לצוות אפטר!

balcony

New member
לצוות אפטר!

אם אני זוכרת נכון מיום העיון שערכתם לנו בית הספר, אחד מכם הוא מפקד עיתון במחנה לשעבר. אם הדבר אכן נכון וזכרוני אינו מתעתע בי, אשמח לדעת אם יש לך גם מידע על התפקיד מש"קית עיונות בדובר צה"ל. אני עומדת להתגייס לתפקיד הזה בשביעי באפריל, ללא כל מידע ממשי על טיבו ולמען האמת אני קצת לחוצה.
בנוסף, האם הקורס הקצר לא מעיד על איכות התפקיד? (כמה כבר אפשר ללמוד בארבעה שבועות??)

DaphneZ

New member
זה תפקיד ממש טוב

אל תהיי לחוצה, הרבה היו מתחלפות איתך מה גם שיש תפקידים שנוגעים למחשבים שהקורסים שלהם נמשכים חודש והם נחשבים לתפקידים מאוד איכותיים

after3

New member
מש"קית עיתונות

שלום. התפקיד נחשב מעניין ומבוקש מאד. יש הרבה בעלי תפקיד כזה בדובר צה"ל, כשהבולטים בהם: תיאום מול ערוצי התקשורת השונים (עיתונות, טלביזיה, רדיו ואינטרנט); ייזום (יחסי ציבור) חשיפה תקשורתית של יחידות צה"ל השונות למדיה. תיאום ולווי מפגשים של גורמי צה"ל השונים, מחיילים צעירים ועד אלופים, עם התקשורת. התפקיד דורש ראש גדול, רמה גבוהה של השפה העברית וידיעה טובה של אנגלית, ונכונות לעבוד שעות בלתי שגרתיות. בברכה, אור-לי להט, לשעבר עורך עיתון "במחנה".

MudVayne

New member
אור-לי, אם תוכל בבקשה לקרוא את זה..

קודם כל, שלום רב. היית אצלנו גם בבי"ס (תיכון "אלון" באילת, המפגש היה במכללה). אז ככה, השארתי הודעה בעמוד הנוכחי ("לצוות אפטר או למי שממש ממש מבין").. אני אשמח מאוד אם תוכל לקרוא אותה ולהגיב עליה, זה די חשוב לי. תודה מראש רותם

balcony

New member
תודה רבה על התשובה.

ועוד שאלה קטנה: האם יתנו לי מרחב בחירה מסויים בנוגע לתפקיד שאמלא? ומה כולל הקורס?

למעלה