לצופי התכנית שלום רב!

לצופי התכנית שלום רב!

שמי אילן,עורך התכנית,צר לי ולו במעט לגרום לכם לבלבול באם התכנית מבוימת, ערוכה וכדו'...... התכנית הינה תוכנית בידורית לכל דבר ותפקידה לבדר את בצופים בבית, קריא- אתם, הרי אם היא היתה משעממת ולא מסקרנת ומותחת מעט לא הייתם פה עכשיו נכון? התכנית אינה פרי בימוי אלה עריכה,אתם הצופים רואים מה שאנחנו העורכים מעוניינים שתראו ולא פעם אנחנו מגוונים את התכנית במעט "פלפל" ולטובתכם גם חותכים קטעים לא נעימים כמו אב שסתר לבתו במהלך התכנית והתברר כי זו לא הפעם הראשונה,או אחת האמהות אשר הופיע באחת התכניות שבמהלך החילוף חשבה לתומה שמותר לה לקיים יחסים עם הבעל החדש ושניהם נתפסו ע"י הצוות. מה גם שאנשים הם אנשים ואי אפשר לצפות את התנהגותם..... אז כן התכנית ערוכה. תמשיכו לצפות ולהנות. בברכת יום טוב והמשך צפיה מהנה . אילן עמוס

ShukyDD

New member
השאלה היא

אם אתם מעבירים את זה הלאה לגורמים המתאימים כמו המועצה לשלום הילד או הבעל הנבגד

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo51.gif והצעה../images/Emo70.gif

צודק שהתכנית היא תכנית בידור ונועדה להצחיק ולעניין את הצופה, אבל נציגים מהמשפחות שכותבים פה כל פעם אומרים שאתם מגזימים מאוד בקיצוניות של חיי משפחתם..... אולי היה מקום להגזים אבל קצת פחות?
בכל מקרה התכנית ממש יפה וכולנו נהנים לצפות בה, רק היינו שמחים אם היא הייתה קצת יותר אמינה... (וכמובן שהורדת קטעים לא הולמים בעריכה נחוצה). קצת תיקונים
: *אלא, ואם אני לא טועה כותבים *סטר.
המשך יום נעים

הצדק איתכם זה סטר ולא סתר ולשאלה...

האם אנחנו מעבירים הלאה? אתם תיראו בתכנית סיום העונה.... ושוב שלום והמשך צפיה מהנה...

ShukyDD

New member
חוץ מזה לא תמיד צריך לערוך את זה

למה לא להציג את המציאות כמו שהיא? שוב עם עריכה אבל להראות אב שסטר לבת שלו בטלוויזיה זה די מגיע לו שידעו כולם איזה חרא של בנאדם וגם זה יתן לכם עניין אצל הצופים

ba r2 0 1 0

New member
לדעתי יש הם צוקדים שהם חתכו את זה

בעריכה. אמנם זה מגיע לאב אבל הילדה לא אשמה! היא צריכה גם לחטוף גם עוד "לקבל עונש" שכל הכיתה שלה תראה את זה?! יש קטעים שמחייבים עריכה!

ShukyDD

New member
לא תמיד

אין בזה שום בושה היא לא צריכה לקחת אחריות על המעשים של אבא שלה להפך, צריך להגביר את המודעות כדי לטפל בבעיה ואם כל הכיתה שלה תראה את זה אני מאמין שיגלו יותר הבנה או שכבר ראו את זה כשהיו אצלה בבית לך תדע..

ShukyDD

New member
ויש לי הרגשה

שהולך להיות מעניין בסוף
בכל מקרה תודה על המידע והתשובות

seymore butts

New member
לגבי האמא שבגדה נא לא לשפוך אור

אם אתה באמת מצוות התכנית אני לא חושב שזה יפה לגלות את הסיפור על האמא שבגדה. גם ככה המשפחות עוברות חשיפה שעלולה לגרום לילדים שלהם טראומה לא קטנה. צפוי שעוד מעט יתחילו פה ניחושים לגבי זהות האם ואנשים ינסו לשפוך על הענין אור-לי יש תקווה שזה לא יקרה.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif וואלה../images/Emo35.gif

מי שכב עם מי
אם בכלל אתה עורך התוכנית

../images/Emo36.gifגם עם אתה העורך של התכונית אז

לפי הכרותי איתכם שום דבר ממה שהיה לא עבר לא להורים...לא לרשויות ובטח לא היתה התיעצות עם פסיכולוגיים בכל הקשור לנושאים הנ"ל.

למעלה