יש לכם רעיון איך לגרום לבחורה שגדולה ממני ולא יוצאת עם קטנים ממנה, לצאת איתי? הכוונה היא לגרום לה להבין שהגיל זה לא התרגיל. (היא גם ככה מתנהגת קצת ילדותית לפעמים אבל זה בצחוק)
אין לי רעיון אבל אם מישהי מכירה אותך ומחליטה לא לצאת אתך רק בגלל שגילך לא תואם לשלה או לקצת מעליה אני חושבת שהיא לא ממש שווה את זה. חוצמזה אם אתה אומר שהיא מתנהגת בצורה קצת ילדותית לפעמים, יכול להיות שזה נמשך לקצת יותר מלפעמים... לפי דעתי? חבל על הזמן.
מה הקשר איך אפשר לאהוב אם לא יוצאים? אני חושב שקודם מתאהבים ורק אחריי זה מתחילים לצאת כי רוצים לפתח את הקשר בגלל שאוהבים, חוץ מזה יש לנו קשר במסגרת העבודה למרות שכבר כמה פעמים הציעו לנו לצאת (ניסו לשדך) וכמה פעמים כבר שאלו אם אנחנו חברים וכ"ו, אני פשוט לא יודע איך לקחת את זה הלאה ובגלל שאני כלכך אוהב אותה גם קשה לי לקבל לא.
אתה כותב שאתה כל כך אוהב אותה ? על סמך מה ?! על סמך שבמשרד אתם מדברים ביחד ?! סתם ניחוש שלי הבחורה נראית יפה וחמודה בעינייך. אילו היא היתה למשל מכוערת אבל ממש מכוערת דוחה את העין עדיין היית כל כך אוהב אותה וכל כך רוצה לצאת איתה ?
ולהסכים איתה שאתה אכן ילד. אתה אוהב אותה? אפילו צאנס לא נתנה לך, אתם לא יוצאים, אבל אתה אוהב אותה??? תגיד לבחורה, שאלפקה מוסרת, שהיא צריכה למצוא מישהו יותר בוגר, עם ראיה יותר מפוכחת של המציאות.