לצורך יצירה של מישהו שעובד על ספר

לצורך יצירה של מישהו שעובד על ספר

מבקשת אתכם חבר'ה, בקשה קצת מוזרה ומצחיקה... הספר מאוכלס בשמות זרים מתפוצות שונות... האם תוכלו לתת לי רשימת שמות פרטיים לגברים ולנשים במדינות הבאות: דנמרק יפן ברזיל הודו וגרמניה. (פה יש לי פריץ, הנס, אינגה, גרטרוד, סבסטיאן וולפגנג, אבל לא יותר מזה.) אם תעזרו לי זה יהיה מצוין. מצטערת שזו שאלה קצת יוצאת-דופן...

Eldad S

New member
שאלה חמודה מאוד, ואפילו

מאתגרת משהו :) אנסה את כוחי, ראשית כל, בשמות יפניים (חלקם, אני מניח, יהיו מפוברקים, וחלקם אמיתיים): מיצוקי (בחורה), צוגויה (בחור), טושיאקי (או "טוֹשי" - בחור)... אוף, זהו, נסתתמו מעיינותיי כרגע. באשר לשמות גרמניים - יש לך לא מעט... בואי נוסיף עוד כמה: אווה (Uwe) - בחור, גונתר (או גינתר, שהרי זה נכתב ב-אומלאוט), מרקו (אכן, כמו ב-הלב של ד'אמיציס), דידי, גידו, אולריך, דיטריך; כריסטינה, קטיה, דגמר (Dagmar, בחורה), מארלנה, באטה (Beate), בריגיטה - ויהיו עוד בהמשך, כך אני מקווה, על כל פנים.

עוד שמות יפניים

נשים: יומיקו, סצקי, אוררה, מיקגה, קורי, נורי, אריקו גברים: היירגי, היטושי, יואיצ'י, סוטארו, טנבה

Rivendell

New member
שוקו, קראת את בננה יושימוטו לאחרונה

אה?
ועוד כמה: בנים - טורו, קיזוקי, הטסומי, האג'ימה בנות - נאוקו, מידורי, רייקו, שימאמוט (גם אני חובבת גדולה של ספרות יפנית
) והצעה: בספר "אנדרגראונד" של הרוקי מורקאמי יש 62 ראיונות עם יפנים ויפניות. אפשר לקחת משם הרבה מאוד שמות

Rivendell

New member
דווקא יש לא מעט! וגמני אוהבת אותה

(את רואה שישר זיהיתי לפי השמות
). סליחה שאני גולשת לנושא של פורום אחר בכלל, אבל אני בטוחה שאלדד יסלח! בעברית יצאו "המטבח", "NP", "ישנה", "לטאה", ונדמה לי שאולי גם עוד אחד או שניים... אפשר לבדוק. ובכל מקרה, אם ספרות יפנית מדברת אלייך, את חייבת (אבל ממש *חייבת*) לקרוא את "יער נורווגי" של הרוקי מורקאמי. צירפתי לך לינק למאמר מהפורום שלי
. את יכולה למצוא שם גם ביקורות על יושימוטו, אם מעניין אותך מה אחרים חשבו. זה מקוטלג לפי שמות משפחה.

את ה4 האלה קראתי. יש עוד בעברית?

דוקא ניסיתי לקרוא את "יער נורווגי" והוא לא דבר אל לבי. אולי אתן לו עוד צ'אנס. תודה על הקישור. יופי של פורום

Rivendell

New member
את רצינית?

זה ספר פשוט נפלא. ההתחלה שלו קצת קשה (שלושת הפרקים הראשונים ככה באמת לא להיט) אבל ההמשך כל כך מתגמל!!! כדאי להתעקש איתו, מהפרק הרביעי זה מתחיל לזרום. אני כבר כמה חודשים שולחת כל מי שרק נכנס אליי לפורום לקרוא את זה. עד כה לא היתה אפילו אכזבה אחת
. כדאי בהחלט. ואני אבדוק לך לגבי בננה.

feldrave

New member
???

כנראה יש איזה בעיה. פשוט תמחקי את כל מה שמופיע לפני ה-WWW.

Eldad S

New member
נראה לי שעלית

על באג מסוים בתפוז, שאינו מאפשר לכתוב URLים במצב מסוים. מן הבדיקות שעשיתי עד היום, זה קורה אם אתה שוכח להוסיף את ה-http:// לפני כתובת האתר (ואז האתר של תפוז משלים בעצמו, ומוסיף, אגב אורחא, עוד כמה נתונים "בלתי רלוונטיים"). אני מהמר שלא העתקת והדבקת את כתובות האתרים האלה ישירות מהדפדפן, אלא הקלדת אותם בעצמך לשדות הרלוונטיים. אנא עדכן אותי אם צדקתי או לא.

למעלה