לצחוק או לבכות

לצחוק או לבכות ../images/Emo13.gif ../images/Emo7.gif

המכשפה הגיעה. רוצה לצחוק, כי סוף סוף משהו זז, ונתחיל לקחת אסטרופם, בתיקווה לרירית ענקית ורכה, שתמתין במיוחד לנחיתה הרכה של העוברים המוקפאים שלי. ורוצה לבכות.... כי תמיד יש אשליות, שאולי יהיה נס, והחודש זה יצליח טיבעי, ופתאום המחזור לא יגיע, ואני אראה את שני הפסים בערכה הביתית - פעם בחיים. אבל... אצלי כנראה לא קורים ניסים....
זהו. מחר בדיקת דם. מקווה להתחיל בימים הקרובים. סאני.

yaelhul

New member
לצחוק סאני, לצחוק ../images/Emo6.gif

הצחוק בריא לגוף וגם לנפש הכואבת. הוא מרפא סדקים, הוא מחליק קמטים. אני כל כך מתגעגעת לצחוק אמיתי ומשוחרר ממחשבות ומדאגות, וכל כך יודעת כמה אני זקוקה לו. אז תצחקי יקירה, כי הגיעה המכשפה ואפשר להתחיל מחדש, ואפילו בדרך קלה יותר (ללא שאיבה), ועל זה אפשר רק לשמוח. ובוודאי שיקרה לך נס - יהיה לך תינוק/ת. אף אחד לא קבע איך הנס הזה צריך לקרות (והיכן בדיוק...) העיקר שיקרה, ובקרוב. מחזיקה לך אצבעות יקירתי. אני עוקבת אחרי העליות והירידות במצב רוחך, ומקווה שמכאן תהיה לך עליה אחת ארוכה של תשעה חדשים שאחריה תשארי בפסגת האושר הרבבבבבבבבהההההההההה זמן. יעל.

ligo

New member
תסתכלי על הצד החיובי

עוד חודש יוצא לדרך, ואת 2 הפסים שלך תראי, הלוואי (!) בסופו. אני מבינה את הציפייה שלך לנס, אני עוברת את זה בדיוק בימים אלו. לאחר חודש ללא טיפולים אני מחכה כבר למחזור שיגיע כדי שנתחיל, ומצד שני אני לא רוצה שיגיע, שאולי תהיה לי הפתעה. אני כבר לא ישנה 5 לילות והמתח עוד יהרוג אותי... אז את עברת את המתח ואת לקראת התחלה חדשה, וזה הצד החיובי, מקווה שתוכלי להתמקד בו.

TWEETY =^.^= 3

New member
אופפפ סאני ../images/Emo23.gif

אני הייתי גם בוכה וגם צוחקת, זה אולי היה מבלבל את המכשופה סתאםםםםםםםם יעל צודקת הצחוק משחרר והוא בריא, נחוץ והכרחי,,,,ואם בא לך תצחקי ואם לא אז תבכי,,,,,,העיקררררררר והכי חשוב שתרגעי ותתחילי סיבוב חדש מוצלח ועם בשורה מאלפת בסופו.

נוג

New member
מחזיקה לך אצבעות

סאני יקרה, זה הזמן לאופטמיות, מחשבות חיוביות, וענן ורוד. הרבה הרבה . . . . הצלחה, שהמשאלה תתגשם הפעם. עוד תראי בסוף ניסים קורים, יש לפחות אחד שכתוב על ששמך, שמחכה לרגע המתאים. הלוואי הלוואי. . . . . . שזה יצליח הפעם. מחזיקה אצבעות חזק חזק. . . . שולחת הרבה מחשבות חיוביות ,אופטימיות ,וחיבוק (נעלמו לי הסימנים) נוג

מיכל ק-ש

New member
לבכות קצת ואח"כ רק לצחוק ולצחוק!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

סאניק, זה תמיד מבאס כשהמכשפה באה לביקור. ברוב המוחץ של המיקרים זה ביקור מאוד לא רצוי. כולנו מקוות לא לראות אותה וכשהיא באה, אפשר להתפוצץ. אבל לפעמים, צריך גם לחייך לקראתה (אולי זה מה שיבריח אותה, מכשפות לא ידועות כאוהבות חיוכים), וזאת נשמעת לי כמו אחת הפעמים. כי עכשיו את יכולה סוף סוף להתחיל להכין את הקרקע לקראת עוברייך שממתינים כבר יותר מדי זמן. די, כבר קר להם שם בהקפאה והחורף אוטוטו מגיע ונראה לי שזה זמן טוב כדי להעיר אותם משנתם. אז תבכי לך קצת, אבל אח"כ שנסי מותניים ויאללה. אני כבר רצה שבוע וחצי לפניך ואת יודעת איפה אנחנו אמורות להפגש בחודש הבא... שיהיה בהצלחה ואני מקווה שהרירית לא תאכזב. זה חייב לעבוד הפעם! אוהבת, מיכל.

עמית@

New member
מה שבטוח, לחוש הקלה

אצלי וגם אצלך, זה שיש מחזור זו התקדמות, אצלך זה אפילו אומר הריון, כי עכשיו תרפדי את הרחם היטב, מכל הצדדים ועל כל הדפנות, ותשתלי בתוכו ברכות את הקפואים שלך, האחים של הילדים שלך. הילדים החדשים שלך. בהצלחה סאניקית עמית

סאני נוכל לבכות ולצחוק ביחד עכשיו..

אנחנו באותה סירה קיבלתי סוף סוף היום בצהרים את המחזור שלי החמוד והיקר וחבל שעשיתי ביום חמישי בדיקת דם שהיתה לשוא אם היתי יודעת שהמחזור קרב היתי עושה בדיקה שמראה פרמטרים אחרים ולא הריון ... זהו אז עכשיו נחכה ביחד להריון המשותף שלנו ... אוהבת יונית
אני אתקשר מחר !!

מירה@

New member
סאניק,

דיברנו על זה,אין טבעי לא מכירה טבעי
! אני בעד לצחוק, כי הנה מתחיל לו חודש חדש שבו הרירית תתעבה ותצמח חודש של הצלחה גדולה. מלאנתלפים הצלחות מירה

טלי2

New member
אם אני במקומך, הייתי שמחה

אני מחכה בכליון עיניים למחזור שלי, כי אצלי גם מחזור טבעי הוא נס, אז אולי זה לא פיר,אבל אם אני במקומך, הייתי שמחה
הייתי שמחה, כי פירוש הדבר שמשהו טוב קורה בגוף, הייתי שמחה, כי המחזור הזה מסמן התחלה, אז אני שמחה איתך שעכשיו את מוכנה ומזומנה לגדל רירית עבה חדשה, שתעזור לעוברים שלך להקלט, ובאמת באמת אני מחזיקה לך את כל אצבעותיי שיהיה בהצלחה!

love joy

New member
סאני , רק לצחוק כל היום ../images/Emo9.gif

זה באמת מצחיק ומוזר שהמשפה שמגיעה לפעמים גורמת לנו להיות שמחים כל כל (בהתחלת טיפול) לפעמים עצובים מאוד מאוד. אני מקווה שהמכשפה הפעם תהיה מכשפה קסומה שתביא איתה הרבה אור ושמחה ותחזור שוב לבקר עוד המון המון זמן (9 חודשים + הנקה) מאחלת לך מכל הלב המון הצלחה ורק טוב ואושר. מחזיקה אצבעות בידים וברגלים. LOVE JOY

לא לצחוק ולא לבכות - להתחיל לעבוד!

היום הראשון של המחזור זה תמיד, עם כל העצב והאכזבה, גם יום של תקוה חדשה, שהנה, הנה עכשיו זה יקרה. תתחילי לדבר עם הגוף שלך, להסביר לו מה הוא צריך לעשות עכשיו כדי שדברים יקרו בדיוק איך שאת רוצה אותם. בהצלחה!

עידכון מבדיקת הדם בבוקר.... ../images/Emo11.gif

בסוף זה סתם עוד אחד מהדימומים הבילתי מוסברים שלי. אני עדיין צריכה להתמין לווסת..... לפחות עוד שבוע....
מעצבן
והכי אני שונאת את עצמי, זה מכיוון שאני עדיין מקווה שיתרחש לו נס, ושאולי יהיה לי הריון טיבעי. עדיין לא הבנתי שניסים קורים אצל אחרים. אני צריכה לעשות ה-כ-ל בדרך הקשה!!!
זהו. אני הולכת להיתבאס לי בשקט עם ספר.... חג סביר לכולנו. סאני.

סאנשיין מתוקה - עם ספר ../images/Emo63.gif

אי- אפשר להתבאס (רק אם זה ספר ללימודים...) בשבילי, לפחות, זה הדבר הכי טוב להעביר איתו את הזמן כשאני בבית,מדממת עד כלות ומחכה לבטא המטופשת הזאת שתגיע כבר לאפס ואוכל להתחיל מחדש. עצוב לי בשבילך שזה לא המחזור, אבל מי יודע...
אולי בסופו של דבר זה רק סימן לטובה

ligo

New member
הי סאני

א. קצת בעסה שזה עדיין לא המחזור, אבל לא נורא (אם זה ינחם אותך, גם אני עדיין מחכה לו) ב. את וודאי מכירה את "עוד לא אבדה תקוותינו..." . זה אולי קלישאי, אבל כולנו מקוות כל פעם מחדש שזה יקרה. אז למה לשנוא את עצמך? שאת בנאדם שמקווה? אם לא הייתה לנו תקווה לא היינו כאן... ג. ספרים זה הבילוי האולטימטיבי, אבל אם בא לך לנקות ת´ראש אני מזכירה לך שיש פסטיבל סרטים. לא חובה לראות סרט, יש שם מלא דוכנים חמודים. אני אתמול חיפשתי למי לקנות מתנה...(בסוף סתם קניתי לעצמי שרשרת כי לאף אחד אין יומהולדת). ואני בטוחה שעד שתקראי את ההודעה שלי כבר לא תהיי מבואסת.

מרב.

New member
סאני-כמובן שגם אצלך יקרו ניסים

ואם לא היית מאמינה בזה, לא היית נכנסת שוב לעול הטיפולים. ויהיה בסדר, באמת! מרב

למעלה