לצאת ממודיעין

ניריתח

New member
לצאת ממודיעין

אני מתמיינת למודיעין האזנות, ואני לא מצליחה לצאת משם. איך יוצאים משם?

Jordan_b

New member
מודיעין האזנות

מודיעין האזנות

אני גם מתמיין ל... היית לאחרונה במבחנים / ראיונות שם?

Lasry_Man

New member
מודיעין האזנות

לכל החבר`ה פה שמדברים על מודיעין.... רק שתדעו בכללי... שאסור לדבר על זה. אני גם הייתי כמוכם בהתחלה עם כל המיונים והכל ועברתי אותם(אני בחלק אחר של המודיעין...) ועכשיו אני שם, ועד שאתם לא שם אתם לא מסוגלים בכלל להאמין עד כמה שהכל סודי ורגיש אז בכיית אל תדברו על זה בפורומים ואפילו לא לאיזה יחידה אתם הולכים. יש אי-מייל לדברים כאלה אם זה עד כדי כך חשוב לכם. סתם לא הייתי מתערב לכם, תאמינו לי... ביי ושיהיה לכם בהצלחה. נ.ב. בקשר לראיון האישי אז אל תדאגו אם עברתם את המבחנים רק תראו מוטיבציה ואתם בפנים, קל לשחק אותה בראיון.

liorle

New member
ממש סודי.

כל המדינה כבר יודעת של 8200 ונספחיה.

ניריתח

New member
גם אתה שם?

הייתי בסוף החופש הגדול בראיון ומאז אני לא מגיבה למכתבים שלהם. נמאס לי מהם ואני ממש לא בנויה להאזנות.. זה הכל הערבית איפה אתה תקוע?

ניריתח

New member
גם אתה שם? (לjorden)

הייתי בסוף החופש הגדול בראיון ומאז אני לא מגיבה למכתבים שלהם. נמאס לי מהם ואני ממש לא בנויה להאזנות.. זה הכל הערבית איפה אתה תקוע?

saritush

New member
מודיעין האזנות

מודיעין האזנות

שלום לך! אני הייתי במיונים ל די מזמן אומנם,(כי אני מתגייסת במרץ לתפקיד זה), אבל אם את/ה רוצה לדעת מה הולך במבחנים/ראינונות שם, אז אולי אני יכולה לספר לך קצת- הרבה לא קורה שם- המבחנים בערבית כמובן, באחת הפגישות הראשונות יש צורך למלא גם שאלון 300(אם לא עשית עד עכשיו, אז שתדע/י שזוהי חוברת עם 300 משפטים, שרובם חוזרים על עצמם בוריאציות שונות, לגבי כל מיני עניינים, ואת/ה פשוט צריך/ה לענות כן או לא, בהתאם לאיך שזה תופס לגביך). כשאני עשיתי את המחבנים, לדעתי האישית הם היו די קשים ולט ממש מותאמים לרמה של כתה י``א בזמנו, אבל לא נורא. למיטב זכרוני עשיתי בערך 3 מבחנים, או משהו כזה, ובראיון הם שואלים אותך דברים על משפחה, ציונים בבי``ס, אם אתה מעדיף קד``צ או קורס צבאי(זה שואלים יותר בראיון המסכם, שהוא לקראת סוף תהליך המיון), ולמה. הם מסבירים על המסגרות השונות, ועונים על שאלות, וכ``ו. לא big deal. אני לא יודעת אם את/ה בתחילת הדרך או באמצע התהליך, אבל בכל אופו- שיהיה בהצלחה! נ.ב- לא להתרגש יותר מדי מהמבחנים..

Lasry_Man

New member
בקשר לאיך לצאת ממודיעין...

אז אי אפשר.... : -) מי שמאותר למודיעין לא יכול לצאת אלה אם כן הוא חותם ויתור בתל-השומר. אבל תקחי בחשבון שאת יכולה ליפול לבור יותר גרוע.... אז..... Good-Luck.. נ.ב. אני במודיעין וזה ממש אחלה, כאילו זה לא שיא המעניין אבל יש אנשים ממש ברמה וסבבה לא נורמלי... (חוץ מזה שאסור לצלם אותך לטלויזיה וכאלה...) ביי..

למעלה