לצאת עם מישהו שהתעניין בחברה טובה

לצאת עם מישהו שהתעניין בחברה טובה

אהלן.. הכותרת דיי מגדירה את השאלה אבל אני אפרט עוד קצת... שמתי עין על מישהו, וניסו בערך לשדך בינו לבין חברה שלי. הוא אמר שהיא יפה אבל לא ממש יצא להם לדבר, והיא אמרה שהוא ממש הטעם שלי (הכל דרך מתווך, הם לא דיברו בינהם מעבר לפגישה בין חברים)... הוא הופתע אבל אמר שאני חמודה, ולקח את הטלפון שלי (בנים בנים, איך הכל אצלכם זורם...). עזבו שכל הסיטואציה יכלה להימנע כי היא ידעה מראש שהוא מוצא חן בעיני (אבל זו כבר התחשבנות אחרת...), יש כאן משהו קצת מסריח, לא? מצד אחד זה ילדותי לפסול אותו, מה הוא כבר עשה? הסתכל על חברה ולא עלי? (וגם רק כי המתווך ניסה להכיר בינהם...) מצד שני , ואת זה אני מניחה שהבנות יותר יבינו - אנחנו רוצות להיות הכי הכי (או לפחות להרגיש ככה...), ובמקרה שלו זה כבר לא מתחיל ככה... מה דעתכם (בנים/בנות)? מה הייתן עושות? תודה

Paranoid Eyes

New member
לא היה ביניהם שוםדבר

הוא בקושי מכיר אותה.. הוא שם לב אליה כי הסבו את תשומת ליבו אליה.. היא אמרה שהוא דווקא ממש הטעם שלך... מה הבעיה? לכי על זה.

נועם m

New member
טעות. טועים. טעינו.

כבר קרה לי שהייתי "נעולה" במשך זמן יחסית ארוך על מישהו אחד, שבסוף לא קרה איתו כלום, ואז פתאום "גיליתי" את החבר שלו, ולא הבנתי איך זה לא קרה קודם... בקיצור- כולנו בני אדם. תסכימי איתי שגם לך יש גברים שממבט ראשון, יותר ימשכו את תשומת לבך כי הם בלונדינים/ גבוהים מה שזה לא יהיה... אבל זה לא אומר שאם יבוא מישהו אחר, שלא מתאים ל"אידיאל" הוא לא ימצא חן בעיניך באותה מידה. לפעמים צריך "גיוון"
בקיצור- אל תרגישי בשום אופן second best. יכול להיות שאם הוא היה מבלה 5 דקות בחברת שתיכן, הוא היה מרגיש שאת יותר "עושה לו את זה"- לכי תדעי. ההכרות הראשונית באמת שלא קובעת כלום. מי שיתפסו את תשומת לבנו בהתחלה הם רק אנשים שיתאמו באופן כזה או אחר איזשהו "אידיאל" שהיה קיים כבר קודם. אבל ברגע שפוגשים במציאות, והמציאות מושכת- האידיאל מתפוגג.

דנדוש20

New member
זה לא מדוייק

זה לא שהוא פגש את שתיכן במסיבה "נדלק" עליה, התחיל איתה, היא דחתה אותו, ואז הוא התפשר עליך גורם שלישי ניסה להתערב ולשדך. כמו שאני רואה את זה- הוא הטעם שלך. בינו לבין חברה שלך לא היה כלום. היא מפרגנת. הוא מעוניין. אני אומרת- דיי למשחקי הילדים! לכי על זה!

../images/Emo41.gifהוא התקשר! דייט השבוע מתישהו

בסוף יתגלה שהוא לא משהו וסתם עשיתי מהומה..... תודה לכל העונים/עונות (הפעם אני נזהרת...)

נכון. אבל

פסימיות עוזרת לא להתאכזב.... סתם. אני סתם מגזימה. אבל, כמו כולם (ואולי קצת יותר) התאכזבתי מהמין הגברי. אז לפחות לחשוב גם על האופציה שאולי לא, מלבד האופציה שאולי כן.

L y c a n

New member
התכוונת, כמו כולן../images/Emo8.gif

זה שטויות, כי מתאכזבים בכל מקרה, אבל אם יש בך אופטימיות, זה עוד יכול בטעות להצליח

למעלה