לצבוט כדי להאמין "אולמרט - רוה"מ" !

Itamari4u

New member
לצבוט כדי להאמין "אולמרט - רוה"מ" !

צריך אדם שפוי לצבוט את עצמו כדי להאמין !!! " אהוד אולמרט - רוה"מ " !!! הכלומניק הזה, האפס המאופס הזה. הבריון בפרוטה. האיש שאפילו אם תשאל אותו מה השעה ? לא תאמין לו וממילא תסתבך איתו בויכוח עקר. האיש שלמד ללבוש חליפות מחויטות היטב ולעשן סיגרים עבים שלא יכלו להסתיר שימוש בנערות ליווי. האיש שמישרת לוכד כלבים בעיירה שכוחת אל היא מעל ומעבר לכוחותיו. ה"אחיתופל " בהתגלמותו. האיש שאחראי עם נתניהו למהומות ולשפיכת הדם של אירוע הזוועה של פתיחת מנהרת הכותל " סלע קיומנו " בתחת שלי..האיש שיאה לו מכל השיר " איך הפשפש עלה למעלה ? " חוליגן רהוט היטב עם שפה בריונית מפוגלת של מה שמתחפש להיות עברית אך איננה עברית ממש.. האיש שיכולת לוותר עליו בקלות מבלי שתרגיש בחסרונו. ועכשיו " סקרים מדעיים" מנבאים לנו שהאיש הזה יוליך את ההולוגרמה הזאת הקרויה "קדימה " ל" 40 מנדטים" !! - לא פחות ולא יותר. אם זה האיש שינהיג את עם ישראל ראוי להושיב את "עם ישראל" על ספת הפסיכיאטר !!!!

roniway1

New member
אז יאלה , צבוט את עצמך ותתרגל

כן ,איתמר אם שרון חלילה לא יוביל את קדימה תתרגל למשפט הבא: אהוד אולמרט - ראש ממשלת ישראל. זה שורף אותך מבפנים ,אין ספק - אבל אולמרט יהיה ראש ממשלה - על אפך ועל חמתך. אתה יכול להמשיך להשמיץ אותו ,לקלל אותו , להכפיש אותו , לשפוך את כל הרעל והשנאה שלך עליו - אבל בסופו של דבר הוא ייבחר ,ואתה תמשיך לחיות עם טונה של תיסכול .

בלבלת אותי אותי עכשיו לגמרי

אתה לא אמור להיות תומך של מישהו אחר? שינית את עמדותיך?

JOSEF272

New member
אל תדאג זה זמני

עוד חודשייים וחצי אולמרט לא ינהל את המדינה יהיה לו קשה להרכיב ממשלה עם פחות מ-20 מנדטים ואני עוד זהיר

JOSEF272

New member
למה שיקרה משהו?

פשוט מדברים מי לא יהיה פה ראש ממשלה עוד חודשיים וחצי ולא על מי שיהיה.

שזיפוני

New member
לא להאמין..

מה שפוליטיקה עושה לאנשים. איך קל כל כך לשנוא.. לשנוא! אתם יודעים כמה רעל צריך כדי להגיע לרגש השנאה?.. "כלומניק", "אפס מאופס", "בריון בפרוטה", "אחיתופל", "נערות ליווי", "פשפש", "חוליגן".. כל כך הרבה כינויי גנאי. כנראה שאתה ממש לא מחבב אותו.. כל הרעל הזה נשפך לך כל כך בקלות ואתה עוד קורא לו בריון? נראה לי שעוד פחות מ-3 חודשים אתה תרד מהארץ. מצויין. פחות רעל בסביבה.

למעלה