצאת מהבלבול

שלום לכם ויום נפלא. שמי שרון ואני בפורום הזה לראשונה. הגעתי לכאן מאחר ואני עוברת תקופת "משבר" (המילה בכוונה במרכאות). הייתי בזוגיות 3 שנים שהתפרקה יחד עם עסק שהתפרק והביא אותי למצב של חובות כספיים. בתקופה האחרונה הכרתי אדם והתפתחה ביננו אהבה גדולה שנגמרה מכיוון שהוא יכל לתת בי אמון. לפני כ--5 שנים מישהיא שפגשתי המליצה לי ע ספר "לחיות מתוך שמחה". קניתי את הספר ומעולם לא קראתי בו עד לפני כמה ימים. הספר מאוד חיזק אותי רוחנית (אגב, אני אדם רוחני מטיבעי - תמיד היתה לי משיכה למיסטיקה ותורת הנסתר). אני מרגישה התרוממות רוח מצד שני לפעמים כאילו זו אשליה - אבל זה לא משנה, גם אם זו אשלה - זה עושה לי טוב, אז מה יכול להיות רע בכך. שאלתי היא כזאת, האם באותם 3 שנים חטאתי? שנתתי לתשוקות החומר להשתלט עלי ? האם אני צריכה לשלם מחיר ? האם אני משלמת מחיר של חטאים שביצעתי בעבר - שפגעתי באדם מסויים ? אני יודעת שפגעתי בהרבה אנשים בחיי אבל אף פעם לא מרוע. אני אדם טוב ויש לי לב טוב ואני אוהבת לעזור לאנשים - אבל לא על חשבוני. אני עוזבת כשאני נפגעת - כי אני נותנת את הכל ולצערי מעריכים אותי רק שאני כבר לא שם. יש לי עוד שאלה - אני נמצאת בתקופת מפנה. חשבתי לעבור דירה לאיזור הצפון - אבל הדברים לא כל כך מסתדרים. האם זה סימן? האם אני צריכה להשאר במרכז? בבקשה סימן. תודה לכולכם מראש. באהבה רבה.

Shar0ni

New member
../images/Emo23.gif קבלו שיר יפה

אנא אל תיכנע ואל תימנע להקשיב אל הלב תתאזן תשתלב ותקשיב, תקשיב לב תתייצב בנאדם באדם וה"מה" יהפוך ל"זה" המראות מסביבך רק מורות לך - אל דאגה הגולם גולם והפר פר תתנזר תשתפר תמחזר, תחזר אחרי היחים ובהם תתאהב תצפה - תתאכזב, תתעורר תצטער ותכאב ותאהב ותראה הנראה שבכל ותוותר, כן, תוותר על הצורך ומה האורך של זה אם לא זה המחזה שאתה רוצה להיכתב הבא באהבה, בא באהבה בא באהבה בא באהבה בא באה הבה באבא אהה ו בא באהבה תתפשט מקליפות הצבר שנגמר ומת ותהיה הנולד שבא כאן ועכשיו cause god is life and life is love cause life is god and god is love מסכה זה פאסה don't you think so? your love is your beauty is truth in oneself and your duty to be evolution is now זה עמוק, זה שטחי זה הצחוק, זה הבכי של כל הכדור והסדר ברור כשיש סדר בך זה השלום משפחה בא בא בא בך הבא באהבה, בא באהבה בא באהבה בא באהבה בא באה הבה באבא אהה ו בא באהבה אל תאחר להתעורר, אל תסתגר, אל תשקר, אל תמהר החיפזון מן השטן הוא, מין תחרותי, מין האשליה ואתה לא צריך שום מתווך בינך לבין האלוהים להוויה לחוויה אז תתקשר, תאשר ותהיה מאושר תנתב עצמך בריקוד, זה מותר האמת היא פשוטה כמו הנשימה הבא באהבה, בא באהבה בא הבא באהבה באהבה בא אנא אל תיכנע ואל תימנע להקשיב אל הלב
בא באהבה
של להקת שבע

Shar0ni

New member
תודה אבל נראה לי שקיבלתי את התשובה

חחח... מצחיקה אני - כל התשובות נמצאות אצלי... אין טעם להרגיש אשמה מאחר וכל מה שעשיתי בעבר זה קיבלתי וננתי שיעורים לכל מי שהיה צריך ללמוד וגם אני הייתי בלמידה. אז תודה לכל מי שהיביא אותי הלום. אני בדרך הטובה למצוא את תכלית החיים שלי וכבר זה ממלא אותי באושר. כולם היו מראות שלי ואני מראה שלהם. תודה על השיעור. והכי הרבה תודה על התובנה שקיבלתי. אני קצת מקשקשת לך בפורום - אבל אני נהינת - אז בכיף שיהיה לי... לגבי השינויים שאני עוברת - כל דבר יבוא בזמן שלו והתשובות יגיעו לבד והסובלנות היא השיעור שלי עכשיו. כי הרי החיפזון מן השטן הוא. ואני מחוברת לאור. אז מה שלומכם ? הכל טוב ? מראות יפות שלי ... שולחת לכם הרבה אור ואהבה והלב שלי מלא בהתרגשות נעימה. אגב, אם אני נמשמעת לכם קצת מחורפנת עכשיו - תסתכלו במראה... חחח... שרון

מוזמנת לפינת הליטוף

אצלינו הכל בסדר ואנחנו מניחים שהיות והתשובות אצלך הכל בא על הצד הנכון ובאה מנוחה ליגע ברור שאת עושה תמיד את ההכי טוב שאת יודעת לעשות, בדיוק כמונו זה בסדר להתקשקש בפורום, הרי בדיוק עבור זה הוא נועד ברוכה הבאה

Shar0ni

New member
אהלן אהלן

ברוך הנמצא ותודה על הליטוף הנעים. מרומם רוח ומשובב נפש
אגב, את האגו שלחתי לטיול והוא עדיין לא חזר...

ובכן מצאתי אחד ואני מאמץ אותו אל לבי

אגו כמובן שהוא חלק נכבד ממני ועלי להרגיעו ולהפיסו למען לא ילך וישתולל על אחרים בעת אין משגיח שהוא כמו ילד קטן ועושה מעשי שטות בדרך כלל

Shar0ni

New member
האיזון בין העוזף לחוסר

למצוא את האני האמיתי - לנסות לעזור בלי לכפות. אין צורך לשכנע - לשדר טלפתית זה מספיק. אני מתאמנת על זה בינתיים. ברוך השם לא מתלוננת. ויום יבוא שיגיע האדם שלא ירצה לשנות אותי או לעזור לי בכוח או לכפות את עצמו עלי - האדם שיהיה מספיק בשלווה עם עצמו בשביל לדעת מה היא אהבת אמת. אז מאחלת לי ולכם הצלחה. אגב, אני מנסה להתחבר לעניין התקשור - ללמוד את זה. יש איזו עיצה בשבילי?

להתחבר לעניין התקשור

את מחוברת! אם תשימי לב לקורותיך הרי שמשהו מוביל אותך ומפלס לך דרך, משמע שאת מחפשת להיות מודעת לו. בעצם הבעת רצונך פרצת לך שביל חדש וכל שמפריד אותך ממטרתך הוא זמן. לכן קני לך ספר בנושא ותהני מהזמן/דרך אחלה הוא יגיע

Shar0ni

New member
אני משתדלת

יש לי את הכלים ואני משתמשת בהם. ברוך השם. קראתי איזו הודעה שכתבת בעבר לגבי העניין שהעם היהודי צריך להגיע לתחתית כדי לעלות למעלה. יכול להיות שאותה תחתית של סבל שאיליה הגעתי היא זאת בשסופו של דבר הביאה אותי לכאן. אני מאמינה בכוחה של תפילה או בקשה. אלוהים שולח לנו כל הזמן את כל מה שאנחנו מבקשים. השאלה תמיד היא מה אנחנו מבקשים. האם זה באמת תורם לנו? אני איבדתי את האני שלי. הנתינה שלי היתה תמיד מוגזמת. אני מדגישה את "היתה". היום - ברוך השם ותודה לאל ותודה תודה תודה. התחברתי למי שאני באאמת ומקבלת באהבה. מרגישה מחוברת ומתוקשרת. לפעמים לא - אז אני חוזרת בחזרה את השקט שלי אל הספר שלי שאני לומדת ממנו כל כך הרבה. שוב תודה על המתנה. הפורום הזה משמח אותי מאוד. תודה לכם. אני מרגישה חופשיה להתבטא. אני מרגישה כאן אנרגיות טובות. יום קסום שיהיה לך דוד ותודה לך.

למעלה