לצוות "מנקיס" היקר!!

NATI AND BAR

New member
לצוות "מנקיס" היקר!!

שלום לכם.. כמו כן אני נוכחתי באירוע "ערב פיספוסים" ואין בפי מילים לומר.. פשוט היתם אחלה 10 כל המילים שיש לומר עליכם!! לילך זינו- היפה שהיתה באירוע, היית 10 בהנחייה רואים שהשקעת בשביל האירוע הקסום הזה!!:) המשיכי כך גאה בך!:) רן סבן- אין כמוהו הבדרן המנחה המקסיםף תשמיך כך כולנו נהנו מהאירוע ואני אתה יודע כבר.. ממש כל הזמן צחקתי ונהנתי זה היה עד סף הצחוק.. תמשיך כך מאחלת לך המון המון המשך הצלחה מאמינה ביכלת שלך!! יניב חדד- את היתנהגותך ואת צחוקך ממש שיגע אותי אני נקרעתי מצחוק כי ממש הצחקת אותי.. אני מאמינה ביכלת שלך שתוכל להצליח בעתידך כמובן.. ישר כוח!! ולסיום לומר לצוות מנקיס 10 היתם והיה שווה לבוא פשוט היה שווה לבוא!! אני מאמינה שכולם נהנו וימשיכו בתקווה להגיע לעוד כמה מסיבות שלכם.. הראיתם את היכלת שלכם, את השקעה שלכם, כל הכבוד באמת שכל הכבוד!! ולשוקי אסולין המורה היקר שלי- בראבו על הזכיה אני גאה בך עם כל האישות שלך! ובטח בעד על המשפט שאמרה תמי "המשקל לא קובע אלא הרגישות שלו" וזה באמת נכון! שוקי עם כל הכבוד אתה בן אדם 10!! ולידלת הלונים התוקה שהיתה ממש מתוקה והיתי בשוק איך הצליחה להוציא את הבלונים האלו אם אני לא מצליחה איך ילדה כזו מותק וקטנה הצליחה!! ולגבי עם האוגר שלו חחחח אני בטוחה שנהנת אבל עד שקלטת שזה אוגר אני בטוחה שהיית בשוק לא נורא לפחות נהננו בצפייה.. ואכן מגיע פרס לאוגר חח:) ישר כוח לצוות "מנקיס"
יום טוב לכם!:) NATI AND BAR

M o t t i

New member
ברצוני לאחל גם לצוות "מנקיס"...

המדהים על ערב פספוסים, ערב שכולו פספוסים, כמו כן, צוות "מנקיס", הצליחה להעלות חיוכים רבים בפני קהל, אני באופן אישית, מאוד נהנתי מערב הזה. ישר כח והמשיכו כך! בברכה, -מוטי.

למעלה