לציףציף!

Echoes1

New member
לציףציף!

שלום שלום!רציתי לדעת,אם זו לא אינפורמציה חסויה,בהנחה שיש לך ילדים\בעל..האם גם שותפים לאהבה הזאת לפינק פלויד?.. מה\איך הייתה חווית האזנה הראשונית לפלויד?..

אהמממ...

העניין הוא כזה... מאחר ונושא הפורום איננו אני, או כל גולש פרטי אחר, שמא ננסח את השאלות שלך בצורה שתשתף גם חברי פורום אחרים? אוקיי? שאלה א': האם בני הזוג שלכם או החבר/ה שותפים לטעם המוסיקלי שלכם בפינק פלויד? וילדיכם או אחים קטנים? שאלה ב' - שבעצם צ"ל בשרשור נפרד - איך היתה חוויית ההאזנה הראשונה שלכם לפלויד? באשר לי, השאלה הראשונה אינה רלבנטית לגביי כי אין לי בן זוג או ילדים. בנוגע לשאלה השניה, אני לא זוכרת כבר את הפעם הראשונה ששמעתי את הפלויד, כי זה היה ככל הנראה לפני יותר מ-30 שנה, כשהייתי ילדה. מן הסתם זה היה אחד הסינגלים שלהם - See Emily Play או Arnold Layne או אפילו Julia Dream שהיה מושמע הרבה מאוד ברדיו בארץ. לפלויד היה שם של "להקת מחתרת" (כך קראו לזה אז) שבעיקר סטודנטים ומוסיקאים האזינו לה; מאחר שהכרתי גם את הסינגלים הנ"ל, זיהיתי את השורשים שלהם בשנות השישים, וידעתי שהם להקה בריטית. אלו הדברים הראשונים שאני זוכרת לגביהם.

emmily plays

New member
אז ככה

עד גיל 17 פינק פלויד הפחידו אותי נורא....אולי כי עשיתי תטעות הנוראית של לראות את " החומה" בגיל 12, לבד, בלילה. וגם כשהייתי קטנה היו מראים הרבה את הקליפ של abitw2 והקטע עם הילדים שנטחנים הפחיד אותי נורא. אבל בגיל 17 התאהבתי בבחור שהשמיע לי את wywh ברגע מאוד אהמ אהממ משמעותי.... וכדי להכיר יותר טוב תבחור קניתי את pulse ושמעתי את dsodm והתאהבתי במוזיקה. לפני מספר חודשים הלכנו אני והחבר הנוכחי שלי להופעה של שליחי הבלוז במחווה לפלויד.. והתאהבתי במוזיקה מחדש... ואז רכשתי את dsotm ואת wywh ולאט לאט הגעתי לאוסף של כל האלבומים.. באשר לאנשים הקרובים אלי... החבר שלי אוהב מאוד אבל לא כמוני.. טוב אני קצת פנאטית.. חיחי..אחי הקטן חושב שזה" רעש" לאבא שלי היתה קלטת של great dance hits של הפלויד שאמצתי לעצמי אבל הוא בכלל לא יודע מה זה ואיך זה הגיע אליו.. ואני שמחה לבשר שהרגע סיימתי להשמיע להורי את relics - בחרתי בו בגלל השירים בו שהם יותר סיקסטיזיים כמו see emmily play ודומיו.. בקטעים הפסיכדלים יותר עשיתי סקיפ כי ידעתי שזה לא לטעמם.. והם ממש אהבו תמוזיקה... טוב זה הגיוני מכיוון שזו המוזיקה שהיתה בתקופה שלהם וכשחושבים על זה יותר הגיוני שהם יאהבו אותם מאשר שאני אוהב....

edlessme

New member
חחח.. את.. כמו אקסית שלי...

גם אנחנו..אהם אהם בפעם הראשונה (והיחידה.. והלא מלאה...) שמענו את WYWH... בכלל זה היה השיר שלנו.. אז.. פיכסה.. ארר.. לא סובל אותו... והאמת היא שגם אצלי זה סתם רעש בעיניי האחים הקטנים...

yo t a m

New member
אז ככה...

הפעם הראשונה ששמעתי *על* פינק פלויד הייתה בגיל 7-9 (אני לא זוכר בדיוק) ששידרו את הסרט החומה. דאז הם נראו לי חבורה של פסיכים מרדניים (חיחי). כמובן שלמדנו עליהם היטב בשיעורי אנגלית ושירם המפורסם (אך לא בצדק?) another brick in the wall שרק לפני מספר חודשים נודע לי שהוא בעצם another brick in the wall part II. הפעם הראשונה ששמעתי *את* פינק פלויד הייתה לפני כמה חודשים... איכשהו הגעתי למצב שבו היו על ברכיי גם דיסקמן וגם האלבום Dark side of the moon. מכיוון ששמעתי עליו כאלה נפלאות, החלטתי לשמוע. ואכן- נפלאות. ומאז טרחתי לרכוש כמה דיסקים ולהכיר אותם קצת יותר. ואז התברר לי שכולם מרדנים, אבל רק ווטרס פסיכי (היהי). נ.ב אני מברך את עצמי בברכת "ברוך הבא לפורום"... האם תצטרפו לברכתי?

yo t a m

New member
אני חושב שזה יהיה יותר נוח...

אם אני אקח רצפה ואשב על הכסא...

אני זה ששואל את השאלות פה ../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif

N a V e

New member
ממ

החברה האחרונה שלי דיי אהבה.היו לה כמה דיסקים.אבל זה בעיקר מאחיה הגדול אם אתם שואלים אותי. אבא שלי דיי אוהב,אבל בעיקר את המוכרים. האחים?עוד לא.אבל אני מניח שאחותי הקטנה תידבק בקרוב.

אם אני לא טועה,

זה מתוך פינק פלויד בפומפיי. ראיתי את גרסת הבמאי לפני יומיים בערך, וחוץ מהעובדה שפינק פלויד מצולמים שם כאילו הם מקליטים משהו - אוכלים משהו, נהניתי מאוד. מומלץ, לאלה שאוהבים את התקופה הטרום-דארק-סיידית (למרות שיש שם כמה נגיעות מהדארק, כשמצולמים שם דברים מאבי רואד.

FloyDviR

New member
ראיתי את גרסת הבמאי היום...

וחוץ מכל הקטעים שהם מדברים אוכלים ומעשנים נהנהתי מהכל!! יופי של ביצועים! באמת מומלץ!

PINK FLOYD FAN

New member
אני התאהבתי בהם בגלל

שכשהייתי בן 7 אז האחים שלי השמיעו את החומה כל הזמן בבית והם ראו את הסרט החומה אז הצטרפתי אליהם ופחדתי מוות אבל לאחר 8 שנים אמרתי מה אני ישמע החומה או אמינם אמרתי מלא זמן לא שמעתי החומה ננסה אז התמכרתי לזה וקניתי מלא דיסקים ועד היום (אני בן 15 ) אני שומע אותם וניהיתי מעריץ שלהם.

למעלה