לצליל, חתולה שחורה, צוף וכל מי...

batgalim

New member
לצליל, חתולה שחורה, צוף וכל מי...

שמוכן לסייע לי בפירוש. פרסתי לבעלי, וכפי שאתן יודעות - מאד קשה לפרש למישהו קרוב מחוסר אובייקטיביות. בעלי עובד קרוב ל- 4 שנים במקום קבוע, הוא מאושר מהעבודה, טוב לו והכל היה בסדר אלמלא הוחלט לאחרונה להעביר מס' עובדים לחוזים אישיים ולשנות את תנאי ההעסקה. בעלי רוצה לכתוב למנהל מכתב בקשה ובו יציע לקבל את התנאים המוצעים תוך מו"מ, מבלי לחתום על החוזה המגביל. כיום, בעלי ממשיך לעבוד עפ"י התנאים הקודמים, אך כספים המגיעים לו מעוכבים עקב אי חתימה על החוזה. שאלתי: האם - שמש כדאי - מלכת הגביעים. לבעלי - 6 חרבות לכתוב מכתב בקשה - 10 גביעים למעסיק - אס המטבעות בענין החוזה - 4 מטות ב-3 החודשים הקרובים - 8 גביעים סיכום - 9 חרבות. הפירוש שלי - מקום העבודה נתפס בעיניו כמקום מושלם, הוא בא ממקום מאד רגשי ובטוח שמכתב יעזור לו. עפ"י 8 גביעים נראה שתנאי ההעסקתו ישתנו - דבר שיוביל אותו למפח נפש ושברון לב. אז... לעבודה בנות יקרות
ותודה

צ ל י ל 8

New member
בת גלים חביבה ויקרה ../images/Emo23.gif

האם - שמש כדאי - מלכת הגביעים לבעלי - 6 חרבות לכתוב מכתב בקשה - 10 גביעים למעסיק - אס המטבעות בענין החוזה - 4 מטות ב-3 החודשים הקרובים - 8 גביעים סיכום - 9 חרבות כו, בעלך מאושר במקום עבודתו וטוב לו. האם הוא עובד בפירסום?!? האמת? קשת מבלבלת הפריסה. מצד אחד היא מראה שבעלך מרגיש באינטואיציה שלו שזה הדבר הטוב עבורו. בעצם, פתאום עכשיו כשאני חושבת על זה.... אולי 6 חרבות מציע לבעלך לכתוב את המכתב בעזרת מישהו מוסמך ולא בעצמו. המכתב צריך להיכתב ברגש גדול ומתוך אהבה לעיסוק שלו. המעסיק מתואר כאס המטבעות, כך שייתכן שהמעסיק יקבל את זה בצורה מאוד חיובית. כדאי שבעלך יתייעץ עם איש מקצוע לגבי סגנון החוזה שהוא מעוניין בו ותנאי העסקתו בחברה. הסיכום אולי מראה שצפויות לו קצת בעיות אם הוא יעשה זאת ללא שיקול דעת נבון. באמת פריסה טריקית...

גב

New member
../images/Emo150.gifאני אנסה את כוחי...../images/Emo103.gif

שלום בת גלים וצליל, לי נראה שבגלל שהשאלה היא האם כדאי לכתוב את מכתב הבקשה, הקלף 8 חרבות דוקא מראה על נטישת הרעיון של כתיבת המכתב מהסיבה של חששות ופחדים ואולי גם תחושת "אני לבד במערכה" (9 חרבות). אני רואה את קלף 6 חרבות במיקום של בעלך כמחזק את החששות שלו ואת הרצון שלו לברוח מהתמודדות ישירה. בעוד שמלכת הגביעים (כדאי) ו-10 גביעים (מכתב בקשה) מראים על סיפוק רגשי שלו אם אכן יבצע זאת. 4 מטות במיקום החוזה יכול להראות שהשד בפועל אינו נורא כל כך. המעסיק נמצא ביוזמה והתחלה כלכלית/מעשית חדשה (אס מטבעות), ואולי בחוזה צפונות טובות...למרות החששות... מה דעתכן?

גב

New member
שכחתי את השמש../images/Emo42.gif

היא מראה את החיובי כפי שאתן אמרתן במקום העבודה. לדעתי הקלף הזה יכול להראות 2 דברים נוספים: המלצה לגישה חיובית ופתוחה לגבי השאלה=שליחת המכתב. בנוסף אולי זו המלצה לראות כיצד דברים מתפתחים מעצמם במקום העבודה (איך אחרים דואגים לו, קרי, החוזה המוצע). מצד שני, הקלף נותן חיזוק לקלפים 8 גביעים ו-9 חרבות - הוא מצפה שדברים יקרו מעצמם ללא התערבותו, ולכן הוא חושש לפעול ולקחת יוזמה ואחריות.

צ ל י ל 8

New member
פרשנהות יפה, גב. כל הכבוד ../images/Emo70.gif

נכון שזה לא היה נורא כ"כ?

batgalim

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה רבה לצליל וגב ../images/Emo140.gif

גב - כל הכבוד על האומץ ! תמשיכי כך! ככל שתפרשי יותר כך גם תלמדי יותר. וצליל המתוקה - הפריסה באמת קצת טריקית והיה לי ממש קשה להגיע להחלטה בשבילו. אולי נשב יחד ונחשוב איך לכתוב את המכתב על מנת שיתקבל הכי טוב שאפשר אצל המעסיק. תודה בנות ושבת שלום

blackcat2

New member
הי בת גלים../images/Emo23.gif

מאחר ואתמול לא היתה לי כמעט הזדמנות להיות באינטרנט (הייתי בביקור אצל האחייניות שלי) אמצא זמן לפריסה של בעלך בשעות אחה"צ. סופשבוע נפלא שגית

blackcat2

New member
../images/Emo23.gifבת גלים

האם - שמש כדאי - מלכת הגביעים. לבעלי - 6 חרבות לכתוב מכתב בקשה - 10 גביעים למעסיק - אס המטבעות בענין החוזה - 4 מטות ב-3 החודשים הקרובים - 8 גביעים סיכום - 9 חרבות. אני מודה כי הפריסה אינה פשוטה לקריאה כלל וכלל. מה שבלט לי לעין היה העליות והמורדות בפריסה עצמה. אני חושבת שחוסר הבהירות עושה לבעלך הרבה מאד רע והוא נתלה על תקוות המאוששות את מצבו ולטעמי זה חשוב ובריא. השמש בראשית הפריסה מציגה את האופן בו מציג בעלך את הענין עצמו מבחינת "חזות הכל", משמע "עסקים כרגיל" ו- 9 החרבות כמסכם, מעיד על הר הגעש המצוי בקרבו. אני חושבת שבעלך מצוי במקום בו הוא מתקשה לראות בפשרה כאופציה ממשית. הוא היה מבקש עבור עצמו הצלחה מופגנת ע"י קבלת הסכמה ברורה וחד משמעית לדרישותיו העסקיות מול המעסיק. על כן הפריסה מעידה בעיני על או הכל או כלום. תקווה גדולה מול יאוש צורב. מה שמעורר בי את התחושה כי אם בעלך יעשה חושבין וינסה לראות את הפשרה כאופציה ראויה במסגרת המו"מ (או לפחות ינסה להגמיש עמדותיו ) מצבו יהיה טוב יותר. אין לי ספק כי בעלך מוערך מקצועית וגם אישית. הוא כפי הנראה אדם נעים הליכות ונראה כי מקום העבודה היה שמח להמשיך לעבוד איתו. מבחינת מקום העבודה החוזה המדובר עשוי "להכשיר" את הקשר המקצועי לתקופה ארוכה בתקווה להמשיך ולקטוף את פירות שיתוף הפעולה. (10 גביעים+ 4 מטות) אולם המעסיק המזוהה ע"י קלף אס המטבעות חושב באופן פרקטי והוא עשוי ללכת עם בקשותיו של בעלך כל עוד זה יעלה בקנה אחד עם דרישות העבודה. 2 קלפים מעידים על כך שבעלך מרגיש כי הוא מצוי בפרשת דרכים שעשויה להכריע את הכף מבחינתו. הוא מבקש במהלך התקופה האחרונה לקחת לעצמו זמן למחשבה (6 חרבות) ואולי אפילו שוקל לעשות צעד מכריע ולעזוב את העבודה באם לא ייענו דרישותיו. באם זה יעשה ניכר כי הסביבה העסקית והמשפחתית תופתע מהענין. קלף 8 הגביעים המציג 8 גביעים מסודרים ואדם העוזב באישון לילה מדגישים כי תהליך העזיבה לא צפוי כלל וכלל ע"י הסביבה החיצונית ואולי אפילו לא נרמז לכך. 9 החרבות כקלף סיכום מעיד על אדם העובר את המהלך המדובר לבדו מאחר ואין הוא משתף דיו את סביבתו מה שגורם לו לראות את פני הדברים באופן קיצוני מידי. התמונה אינה קשה כ"כ כפי שהוא מדמיין אותה. באם הוא יפתח את צרור ליבו יכול להיות שהתמונה תתבהר ועימה ההחלטות השקולות והמתאימות ביותר. מקווה שקלעתי למצבו של בעלך ושהצלחתי להאיר את עיניו ועיניך. בהצלחה ואשמח לשמוע מכם. אוהבת חתולה שחורה

batgalim

New member
../images/Emo140.gifערב טוב חתולה יקרה

תודה לך על הפירוש. צדקת בהרבה מהדברים, בעלי באמת משדר "עסקים כרגיל", וכל הענין מעיב עליו מאד רגשית, מכיון שהוא רואה את ענין החוזה כמשהו ש"הפילו" על עובדי המחלקה, ולא בצדק. אך את כל הגעש הרגשי הזה הוא לא מוציא החוצה - לפחות לא במקום העבודה. לגבי עזיבה - על זה הוא ממש לא חושב, ולכן הפריסה נראתה לי ונדמה לי שגם לשרון - "טריקית" במקצת... הקלף 8 גביעים באמת מדבר על עזיבה, אך בעלי מאד אוהב את מקום עבודתו וגם אם יאלץ בסופו של דבר לחתום על החוזה, יעשה זאת. אולי הקלף מדבר על "עזיבת הרעיון" של מהלכיו עד כה. מה שכן - מהפירושים של כולכן בנות - אני חושבת שנלך על זה... נכתוב את המכתב, ונקווה שאכן המעסיק של בעלי יקבל את דרישותיו, גם אם מה שזה אומר שבעלי יצטרך להתפשר קצת... שוב תודה! שבת שלום וחג פורים שמח

blackcat2

New member
המון בהצלחה לכם ו....../images/Emo25.gif

מקווה לשמוע עדכונים.

סתוית2

New member
לצליל שלום

אני חדשה בפורום, והייתי רוצה לדעת איך אני מבצעת פריסה שאת תתני תשובה . תודה לך ושבת שלום.

צ ל י ל 8

New member
שלום סתוית2 ../images/Emo140.gif

אנא קיראי את הודעת המנהלת על מנת להבין את הלך הפורום

למעלה