לצאת עם גיל נמוך

קווטר

New member
לצאת עם גיל נמוך

יש לכם רעיון איך לגרום לבחורה שגדולה ממני ולא יוצאת עם קטנים ממנה, לצאת איתי? הכוונה היא לגרום לה להבין שהגיל זה לא התרגיל. (היא גם ככה מתנהגת קצת ילדותית לפעמים אבל זה בצחוק)

דוVשה

New member
לא

אין לי רעיון אבל אם מישהי מכירה אותך ומחליטה לא לצאת אתך רק בגלל שגילך לא תואם לשלה או לקצת מעליה אני חושבת שהיא לא ממש שווה את זה. חוצמזה אם אתה אומר שהיא מתנהגת בצורה קצת ילדותית לפעמים, יכול להיות שזה נמשך לקצת יותר מלפעמים... לפי דעתי? חבל על הזמן.

קווטר

New member
זה לא רק איתי

היא בכלל לא יוצאת עם קטנים ממנה בלי קשר אליי, פשוט אני רוצה אולי לגרום לה כן לנסות איתי (כי אני אוהב אותה)

Vdrums

New member
איך אתה אוהב אותה אם אתם לא יוצאים

או משהו כזה? מה הקשר שלכם עכשיו?

קווטר

New member
יש קשר

מה הקשר איך אפשר לאהוב אם לא יוצאים? אני חושב שקודם מתאהבים ורק אחריי זה מתחילים לצאת כי רוצים לפתח את הקשר בגלל שאוהבים, חוץ מזה יש לנו קשר במסגרת העבודה למרות שכבר כמה פעמים הציעו לנו לצאת (ניסו לשדך) וכמה פעמים כבר שאלו אם אנחנו חברים וכ"ו, אני פשוט לא יודע איך לקחת את זה הלאה ובגלל שאני כלכך אוהב אותה גם קשה לי לקבל לא.

DrorCh

New member
זאת לא אהבה, זאת הדלקות

אתה כותב שאתה כל כך אוהב אותה ? על סמך מה ?! על סמך שבמשרד אתם מדברים ביחד ?! סתם ניחוש שלי הבחורה נראית יפה וחמודה בעינייך. אילו היא היתה למשל מכוערת אבל ממש מכוערת דוחה את העין עדיין היית כל כך אוהב אותה וכל כך רוצה לצאת איתה ?

תרשה לי להצדיק את הבחורה

ולהסכים איתה שאתה אכן ילד. אתה אוהב אותה? אפילו צאנס לא נתנה לך, אתם לא יוצאים, אבל אתה אוהב אותה??? תגיד לבחורה, שאלפקה מוסרת, שהיא צריכה למצוא מישהו יותר בוגר, עם ראיה יותר מפוכחת של המציאות.

דוVשה

New member
בדיוק

זה לא אמור להיות ספציפית אתה, העובדה היא שהבחורה לא יוצאת עם קטנים ממנה ועכשיו תשאל את עצמך למה?

למעלה