"לצאת מהמאטריקס לפי הקבלה"

miss mcmillan

New member
"לצאת מהמאטריקס לפי הקבלה" ../images/Emo197.gif

(פלדין, לא לנבוח, זו אני ואני לא מפרסמת כלום
סתם סתם) תגידו, מישהו ממכם הלך לאחת ההרצאות האלה של מאטריקס ויהדות או קבלה וכל זה? איפה? איך היה? פשוט עד היום לא העליתי בדעתי ללכת, כי הייתי בטוחה שזה יהיה מגוחך וכל זה, ולא אהבתי איך שהמחזירים בתשובה "מגייסים" לצורך עניינם אפילו את המאטריקס- שלי אישית עזר לצאת בשאלה
. אבל מצד שני- אני אף פעם לא אנטי.. השבוע היתה באיזה מקומון ירושלמי כתבה על איש בשם רוני איילון, חוזר בתשובון, שמסתבר ש"חוקר" את העניין הזה של ההשפעות היהודיות במאטריקס כבר כמה שנים טובות, ומרצה על זה בין השאר פה בירושלים במקום בשם "מרכז שורשים". עצלותי כי רבה (סתם, הייתי בעבודה ולא היה לי זמן) לא קראתי את הכתבה אבל - צירוף מקרים משעשע?- בדרך הביתה נתקלתי במודעה של הרצאה שלו, בשלישי הזה וחשבתי פתאום אולי ללכת לשמוע. מצד שני, להקדיש ערב לפרופגנדה וזלזול באינטליגנציה, ממש ממש לא בא לי. מה אומרים?

חשוב!

> > > >קיבלתי את ההודעה הזו מאדם שבאופן ודאי יש לו כוונות טובות עבורי. אין לי מושג >אם זה יעבוד, יחד עם זה אין לי דרך לנבא מראש שזה לא יעבוד... אז למען הסיכוי >שבכל זאת משהו טוב יכול לצמוח מזה, אני מעביר אליך את ההודעה... את התוכן >תרגמתי מאנגלית, בעצמי > > > ממש חובה . לא להאמין ממש מדהים > >לא לדלג!!! פשוט גדול... לא להאמין... ממש חובה. לא לדלג! לקרוא עד הסוף! > > > > >טוב חבר'ה, זה באמת מצמרר, הטלפון >צלצל ממש לאחר שקראתי את המלה > >!!!האחרונה בהודעה הזו > > >אני לוקח את ההימור > >?מה כבר יש לי להפסיד, נכון > > > > >!נקווה שזה עובד > > > > >בסבירות גבוהה שהטלפון יצלצל ממש לאחר שתעשו זאת > > > > > >פשוט קראו את הסיפורים הקצרים וחשבו על משאלה בעודכם גוללים מטה עד לתחתית. יש >שם הודעה - ואז הביעו את משאלתכם > > > > > > > >אין כאן קבצים מצורפים > > > > > > > >סיפורים > > > > > > > > > >אני בן 13 וביקשתי שאבי יחזור הביתה > >מן הצבא, משום שהיו לו בעיות בלב וברגל ימין > >השעה הייתה 2:53 אחה"צ כאשר הבעתי > >את המשאלה. ב3:07 - 14 דקות לאחר מכן - צלצל > >!!פעמון הדלת, והנה הגיע אבי, עם המזוודות והכל > > > > > שמי קאטי ואני בת 20 ולאחרונה היו לי > > בעיות בעבודה והייתי על סף התפטרות. הבעתי > >משאלה פשוטה: שהבוס שלי יקבל קידום. זה קרה > >בשעה 1:35, ובשעה 2:55 נתקבלה הודעה > >שהבוס קודם ועליו לעבור לעיר אחרת > >!האמינו לי, זה ממש עובד > > > > > >שמי אן ואני בת 45. מאז ומתמיד הייתי רווקה > >ותמיד קיוויתי להיכנס לזוגיות אוהבת למשך הרבה שנים > >בעודי חולמת בהקיץ, ומעט לאחר שקיבלתי את ההודעה הזאת > >הבעתי משאלה שאדם איכותי סוף סוף ייכנס לחיי. זה היה > >בשעה 9:10 בבוקר ביום שלישי. בשעה 9:55 בבוקר נכנס > >למשרדי שליח של פדקס. הוא היה חמוד, אדיב וכל הזמן > >חייך לעברי. הוא המשיך לבוא למשרדי כמעט מדי יום > >אפילו ללא חבילות ומעטפות, וכשבוע לאחר מכן > >הזמין אותי לצאת איתו. נישאנו 6 חודשים לאחר מכן > >וכעת אנחנו נשואים באושר כשנתיים > >!איזה דוא"ל נפלא זה היה > > > > > > > > >פשוט גללו מטה עד הסוף, אבל > >בזמן שאתם עושים זאת, חשבו על משאלה > >הביעו את המשאלה כאשר סיימתם לגלול > >גילכם בשנים יהיה מספר הדקות שתעבורנה > >עד שמשאלתכם תתמלא. לדוגמה: אם אני בן 25 > >זה ייקח 25 דקות עד שהמשאלה שלי תתמלא > > > > > > > > > > >יחד עם זאת, אם לא תשלחו הודעה זו > >ל5 אנשים בחמש הדקות הקרובות, אתם עלולים > >לחטוף "מזל רע" למשך שנים > >!עשו זאת > > > > > > >!!!! גללו מטה > >* > >** > >*** > >**** > >***** > >****** > >******* > >******** > >********* > >********** > >*********** > >************ > >************* > >************** > >*************** > >**************** > >***************** > >****************** > >******************* > >******************** > >********************* > >********************** > >*********************** > >************************ > >************************* > >************************** > >*************************** > >**************************** > >***************************** > >****************************** > >******************************* > >******************************** > >********************************* > >********************************** > >**************************** ******* > >********************************** > >********************************* > >* ************************** ***** > >******************************* > >****************************** > >***************************** > >**************************** > >*************************** > >************************** > >************************ > >************************ > >*********************** > >********************** > >********************* > >******************** > >******************* > >****************** > >***************** > >**************** > >*************** > > >************** > >************* > >************ > >*********** > >********** > >********* > >******** > >******* > >****** > >***** > >**** > >*** > >** > >* > >!!!עצרו > > > > > >ברכותינו!!! משאלתכם תתמלא > >בעוד מספר דקות על-פי גילכם > > > >כעת עקבו בתשומת לב אחר המסר הזה > >זה עשוי להיות מתגמל ביותר > > >אם תשלחו הודעה זו לעוד עשרה אנשים > >מעבר לחמישה שכבר הייתם אמורים לשלוח להם > >יקרה דבר משמעותי שייחלתם להתגשמותו > > > > >!הודעה: זה מפחיד > >!הטלפון יצלצל מיד לאחר שתעשו זאת > > > > > > > > > > > > > >

asapook

New member
seret anak

אתם חיים בסרטטטטטטטטטטטטט אחושילינגגג ברמות הגבוהות ביותר אם הייתי ממציא את זה הייתי נופל עליכם צניחה חופשית אין זהו נדפק לכם המוח

0Pandemonium0

New member
מכם* ממך לא ציפיתי...

ולא, אף-פעם לא הייתי בהרצאה כזו, אז אני לא יודע מה להגיד לך. אני מניח שזה יכול להיות נחמד כל עוד לא מנסים להחזיר אותך בתשובה לאורך כל ההרצאה.

miss mcmillan

New member
אני אוהבת להיות בלתי-צפויה...

הסיבה ששאלתי הוא בדיוק בשביל לברר האם מדובר במשהו רציני או במלכודת לתמימים. לא שצריך לדאוג לי- אם מישהו מנסה להחזיר (
) אותי בתשובה לא אתבייש להתעמת איתו ולצאת- והם בונים על זה שאנשים יתביישו.

Gilliana

New member
לא חושבת שזה יכול להזיק...

... ללכת פעם אחת סתם כדי לראות מה זה ולספק את הסקרנות. את הרי הולכת במודעות לאפשרות שמדובר בניצול המטריקס לצרכי חזרה בתשובה ואת בודאי שלא תפלי בפח הזה - מקסימום תתעצבני. אני אומרת שאפשר לנסות.

slallum

New member
אני הייתי בהרצאה כזאת

אצלי המרצה היה פלצן מעצבן
ההרצאה עצמה הייתה בסדר, היא בעיקר עסקה בקטע שהיהדות אומרת שלאדם יש חופש בחירה והנצרות אומרת שלאל יש תוכנית בשבילנו והכל מונחה מראש. כמובן שהוא קישר את זה לגלולה האדומה והכחולה וזה.. הוא גם דיבר על זה שהסרט הוא אנטי ממסדי וכל זה, והמליץ על 2 סרטים נוספים שמזכירים את המטריקס - עיר אפלה ומטרופוליס. את עיר אפלה ראיתי
את מטרופוליס ראיתי קצת, ולא כל כך הבנתי מה הקשר למטריקס, אבל אולי זה כי לא ראיתי עד הסוף

slallum

New member
אה כן

אני מרגיש שההרצאה הזאת הייתה די ביזבוז זמן. ואם ההרצאה שלך תהיה כמו ההרצאה שלי - אז מה שקראת בהודעה שלי למעלה מספיק בהחלט, ואת לא צריכה ללכת אליה

miss mcmillan

New member
תודה על האישור ../images/Emo13.gif

שייא עופר, איך אני מתה עליך. ולגבי ההרצאה מחר נראה אם יהיה לי כוח
. אם כן אני אלך כנציגת הפורום..

miss mcmillan

New member
LoL

Sure, sure, just get me Moneypenny, will you? הממ. דרך אגב. הזדמן לי השבוע ("הזדמן".. מה זה הסגנון דיבור הזה? ראיתי השבוע) לראות את "last flight of the osiris" והבנתי שלא הבנתי. למה היא היתה צריכה להיכנס למאטריקס כדי להעביר לספינה של ניאובי- אבוי, שכחתי את שמה- את ההודעה? לא היתה ביניהם תקשורת?

למעלה