לצורך מאמר -

לצורך מאמר - ../images/Emo53.gif

אני צריכה כמה דברים שיעזרו לי לכתוב אותו... 1. איך קוראים לאבא של זינה (זה מוזכר איפשהו... המומחיות לארס, step forward) 2. איך קראו להוא שכבש את אמפיפוליס? 3. שמות של כפרים שזינה כבשה, למי שיודע... חוץ מסירא (
) 4. כל הדברים שאתם יודעים על העבר של זינה, דברים שחמקו מעינינו במשך הפרקים... לצורך המאמר, אני בונה קו זמן כלשהו על העבר של זינה מי שמוכן לעזור אליי לאיציק/מייל/מסנג´ר איציק: 44466686 מסנג´ר/מייל: [email protected] תודה.

shiri_b

New member
מי שכבש את

אמפיפולס....אני חושבת שזה קורטס או איך שלא רושמים את זה בעיברית... (cortese). ואבא של זינה....... אני זוכרת משהו כמו אטריוס....משהו כזה (artius)

*זינה*

New member
אממ... ../images/Emo13.gif

הוורלורד שתקף את אמפיפוליס בזמנו - קורטיז. אבא של זינה - אוריסטיס. אטריוס זה מ´הסיפור שאינו נגמר´...

Dafi the Mighty

New member
לא לא לא...

אבא של זינה הוא איטריוס. בפרק The Hunting of Amphipolis סיירין קראה לו אוריסטיס, הממ, לא ברור למה. אבל בעיקרון השם הוא איטריוס, ככה זה נאמר בTies that Bind.

*זינה*

New member
אז איך קוראים לו באמת? ../images/Emo8.gif

זכרתי שהיה משהו כזה שהציק לי קצת ב - The Haunting Of Amphipolis, ששינו שם משהו... למרות שאני עדיין לא סגורה על זה! אולי היו לו שניי שמות... עלק...

Dafi the Mighty

New member
קוראים לו איטריוס.

אני אומרת לך את זה בבטחון...
חוץ מזה שבTHOA סיירין אמרה "אוריסטיס שלי", אולי זה שם חיבה או משהו.

hilabg

New member
אתם לא זוכרים? אורסטס זה אבא שלה

ואטריוס זה השם שהיה ל"אבא" שלה ב-TIES THAT BIND , כשארס עשה את עצמו אבא שלה.

באיזו תקופה זינה פעלה?

אמנם זו סדרת פנטזיה, מה שמקשה לקבוע תאריך, אך ידוע שהיא חיה בזמנו של יוליוס קיסר, שעד כמה שזכור לי נרצח באמצע המאה הראשונה לפני הספירה. אני מקווה שזה עוזר.

אין לה תקופה.

את לא רצינית ,היא ביקרה את דויד המלך במלמתו נגד גוליית , היא הייתה בשושלת בתיחלת שושלת המינג - לפני זמנו של דויד המלך , אחר כך קפצה לטרויה (אחרי זמנו של דויד המלך ) , ואז לנפילת פומפיי וקרבות עם יוליוס קיסר (הרבה אחרי דויד המלך) , ככה שעובדות היסטוריות והסדרה לא הולכים בייחד.

אם כך,

אולי זינה וגבריאל היו קפואות בקרח יותר מפעם אחת, עליהן אנחנו לא יודעים? תמיד עדיף להמציא תיאוריה מופרכת מאשר להודות בטעות

למעלה