לציףציף!

לציףציף!

יש לך מושג איך אפשר למצוא קישורים למילים של השירים של ווטרס.... כי יש לי את האלבום שלו "amused to death" ואני מחפשת את המילים של השירים כבר הרבה זמן... אם תוכלי לעזור לי אני אשמח! תודה, חן.

רמי M

New member
היי

טוב אומנם לא קוראים לי ציףציף אבל גם אני יודע...:) בקישור למטה.. . . . . . .

לרמי

קודם כל.. תודה רבה על הקישור... ודבר שני... אני אשמח מאוד אם תעזור לי להשיג עוד קצת מידע על רוג'ר ווטרס..... כי פשוט אני ממש אוהבת אותו... תודה רבה רבה רבה!!

לציףציף...!

אין בעיה... למרות שאני יודעת עליו בקווים דיי כללים (מתי הוא נולד איפה וכל מיני כאלה) אבל אני רוצה לדעת יותר........... תוד רבה גם לרמי..! חן

תודה רבהה

והאמת שיש משהו שאני רוצה לדעת... מה המצב המשפחתי שלו?? אני יודעת שזו שאלה מוזרה... אבל בכל אופן, אשמח אם תענו לי... תודה!!!!

מצבו המשפחתי

ווטרס גרוש מאשתו השלישית, ומאורס כעת בפעם הרביעית. אגב, יש לנו בגלריות של הפורום תמונות רבות של ווטרס. את יכולה להעלות את התמונות שלך לשם, אם תרצי. אין צורך להעלות תמונה שלו עם כל הודעה...

Elinor BC

New member
כן יש לו. למה את רוצה לדעת בכלל

את מעוניינת להציע לו נישואים/ן ולעשות לו המון ילדים וילדות?!

רמי M

New member
ולא איכפת לך אם זה יהיה באנגלית?

ואם כן, אז כמו שציף אמרה תחכי :)

hallucinative

New member
אל תכעסי אבל...

עד כמה שאני מעריך את רוג'ר ווטרס כאמן ומוזיקאי, השמועות מספרות שהוא חרא בן אדם, אבל ממש חרא בן אדם.

hallucinative ..

האמתי שגם אני דיי שמתי לב לזה באיזה ראיון שקראתי... שבו הוא אמר שהוא לא אוהב את גילמור... אבל עדיין, אי חושבת שיש מצב שזה בגלל הילדות ה[מאוד] קשה שהייתה לו.... עדיין אני מאוד מעריכה אותו וחושבת שהוא כישרון ענק!! ובנוסף כשהוא היה צעיר הוא נראה סוףף.. רציני אני חושבת שהוא היה בחור מאוד מאוד יפה... ואם נגיד את האמת הגיל עשה לו טוב...

אני מציעה לשניכם

לקרוא שרשורים בעמודים קודמים של הפורום. יש שם מידע רב מאוד על רוג'ר ווטרס. ואז תוכלו להחליט בעצמכם מה דעתכם עליו.

בפורום. בעמודים הקודמים

בתחתית העמוד הזה יש רשימת דפים פעילים, שלאחריהם מתחיל הארכיון. בכל מאות הדפים האלו יש הרבה מאוד מידע.

Elinor BC

New member
מזה השטויות האלו? קראש נעורים

על רוג'ר ווטרס גאד.. למה אנשים מביאים לנו את הפאקצ'יות שלהם לפורום.. :/ זה לא אמור להיות ככה, זהו פורום "מחובד"(חחחח! המבין יבין) בכל אופן, זאת דעתי. ויום טוב.

למעלה