לציון ברוך הכוסון!!!!!!

לציון ברוך הכוסון!!!!!!

שלום ציון...... אני מעריצה מס' אחד שלך...... ואני מאוד את השיר שכתבת.......... וגם את כל הצחוקים שאתם עושים............ ואני מקווה לראות אותך בפסטיגל- גיבורי על............ ממני זוהר המעריצה שלך............. נ.ב: אני מקוה שתראה את המכתב בקרוב.......!

tamird12

New member
לציון ברוך היקר

לציון ברוך היקר אני סבא לעמית בן 6 , עמית מעריץ נילהב שלך ולא מפספס אף הצגה או תוכנית טלויזיה שלכם , בבקשה מימך לעמית יש יום הולדת ב15 נובמבר השנה(יום שלישי הבא) אני מבקש אם תוכל להרים אליו טלפון ותאחל לו יום הולדת שמח בשבילו זו המתנה הכי הכי גדולה טלפון לעמית הוא 0505666010 או 046716966 אני מודה לך מאוד מאוד דודו סבא של עמית

RoieL

New member
אווטינג../images/Emo4.gif ואגב..

ציון לא גולש בפורום

itayk99

New member
אדיר מילר. תודה ענקית. מהמעריץ

כל המוסיף גורע. אתה ענק מלך גאון ואני אוהב אותך אני עוד לא מבין מאיפה הכשרון הענק של החיקויים. גיל ריבה, שי ודרור, צופית גרנט, שלמה ניצן, ואת שני החיקויים הכי ענקים שאי פעם ראו עיניי: משה נוסבאום ורוני דניאל לא מבין עדיין איך אתה מצליח להוציא 1000 תדרים שונים מהקול שלך קיצר תמשיך בג'וב שלך. וואלה לדעתי אתה מוערך מספיק בין כל המטומטמים שלא מבינים את גודל הכשרון שלך שתזכה בלוטו ותשמור אותו לעצמך אמן

קמילעעע

New member
לציון ברוך,יקירי!

תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$^%^%##@$^!^%!^$^@$^!^@$^@$

CrazyYoYo

New member
שרשור מכתבים שלא נשלחים

(אולי מישהו יתפוס יוזמה ויכין תחרות של מכתבים כאלה?
אם למישהו בא..
)

rantamam

New member
ליהי...!!קמילעע בישבילךך..!!../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קמילה יא מושפעתת!! היתקשרת אליו?@!?!?! אויו'ששששששששששששששש תנוחי לא ניראה לךך כעילו בחלומות שלךך הבן אגדם יצא עם מיססס עולםם הוא לא ירק לכיוון שלךך ... סתם לידע כללי!! כונפההה
ליהי ה-- ליקק דה מושלמתתתת!!!

קמילעעע

New member
בואנה יא אהבלה אלי את לא תדברי ככה

מה את חושבת אני אחת מהחברות העקומות שלך?!!? קודם כל.. כונפה תגידי לחברות שלך![אם יש לך בכלל] ודבר שני... זכותי להתקשר לציון... כמה שבאאאאאאאא ליי... טוב? ואף אהבלה מפגרת כמוך לא תגיד לי מה לעשות! הבנת!?? מה הקשר שהוא יוצא עם מגריזו?! אז מה? אסור להעריץ אותו? עכשיו יאללה.. לכי לישון... סתומה אחת... תדברי אלי עוד פעם ככה אני אפרק לך ת'צורה....

tome5

New member
את ממש מפגרת!!

לדעתי כדאי לטובתך לסתום לפני שכל הבלוג יתהפך עלייך!! מפריע ללך??? אולי בגלל שאת שייא!! אבל שייא!! הקנאית!! לכי חפשי את מי לנענע הבלה!!

hermaioni

New member
ציון חולה עליך!!!! ../images/Emo99.gif

כנ"ל כל מה שכולם כתבו ואתה פשוט מדהים אני חולה עליך!!! (מצטערת על הטלפון-קמילה זוכרת?). ודבר אחד אחרון: מה קרעעע מותק?!?!? זה מיקו! אם אתה קורא את המכתבים בבקשה תגיב.

tome5

New member
תביאי לי את הטלפון שלו פליזז!!

אני חייבת אותו... גמני מאושפזת עליו ו... אני ממש נואשת!! בבקשה אני בטוחה שאת מבינה אותי (בתור מעריצה של ציון) בבקשה בבקשה!! תודה מראש... תום גם אחת המעריצות השרופותתת של הבחור המעלףף!! הזה..

hermaioni

New member
כנסי-

אני לא יכולה לתת את הטלפון שלו כי אז זה כבר ממש הופך להטרדה וזה לא נעים לו וגם הם יכולים להחליף את הטפלון אז אני עדיין לא נתתי לאף אחד את הטל' שלו רק התקשרו ממני איזה פעמיים ככה כי זה כבר לא נעים...סורי!

למעלה