לצוות מקום - אני מניחה

לצוות מקום - אני מניחה

שאתם בקיאים בחוק ובכל הנוגע לנושא הכואב הטרדה מינית, אני מציעה שתעלו לדיון בפורום "משפטים ואינטרנט", את נושא הטרדה מינית ברשת האינטרנט, ו/או שמתחילה מרשת האינטרנט ומסתיימת מעבר לה. לאחרונה בית המשפט המחוזי פסק פסיקה מדהימה, והפך החלטת בית משפט השלום, בנושא התיחסות לאינטרנט ולנאמר בפורומים (במקרה זה היה הרצת מניות בשוק ההון). אני חושבת שפסק הדין הזה , יכול להיות תקדים נפלא להלחם בתופעת "הטרדה מינית" שקיימת בצטים ו/או בפורומים-וממשיכה הלאה לחיים לפעמים. ישנם קהילות צטים, ו/או פורומים שיש בהם גרעין משתתפים קבועים, ועורכים מפגשי מעבר למסך לפעמים, כאשר יש לא מעט "לחץ חברתי" להיות חלק מהקהילה, ולצערי בעבר שמעתי המון סיפורים על ניצול מיני בתוך הקהילות שהחלו כוירטואליות, ויש שתיקה כי לכאורה זה אינטרנט-הכל מותר. ידוע לי שיש היום בכמה צטים, אפשרות לשמור ניק קבוע שאחר לא יוכל להשתמש בו, העליתי בקשה לאופית (שלדעתי שככה כבר כי זה היה תוך כדי שיחה כללית), שיחסמו את כל הכינויים (שראיתי אותו יום וצרם לי), חולה נפש וכו´. אולי ניתן להגיש לפורטלים הישראלים, בקשת חסימה, לכינויים שיש בהם, הטרדה מינית (ואני לא אפרט כאן בשל רגישות העניין). שבת קסומה מרחל-נשמה נ.ב. אני מאמינה שיבוא היום, שמערכת המשפט בעקבות עוד כמה פסקי דין כאלה, תגרום לאנשים שגולשים ברשת להיזהר מהחוק כמו לפחות שהם נזהרים בחייהם מעבר למסך ואם לא יותר (כי ניתן בקלות לתעד ולהביא עדים).

אני חושבת רחל

שאם את מאמינה במטרות שהצבת, אין מניעה שתלחמי עבורן, בדרכים שציינת. זהו אחרי הכל, אינטרס של כל אחד שמרגיש נפגע מהדברים. מאחלת לך הצלחה במאמציך!

צר לי לאכזבך...

צר לי לאכזבך אך אני מבינה היטב את ה"מקום" שממנו זה בא... כשאדם עובר חוויות קשות של טראומה, ולא פעם אחת אלא שוב ושוב ..לפעמים כל חייו בעצם..רק שקשה להכיר בזה לפעמים..הוא רוצה לשלוט על הכאב הזה..לכן לפעמים נסחף למשחק המרושע הזה של הצד השני, ובגלל שעדיין יש מקום לחופש ביטוי בארצנו הדמוקרטית עלייך להתמודד עם זה. היו פעמים שניסיתי להסביר לעצמי למה גם אצלי יש התנהגויות שנראות על פנייו כמתירנות מינית שלצערנו הרב מפורשת בצורה כזאת ע"י רוב הגברים, כשהחיוך מתפרש כחיוך מזמין לצערי ואז שוב חווית הטראומה עולה על פניי השטח, כשאת חושבת שמצאת בן זוג אוהב ומסתבר שמצאת בן אדם נצלן בתחפושת שלא מבין אותך..זה קשה אבל צריך לנסות להמשיך להסביר את זה לעצמך.יש רק בעייה אחת שההגיון האנושי עוזב אותך כי אין אפשרות להסביר התנהגויות חייתיות בכלים הגיוניים, בקיצור קשה לשבור את המעגל הזה.

מונסון..

נשרוף את הזמן , נשרוף, נשרוף את כל מה שביניינו תני לרגע שיחלוף העבר עוד לפנינו כמו שבאתי הלכתי..זה הכול חלומות ואולי לא הייתי שם לאהוב..כנראה ששכחתי..אוליי הלכתי רחוק... לא יכול לאהוב אותך מקרוב.. הצמאון לאהבה, ורעב שמתמשך..ויש שושן ויש בו קוץ ושריטה קטנה בלב.. כמו שבאת לי הלכת לי זה הכול חלומות ואוליי לא היית שם ..לאהוב כנראה שנשכחתי ..את הולכת רחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כנראה שזה ככה ב-ח-ל--ו-מ-ו-ת...

למעלה