לצומת
כם!

לצומת ../images/Emo23.gifכם!../images/Emo42.gif

ייתכן כי מדי פעם אני אכתוב הודעות בטעות עם הכינוי: "o®el"-זה משתמש נוסף במחשב שלי...אז אם תתקלו פה בניק הזה תדעו שזה ממני!
לילה טוב לכולם!

s p i n e

New member
מנצלש"ת!../images/Emo175.gif

מק
סיימתי את הבית ספר היסודי! הגיע הזמן!! ברוך השם! אין לכם מושג כמה אני שמחה!! הדס.

S H I L G I

New member
מזל טוב!! ברוך שפטרת!../images/Emo3.gif../images/Emo176.gif

(כמו ברוך שפטרנו, אבל כבר עברתי אז זה רק לך. אז זה ברוך שפטרת. תתפעלו מהחוכמה שלי.)

כי מה שהיה עד עכשיו זה../images/Emo42.gif

כלום לעומת מה שיהיה בחטיבה!יהיו לך המון שיעורי בית, המון בחנים, המון עבודות ובקיצור-המון קריעת תחת!אבל זה עוד כלם לעומת מה שיהיה אחרי זה, בכיתות הגבוהות יותר!אז יהיו המון לחצים
ועוד יותר חומר ועוד יותר עבודות ועוד יותר מבחנים ו...!!!!נראה לי שהבהרתי את עצמי...אבל היי מי שם
?!קונים את העט החדש הזה מהפנינג עם המקום לשליפים/כותבים על השולחן/מבקשים מחבר מהכיתה המקבילה את התשובות וכד'...(אם את צריכה עוד שיטות תגידי לי...
) האמת שאני לא משתמשת בזה....אצלי הכל טבעי....
בהצלחה!
לא הבהלתי אותך נכון
...
ברוכה הבאה לגהינום

s p i n e

New member
למה?!?!?../images/Emo7.gif../images/Emo175.gif

בלעע אלוהים לא רוצה לעלות לחטיבה.. עם כל הפקצ"ות למיניהן שיש שם.. את כל אלה שחושבים שהם מקובלים וכנראה שהם לא רק חושבים.. אוף לא רוצה חטיבה! הדס.

o®eL

New member
אוי....הבהלתי אותך...../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

אל תדאגי אני סתם נסחפתי...מצד אחד את צודקת כי אלה שהיו מקובלים עכשיו יישארו מקובלים...אבל לך יהיו את החבר'ה שלך והם יהיו המקובלים בשבילך ואת בשבילם!ומי יודע
אולי את גם תהיי בין המוכרים יותר...
לפי איך שאני מכירה אותך לא תהיה לך שום בעיה לשרוד בג'ונגל הזה...
ושוב:
ב=ה=צ=ל=ח=ה=

מ=מ=נ=י=../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif

יוווווווווווו אני מטומטמתתתתת

s p i n e

New member
את זה אני יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo175.gif

אני יודעת שתהיה לי החבורה שלי וככה אני אהיה הכי שמייייחה בעולם
אבל בכל זאת תמיד תהיה החבורה שהיא כאילו "העלית" (
) שבחבורות..
אבל ת'אמת
אני לא רוצה להיות אחת מהם.. רובם מקולקלים מהיסוד.. אהה ותודה על הבהצלחב
הדס.

למעלה