לצוות אפטר

shan shan

New member
לצוות אפטר

יש לי בעיה ממש גדולה בנוגע לגיוס שלי תאריך הגיוס הולך ומתקרב (23.8) ואני ממש לא יודעת לאיפה אני הולכת להתגייס, כלומר אני הולכת לכלל צהלי. הייתי במבחנים, אחד חתמתי ויתור (לא מרצון, ככה אמרה לי החיילת שם שאני חייבת), אחד בראיון האישי אמרתי שאני מעדיפה שלא להתקבל, לאחד לא התקבלתי ולאחד לא הלכתי אבל כשהתקשרתי להודיע שאני לא יכולה להגיע לא הסכימו לדחות לי. אז כמו שאתם רואים המצב שלי ממש רע!!!!!! מה שרציתי לדעת זה האם כשאני אגיע לקצין מיון בבק"ום יהיו לו רק תפקידי פקידות בשבילי? זה ממש ממש חשוב! תודה SHAN SHAN

shan shan

New member
למשהי

זה היה מבחן לתכנות מחשבים היו לנו שלושה מבחנים של פסיכוטכני ואחד של תכנות מחשבים מההתחלה אמרתי שם שאין לי שום ידע קודם בתכנות מחשבים ואמרו לו שבכלל לא צריך! אז את המבחן של התכנות לא הצלחתי לעשות והיא אמרה שאם זה ככה אני חייבת לחתום ויתור! אם הייתי יודעת לא הייתי אומרת להם מההתחלה שאני אבוא למבחנים. זו הייתה סתם נסיעה ואני עוד מאילת

kitty

New member
אמנם אני לא שייכת לצוות אפטר אבל..

אני יודעת שבשום פנים ואופן לא יגבילו אותך לתפקידי פקידות בלבד. ואם כן, תעשי בלאגן והרבה! הרעיון של הקצין מיון בבקום הוא בסופו של דבר לעזור לך להגיע לתפקיד שאת הכי מתאימה אליו מתוך ברירת מחדל מסויימת. הרי את מגיעה לבקום בידיעה שתפקידים ממש ממש ממש ממש טובים לא תוכלי לעשות כי לא יהיה לך מקום בקורסים. אבל זה לא אומר שאת לא יכולה להגיע למשהו טוב וחביב דרך הגיוס הכלל צהלי. אני אישית מכירה מישהי שהגיעה להיות סמב"צית בחמ"ל מטכ"ל..דרך גיוס כלל צהלי. וזה תפקיד מעולה... אז אל תהיי כל כך מיואשת. ותעבירי את השירות בכיף. ואגב, איפה בדיוק הכריחו אותך לחתום ויתור?! בהצלחה.

משהי

New member
הכי טוב שתתקשרי ללשכת גיוס..

אולי הם יענו לך ... חוצמזה...אני חושבת שיתנו לך תפקיד בהתאם לנתונים האישיים שלך...ולצערי גם בתאם לצרכי צהל.. מי יודע ??!! אולי אפילו יתנו לך את שדירגת במקומות האחרונים..או האמצעיים! מלא בנות לא אותרו ע"י צה"ל ויש להם פוטציאל אדיר!!! אבל בסוף מסתדרים איכשהו.... (תמיד אומרים שבצבא מה שחשוב זה החבר´ה ולא התפקיד!!!) אז שיהיה לכולנו בהצלחה...

shan shan

New member
כן אבל

כן, אבל באמת שיש לי מה להציע... עברתי קורס הדרכה ואני מדריכה כבר 4 שנים!!!! עברתי קורס רטוריקה שזה תורת השכנוע ועמידה בפני קהל וכל זה ומהקורס הייתי בתחרות נאומים בכנסת וזכיתי מקום 3 מתוך 52 אנשים. התאמנתי 3 שנים בנבחרת כדורעף של בית ספר ויש לי ממש מוטיבציה גבוהה המוטיבציה שלי הולכת ויורדת כל יום אני ממש מפחדת

shan shan

New member
תודה

רציתי רק לומר לכם תודה על העזרה אם עוד מישהו יודע בוודאות מה ניתן לעשות שיחזיר לי תשובה תודה רבה לכולם SHAN SHAN

פזמבמבה

New member
רוב הסיכויים שתהיי קש"גית

(קישור גיוס) יש גם סיכוי גדול שתהיי סמבצית בחא TRUST ME

shan shan

New member
עוד שאלה

ואין שום סיכוי בעולם שלנות את זה לקבל תפקיד לא פקידותי ומעניין אין לי שום בעיה עם פקידות אני פשוט לא רוצה לעסוק בזה ואני יודעת שיש לי הרבה יכולות להצליח להיות משהו אחר שיאתגר אותי האתגר מאוד חשוב שלי אני הולכת לשרת שנתיים את המדינה שלי! ואני רוצה לעשות את זה על הצד הטוב ביותר ובגלל זה חשוב לי שהתפקיד יהיה מעניין ומאתגר SHAN SHAN

למעלה