לצופי העונה השניה

what3689

New member
לצופי העונה השניה

רציתי לדעת אם זה רק אני שאוהב את העונה השניה יותר כי שמעתי שבעונה הזו הרייטינג ירד והתגובות לא היו חיוביות במיוחד אני בניגוד חושבת שהעונה השניה הרבה יותר מעניינת וגם הוסיפו אחלה שחקנים (זאק ואלכס) מלבד לינדזי שמעצבנת אותי מאוד

אני גם אוהבת את העונה השניה

אבל אין ספק שהראשונה הרבה יותר טובה ובקשר ללינדזי- דייייייי היא חמודה, אוףףףף למה כולם שונאים אותה ???

what3689

New member
אממ

היא מעצבנת , מדברת מהר מדי ובצורה לא ברוררה (כאילו ככה אומרים לה אבל זה גורם לי לשנוא אותה) גם אני לא אוהבת אותה ואת ראין ביחד הם מרגיזים אותי בניגוד לשאר הזוגות החדשים (אני עכשיו בפרק 210) אני מתה על סת ואלכס כזוג (חבל שהיא לסבית) וסאמר וזאק כל כך חמודים ביחד בכלל זאק פשוט מדהים

Nitzan122

New member
|ספויילר| מעלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ובהודעה שלי

את בטח צוחקת... את מסתדרת עם הדיבור של סת' ולא מבינה את לינדסי?! אני חצי מהדברים שסת' אומר לא מצליחה לפענח ואני ממש לא חושבת שלינדסי מדברת לא ברור.... ואני דווקא יותר אוהבת את סאמר וסת' כזוג אני לא אוהבת את זאק הוא יותר מדי מושלם כזה אבל בצורה מעצבנת אוי אני מסתבכת...
....

what3689

New member
זאת הודעה שמיודעת לצופי העונה השניה

למה צריך לכתוב ספוילר מעלי כל שניה! ואממ גם אני הרבה פעמים לא מבינה מה סת אומר אבל הוא מושלם אז אפשר להתעלם ואממ גם אני הרבה יותר מעדיפה את סאמר וסת מושלמים

ayala65

New member
ממש לא...

מה שמשודר עכשיו בערוץ יס וויקנד זאת העונה ה-1 של האו סי. חלק מהאנשים בפורום מורידים את הפרקים שמשודרים בארה"ב ושם משודרת העונה ה-2...קאפיש?

Nitzan122

New member
אממ...

אני לא בדיוק ותיקה פה אז אני לא מכירה פה את כל החוקים אבל ברוב הגדול של הפורומים אפילו כשיש שרשור בנושא של העונה השנייה כותבים בכותרת ספוילר. זה לא כל כך קשה לכתוב עוד כמה אותיות וזה מונע מאנשים שעוד לא ראו את העונה השנייה להרוס לעצמם בטעות את הסדרה...

ayala65

New member
../images/Emo58.gif העונה השנייה ../images/Emo99.gif

אני לא רואה ת'עונה השנייה אבל אלכס...
האישה פשוט מהממת..אני אומרת לכם...אם רק הייתי בן
וזהו..זה מה יש לי להגיד
עכשיו כשפרקתי הכל אתם יכולים לצאת מההודעה הזאת..ממילא היא לא מעניינת =\

למעלה