לציפי (אישי) מה קורה ביום ראשון
י יוסאריאן New member 3/10/01 #2 לאביא (אישי) מאחר שציפי לא עונה, אני אענה תשובה בלתי מוסמכת מהרהורי לבי. ביום ראשון, התכנון הוא שציפי ובני משפחתה יהיו אצל השופט בדימוס ששמו ציפי. אם תזמינו אותם להיות אושפיזין בסוכתכם, הם יבואו בשמחה. ציפי - אם את רוצה למחוק את זה - את מוזמנת.
לאביא (אישי) מאחר שציפי לא עונה, אני אענה תשובה בלתי מוסמכת מהרהורי לבי. ביום ראשון, התכנון הוא שציפי ובני משפחתה יהיו אצל השופט בדימוס ששמו ציפי. אם תזמינו אותם להיות אושפיזין בסוכתכם, הם יבואו בשמחה. ציפי - אם את רוצה למחוק את זה - את מוזמנת.
מ מעריצה של יוסאריאן New member 3/10/01 #5 (לאביא) אם זה כל כך אישי אז למה לא באי-מייל? בפורום כל אחד יכול לקרוא ולענות חוץ מזה נראה לי שזו שופטת (ששמה השני כשמה השני של עו"ד גנן)
(לאביא) אם זה כל כך אישי אז למה לא באי-מייל? בפורום כל אחד יכול לקרוא ולענות חוץ מזה נראה לי שזו שופטת (ששמה השני כשמה השני של עו"ד גנן)
א אביא New member 4/10/01 #9 נסי לשלוח למכורת פורומים כציפי הודעה באימייל ובמקביל בפורום ותווכחי מה מגיע קודם אגב יוסריאן לא צדקת בקשר לתשובתך השאר סקרן.
נסי לשלוח למכורת פורומים כציפי הודעה באימייל ובמקביל בפורום ותווכחי מה מגיע קודם אגב יוסריאן לא צדקת בקשר לתשובתך השאר סקרן.
א אביא New member 8/10/01 #16 שמח לי שמח לי לראות שלמדת שימוש במקש חדש שמח לי לראות שאתה יהודי שמח לי לראות כי זה טוב מעוורון שמח לי ולך?
שמח לי שמח לי לראות שלמדת שימוש במקש חדש שמח לי לראות שאתה יהודי שמח לי לראות כי זה טוב מעוורון שמח לי ולך?
י יוסאריאן New member 8/10/01 #17 שמח לי ואשמח לך. איך בדיוק אתה רואה שאני יהודי? כשהייתי בצבא היה אצלנו שימוש במכ"ש חדש.