לצלמי הפורום שלום:

arielguelman

New member
לצלמי הפורום שלום:../images/Emo13.gif

אני מבקש מצלמי הפורום מי שיוכל לצלם את המטוס של לופטהנזה ביום ראשון שנוחת ב14:55 בנתב''ג זה חשוב לי, מי שיוכל וצילם את התמונה שישלח לי אותה למייל :[email protected] תודה

ארזS

New member
אפשר לנסות, אבל מה מיוחד במטוס הזה?

כבר צילמתי הרבה ג'מבוס של לופטהנזה שנוחתים בשעה הזאת. ועוד צלמים צילמו. בכל אופן, מה מיוחד דווקא בטיסה הזאת ? אתה אמור להיות על המטוס ?

jasmine38

New member
סתם ניחוש פרוע

המבקש ואו מי ממקורביו נוחתים במטוס ולא יכלים לצלם עצמם מבחוץ. (זה לא כמו בסימולטור). אז אם לכיערכו "אלבום מסע", יצרפו את התמונה לאלבום עם פרוט פיקנטי אודות אופן הצילום.

arielguelman

New member
קלעת בול למה שרציתי

בכל זאת אני מודה לכם מי שיוכל שישלח לי אות התמונה למייל שפירסמתי תודה

jasmine38

New member
../images/Emo17.gifתעשה מה שהסטוריונים עושים

תשכתב את ההסטוריה קח מאייליינס תמונה של המטוס נוחת בנתב"ג, ולא תצא פחות צדיק מההסטוריונים ואו מהעיתונאים. אם אתה ממש צדיק, תכתוב "תמונה להמחשה בלבד" או "תמונת ארכיון"
רק זכור להשאיר מקום לקרדיט.

arielguelman

New member
אני לא עושה את זה אני רוצה את התמונ

ה של הנחיתה. לא משנה המצב אם המטוס נוגע או עובר מעל הגדר לא אכפת לי מה המצב של התמונה אני רוצה רק את התמונה

ארזS

New member
זה כבר קצת יותר מסובך

אולי אפשר להביא לך תמונה של המטוס באויר , אבל תמונה כפי שכתבת זה קצת מסובך. אתה צריך מישהו שעובד בנתב''ג שיצלם את זה.

singera

New member
הנה הרבה תמות של לופטהנזה

רק תבחר לא צומו ביום הנ"ל אך זה לא משנה לדעתי

singera

New member
סליחה רשמתי תמות במקום תמונות

התפקשש לי אבקש ממנהל הפורום לתקן את הכותרת אולי הגיע הזמן להחליף מקלדת....

singera

New member
משום מה הוא לא מוסיף

אז תכנס לjetphotos.net airliners.net תלחץ על SEARCH תבחר ISRAEL 747-400 LUFTHANSA ותבחר תמונה. בהצלחה

יש לי הצעה בשבילך

או כמה הצעות. הצעה ראשונה: שלפני שאתה שולח את ההודעה תבדוק מה שאתה כותב. זה כמו השועל שלא מצליח לאכול את הענבים ומאשים את הכרם שהיא גבוהה... אז אולי לא צריך להחליף את המקלדת. למרות שאולי כן. אני לא מכיר את המקלדת שלך. וחוץ מזה שמתי לב שהרבה פעמים אתה פשוט יורה מהר מידי וכאן אף אחד לא ממהר חבר! אז קצת לאט לך בתגובות זה לא יזיק. תודה על תשומת הלב!

singera

New member
כיצד אתה נתת לינק ישירות לשאילתה

דבר שאני לא הצלחתי

e dor

New member
בפרטים של כל תמונה לפני הגדלה

יש אפשרות שנקראת "Cross Data Search", אתה מסמן שם את מה שאתה רוצה ומקבל לינק. הצלחתי למצוא אופציה דומה ב-JP אבל הלינק היה ארוך מידי בכדי להכניס אותו לכאן

jasmine38

New member
מה שחשוב באמת

שהמטוס ינחת בשלום. ואם המצב כ"כ חשוב. (ואם לא אתה תהיה על המטוס) קפוץ בעצמך לכביש שמול הפיינל, צלם את המטוס. ויהיו לך 10-15 דקות להגיע לטרמינל, עוד לפני שהמטוס יתחבר לשרוול. ואז תיתקע לפחות חצי שעה (אופטימי) עד שנוסעים יצעדו החוצה לאולם קבלת הפנים. מה שחשוב הוא לדעת היכן המטוס ינחת, ויש שני דרכים. 1. חצי שעה לפני הנחיתה, לצפות במסלול שהמטוסים נוחתים וללכת לשם, עם סיכוי קטן לפספס (עקב שינויים של הרגע האחרון) 2. אולי מישהו בפורום (מקרב המומחים) יציע דרך לברר זאת באופן בטוח יותר

למעלה