לצוות מעריב לנוער.

Just Anna

New member
לצוות מעריב לנוער.

אז.. כן, אני שלחתי לכם איזה 4 מכתבים, לא היו קללות, אני בסה"כ רשמתי מה מפריע לי בעיתון (לא "העיתון שלכם מכוער ביי"), אלא השתדלתי לא לפגוע. אבל אתם כמובן, התעלמתם. אוקיי.. איך שהוא שכחתי מזה כי בכל זאת מגיעים אליכם המוני מכתבים וכנראה לא התמזל מזלי. אבל בכל עיתון ועיתון שלכם, כל שבוע ושבוע כשאני רואה את מכתבי התלונות ששולחים לכם אני רואה שאין כל יחס למכתבים, רק תשובות ציניות שמנסות להצחיק (ואגב לא מצליחות בגרוש), בשביל מה אז יש את המדור הזה? כדי שתתיחסו למה שהקוראים שלכם מבקשים או כדי שתרדו עליהם ותצחקו עליהם ותשכחו את הבקשה. אוקי, אחלה.. עכשיו גם מדור הבלוגים השתנה לגמרי. אני רואה פתאום ירידות על מעריצות ט"ה. אני אישית אהבתי את הכ"נ הקודמת, היא הייתה הרבה יותר נחמדה וכל "פוסט" במדור שלה לא כלל את המילים מעריצות ט"ה והבלוגים שלהן מטומטמות , ואתם עוד מדגישים את המילים האלה בשביל עוד יותר לרדת עלינו. אוקי.. אם הייתה התיחסות כזאת רק לטוקיו הוטל הייתה מבליגה אבל היי! ההתייחסות הזאת חוזרת בכל מכתב ומכתב, ואתם לא מפסיקים לרדת על "ערסים, פריקים פאקצות" וכל השטויות האלה. אולי אנשים רואים עצמם ככה? אתם יורדים עליהם וזה לגמרי לא בסדר. אתם אוהבים גם לרדת על בריטני וכשמישהו כותב לכם שהוא אוהב את פריס הילטון.. "הפוסטמה הזאת מה יש לה מעריצים משוגעים בלה בלה בלה". וואט דה פאק אנשים כל אחד וטעמו! גם המדורים לא ממש "השתפרו" בשנתיים האחרונות (לא כולם.. יש מדורים שאני לא מפסיקה לאהוב! ). אני מנוייה (הייתי עד לפני שבוע) כבר 3 וחצי שנים.. אז אתם? הפסדתם מנויים (אני יודעת על לפחות עוד 3 חברים ) ואני מקווה שתקחו לתשומת ליבכם.. כי העיתון המתחרה "מרוויח" את כל המנויים שעוזבים אתכם. חבל לא?

שחף שלר

New member
לא מזלזלים...

לכל הבקשות והתגובות מתייחסים ואפשר לראות את זה גם בעיתונים העוקבים. לגבי ההערות נראה לי שהן נועדו להצחיק, אל תקח את זה יותר מדי קשה... קצת ציניות עוד לא הרגה אף אחד /tapuzforum/images/emo13.gif

כל אחד וטעמו

מסכים איתך במאה אחוז. אבל אנחנו עיתון, וחלק מתפקידנו הוא גם להעביר ביקורת. ובתור עיתון שעוסק בעיקר בתרבות (מוזיקה, קולנוע וכו'), אנחנו מעבירים ביקורת על התחום הזה. אנחנו מפרסמים את המכתבים כדי לתת פתחון פה ובמה לכל הדעות, גם אם אנחנו לא מסכימים איתן. וגם אם אנחנו צוחקים על טוקיו הוטל פה ושם, אנחנו גם דואגים לפרגן המון (רק בגיליון האחרון היה פוסטר של ביל קאוליץ). זו לא חוכמה להגיד שהכל בסדר ורק לנסות לא להעליב אף אחד. מגישה כזו לא יוצא שום תוכן משמעותי. כשבריטני ספירס מתנהגת בצורה מחפירה ומעליבה את מוסד האימהות, אנחנו מוצאים לנכון לבקר אותה ולקרוא לה משוגעת, וכשפריז הילטון מהללת את תרבות הכלום ומשווקת את עצמה בתור ברבי חלולה, אנחנו מוצאים לנכון להצביע על זה וגם להגיד שלדעתנו זה פסול. בגלל שאנחנו מאמינים שהעיתון שלנו, והתקשורת בכלל, הם הבמה הנכונה לעורר דיון ציבורי אנחנו מקפידים לפרסם את כל המכתבים שלא מסכימים איתנו. באופן טבעי אנחנו עונים להם. את לא מצפה שברגע שמגיע מכתב מקורא שלא מסכים איתנו ישר נגיד "צודקים צודקים, סליחה סליחה, לא התכוונו". אני מאמין שאף קורא לא רוצה לקרוא עיתון בלי עמוד שדרה. אנחנו מזמינים את כל הקוראים שלנו להתווכח איתנו, ואנחנו מפרסמים את כל הביקורות. באופן טבעי לא תמיד יש מקום (כי אנחנו באמת מקבלים המון מכתבים), אבל אנחנו משתדלים לפרסם לפחות מכתב אחד מייצג לכל דעה. וחוץ מזה, יש גם מקום להומור. כשאנחנו צוחקים על ערסים, פריקים או פקאצות, אנחנו מצפים שבתור בני אדם אינטליגנטיים הם ידעו להשתתף בבדיחה ולא להתעצבן ולהיעלב. כל אחד צריך לדעת קצת לצחוק על עצמו, וכל עוד זה נעשה ברוח טובה ומתוך הערכה וכבוד, אין סיבה להיעלב.

עצוב לי שאתן עוברות עיתון בגלל../images/Emo29.gif דברים כל כך קטנים וטיפשיים. כמו שאמרת, כל אחד לטעמו, ואם את קוראת את העיתון שלוש וחצי שנים כנראה שאהבת את הכתבות והמדורים, אז תוותרי בגלל הערה וחצי על טוקיו הוטל או על בריטני ספירס?

SpongBobit

New member
אם את קונה עיתון רק בשביל טוקיו אז חבל

כי זה לא הכוונה של העיתון.. אל תתייחסי לזה, אם את בוחרת לתת לזה כ"כ הרבה חשיבות בעיה שלך :) אני חושבת שמעריב כן צריכים להתשפר, אבל הם מעולים וחבל (-:

יעל פלג

New member
מותר לי להגן על עצמי?

לא אמרתי אף פעם מטומטמות. בדוק. חוץ מיזה, אני עומדת מאחורי המילים שלי, בהחלט צחקתי על מעריצות ט"ה ואולי קצת הגזמתי. את לא הראשונה שמתלוננת, ואני קיבלתי את הביקורות והפסקתי, את פשוט לא יודעת על זה יי מה שמתפרסם זה מה שנכתב שבועיים או שלושה לפני.. ואני אמסור ליעל ויא שאת מתגעגעת...

danidin4444

New member
היי יעלי, כנסי כנסי

מה קורה? הכל טוב? תדעי לך שאני כועס עלייך, איך העזת ככה להדיח את יעל (בת דודה) וייא ולשלוח אותה אל אי המתים או וואט אבר, ככה מתנהגים, לא יפה. אגב אני דניאל, דילר, לוס אנג'לס ואני בן דוד של יעל, תמסרי לה ד"ש אם יוצא לך לפגוש אותה, הא? :)

mary lou

New member
חברים, הפרדת כוחות בבקשה...

[חבל שאין לי משהו אינטילגנטי להוסיף לדיון. יצאתי מעריצת ט"ה
]

יעל פלג

New member
זה, זה, זה לא אני! זה הוא!

אני לא הכרחתי אותה להתגייס
אל תכעס. זה לא בריא. ואני באמת מתנצלת מכל הלב.. יעל, התקבלי את התנצלותי הכנה על שתפסתי את מקומך על דפי מעריב לנוער?

למעלה