לצופי "מזל תאומות" , חשבתי אולי

טוב אז דיון הפרק שלי היום!

אז ככה לפני שהפרק של מזל תאומות מגיע בואו נערוך דיון על הפרק של היום: אז ככה כרגיל הן היו מקסימות מתמיד!!!!!!!!!! אבל הקרציה הזאת אדומת השיער תפסה גובה!!!! לא מסיפק ניא חברה שלהן , שזו כבר זכות משמים!!!!!!!! אז יש לי להגיד לה שתירד בחזרה לעץ שממנו טיפסה!

בפרק של היום מאוד צחקתי!!!!

הזאת , קימי קוראים לה? אני לא זוכרת אבל איזו טיפשה ממש עשתה צחוק מעצמה!!!!! אבל הכי קרע אותי הקטע שהסוכן דירות הזמין ללארי משטרה חחחחחח איזה צחוק!!!!!! ולזאת שלא כל מתלהבת ממזל תאומות , אז יש לי להגיד לך שזה בין הסדרות הכי טובות שלהן ורק בגגלן היתחברתי לפוקוס קידס!!!!! אבל היי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח!!!!

טוב אז אני צריכה לספר לכם מאיפה

הרעיון , אז ככה המנהל הנחמד מאוד של בברלי הציע את הרעיון הזה בפורום שלו ואני גנבתי את זה!!!!! אז סורי כל הזכויות שמורות לו!!!! מרוצה אדם? סתם........ זה אחלה הרעיון ותודה על הרשות להשתמש בו!

gsh10

New member
הפרק של היום

הם היו חמודות כתמיד זאתי אבל היתה מעצבנת והיא ביכלל לא שיחקה טוב כשהוא ראה אותה טיפשה... אבל למה הפרק היה כל כך קצר?

omer wild

New member
תגובה של הפרק...ותשובה ל-gsh10

הפרקים תמיד כאלה קצרים ! 20 דקות בערך... למה טדי החמודה לא משחקת בעונה ה-2 ? היא הייתה ממש מתוקה... ולארי כבר לא אוהב את ריילי,נכון ?!

אנשים...היום בפעם הראשונה

ראיתי את הסידרה. קודם כל...לא הבנתי למה אתם מתהלבים..כי זה לא היה יפה ודיי שיעמם..אולי הפרק הזה היה משעמם ויש פרקים יפים...אבל.. התאכזבתי...כי חשבתי שזה יעסוק בהם ולא בחברים שלהם!! כי זאת סידרה שהן משתתפות בה...ולא חשבתי שיראו אותן איזה 2 דקות.......

motib4

New member
צר לי לאכזב אותך...

אבל נפלת על הפרק הכי לא מוצלח (לפחות שאני ראיתי). היו הרבה יותר יפים. וזה שהן מפורסמות זה לא אומר שכל הסדרה צריכים להראות אותן. הם רןצים לתת הזדמנות גם לאחרים ואני לא חושב שזה מוריד מערכה של הסדרה. להפך- רק מעלה.

AM16

New member
למוטי

שלחתי לך אתמול מסר אם לא קיבלת אז אני אשלח שוב אם קיבלת תגיב

זו סדרה ממש יפה ולא משעממת

אני לא מבינה אותך זו סדרה פצצה והפרק בכלל לא היה משעממם הוא היה ממש מצחיק וגם עם החברים שלהם אם זה משעממם אותך אל תראי!

מרי קייט נשמה

אז נדפקתי על פרק משעמם........תהרגי אותי אבל אתם המעריצים חושבים ש...אוקה מרי קייט ואשלי משחקות בסדרה אז יש פרק משעמם אבל אף אחד לא מודה כי הבנות משחקות שם!! אתם שפוים!!

זה לא קשור לדעתי זה היה פרק יפה

בלי קשר שהן משחקות שם אני אוהבת את הסדרה מאוד וגם אם לא הייתיע מעריצה אותן הייתי אוהבת את הסדרה

טוב שיהיה

ד"א למה לעזאזל משדרים את "תעלומות מרי קייט ואשלי" או איך שקוראים לזה?! הפרקים חוזרים על עצמם וזה נמאססססססססססססססס

omer wild

New member
בקשר ל"מזל תאומות" !!

קודם כל, סדרה ששמה עוסקת במישהו אחד לא חייבת לעסוק רק באותו איש ! מן הסתם צריך עוד נושאים בכל פרק ! ואני רק רוצה להגיד לכל המעריצים: בגלל שאנחו מתים על התאומות אנחנו מתלהבים מכל דבר שלהם אפילו אם הוא לא תמיד מדהים...טוב לא מכל דבר אנחנו מתלבהים ,אבל מהרוב... אז אנחנו צריכים לראות את הדברים שלהן לא רק בתור מעריצים ולחשוב שכל דבר שהן עושות הוא מהמם !!

בזה אני ממש מסכימה איתך שישדרו...

עוד סרטים שלהן כמו חופשה בשמש להגיע לשם איך המערב היה פרוע צרות כפולות ומכופלות הוידיאו הראשון שלנו השובבות הקטנות

למעלה