לציפורוש- הבנתי שהערב את בבוסתן

לציפורוש- הבנתי שהערב את בבוסתן

אולי ניפגש- אני שם בשעה 21:30 יש לנו פגישה עם מנהל הארועים לסגור דברים. באיזה שעה את מגיעה?

ציפורוש

New member
הי, איזה יופי אם אני אראה אותך ../images/Emo13.gif

אנחנו אמורים להיות שם ב 18:40 לפגוש את מנהל התזמורת, והוא פנוי עד 8 בערך, שאז הוא כבר הולך להופיע.. אני עוד לא יודעת אם נישאר שם מעבר, יכול להיות מאוד שעמי ירצה לראות אותם בפעולה.. (הוא לא היה בארץ כשסגרנו איתם), ואז נישאר מאוחר יותר..

טוב בכל מקרה גם אם לא ניפגש

תוכלי להגיד לי רשמים מהמקום ואני אתן חוות דעת על הלהקה
על איזו להקה מדובר?

ציפורוש

New member
לרויטל ולכולם

נו, רויטל, איך הייתה הלהקה?(זו אגב הלהקה של משה תורג´מן, איל לה שם אחר, עד כמה שידוע לי) יש לך התרשמויות וטיפים? המקום היה ממש יפה, מסודר. כשנכנסנו, כשעה וחצי לפני תחילת החתונה, נגנבנו למראה מסדר המלצרים.. וזה לא צחוק! ממש מפקד הלך שם. האחראי העמיד אותם בשורה, בדק תלבושות, הסביר להם על אופי החתונה ואיך הוא מצפה שיתנהגו... לא להאמין.. והמקום היה מסודר יופי. ממש מקום יפה. סגרתם איתם? ואגב, לכולם- יש לי בעיה..
הבוס הושיב אותי לשיחה, והודיע לי שזמן הגלישה שלי באינטרנט לא מקובל עליו, ונא לעבוד בשעות העבודה...
(כנ"ל לגבי טלפונים) אז ככה מהר נותקתי מהציוויליזציה
אז כנראה שבזמן הקרוב אני אבקר הרבה פחות, ובעיקר בלילות..
כמה חבל.. (כמעט היה לי קריז..
מה עושים???) ובכל אופן, אולי מחר בערב.. ציפ המנותקת..

הי ציפורוש

אני שמחה לשמוע התרשמות טובה מהמקום - כן בטח שסגרנו שם עוד שבוע החתונה...., לגבי מסמדר המלצרים - זה פשוט מדהים וזה כל ערב ככה, בודקים שהמלצרים לבושים טוב, ידיים נקיות ואפילו ציפורניים, הם ממש מקפידים על ההופעה שלהם שם. לגבי הלהקה- מה שאני יכולה להגיד לך שהאנשים שם פשוט לא עזהבו את רחבת הריקודים, גם בזמן האוכל היו כאלה שפשוט לא רצו לשבת אני חושבת שזה מעיד הרבה. חבל ששבקרים לא תוכלי להיות כאן- אוף איזה בוסים מעצבנים

למעלה