לצנזר

דוד2004

New member
לצנזר

אני חושב שחייבים לצנזר את כל המצלמות שעושים פורנוגרפיה ומשחקי זימה בשעות שילדים משחקים באינטרנט ולפתוח אותם רק משעה 11 בלילה

Queenati

New member
נושא הסקס/מבוגרים

צונזר ויתחיל בשעה 22:00. בשאיפה שבשעה זו הילדים ילכו לישון.

n u l i t

New member
גם אני ראיתי את זה.

עכשיו שמישהו יסביר לי- איך הדבר מהווה אמצעי לפיקוח ובקרת תכנים ?!?! השידורים שיחלו רק מהשעה 10 -(כפי שנהוג בשידורי טלוויזיה) אלה תכנים שהמשדרים שלהם סיווגו כ"שידורים למבוגרים ", אבל אלא שלא סיווגו עצמם לקטגוריה- משדרים כל העולה על רוחם בכל שעות היום !! הם יכולים להחליט שהשידורים שלהם מיועדים לכל שכבות הגיל ועדיין לשדר תכנים שמיועדים למבוגרים ! או לחלופין, להתחיל תמים ובפרוץ של ספונטניות ב-4 בצהריים להתערטל ולטנף ביד ! ...

yisik

New member
איזה שטויות

שום אתר למבוגרים לא סוגר את השערים שלו לפי שעה ומצלמות זה עניין פרטי כל אחד עושה מה שבראש שלו ועל אחריותו אם כבר אפשר לבקש מהם להתחיל מ10

dani20

New member
צנזורה

הכל שטויות! אתרי סקס באינטרנט נפתחים בעשר בלילה? תפסיקו עם ההגבלות האלו כבר! שהנהלת הבלוג תיתן הזהרה של צפייה למבוגרים וזהו!

n u l i t

New member
אתם מפספסים משהו.

"תפוז"- איננו "אתר למבוגרים" !!! (או שמה הדבר השתנה רישמית ולא הודיעו לנו !?) כי כפי שכבר צויין, הוא נותן במה לבני 7 ומעלה. הוא אתר שמיועד לכל שכבות הגיל (!) וככזה- הוא מחויב לשמור על תכנים הולמים ולהגן על הקהילה הצעירה שאותה הוא מארח !!

למעלה