לצור אסור היה לפרסם את סקר הבטיחות

eyalmnm

New member
לצור אסור היה לפרסם את סקר הבטיחות

אסור היה לפרסם את הסקר בנושא קבוצות סיכון של טייסים בפורום. הסקר הזה עושה לנו רע. אם תקרא את תגובתו טומי בן ארי ל-YOAVAV בנושא טייסת 10 תבין מה הנזק שפרסום בזה יכול לגרום. מתוך דבריו, בהתבססו על הסקר, ניתן להבין שכל הטייסים הצעירים מסוכנים מאוד כול המראה שלהם צריכה להיות מלווה בהודעה לאזרחים הלכנס למקלטים. חיזוק לכך אני מקבל מאגודת התעופה אשר, בהקמת טייסת 10, תמכה בדעה זו. האם זה המסר שרוצה אגודת התעופה להעביר לקהילה? האין זו יריה ברגל? תמיכתה של האגודה ב"יוזמה" מבורכת זו וביוזמות דומות תביא לכך שלטייסים צעירים לא יהיה מה לחפש בה. וזכור, אירגון שלא דואג לדור הבא סופו כלייה.

נו באמת, צנזורה בגלל מי יגיד מה?

מה שאתה מציע ממש לא לענין, כי לא יתכן שאתה מצפה מצור דווקא לחשוב מראש מה עלול סקר לגרום ולצנזר אותו בגלל חשש תאורטי. זאת דמוקרטיה. לגבי טייסת 10, דיברתי היום עם YOAVAV (אני מכיר אותו אישית) והתפלאתי על מה כעסו. אני מסכים שדרישת 500 שעות היא לא לענין, שהרי ב 250 שעות אפשר לעשות שידורי קול-ישראל לתנועה (עם רשיון מסחרי). מצד שני, ברור לכולם שכל אסון שיקרה עם טייסת 10 יביא מייד לאינקויזיציה של כל המעורבים, כיצד נתנו "משימה כמעט צבאית" לטייס "מתחיל". ראו את דוח התאונה בבונים, כפי שפורסם בפורום צניחה. כל המעורבים יצאו אשמים

למעלה